Citat:
Uporabnik Hoci pravi:
tako kot winsi delajo na macih, dela tud ox x na pc-jih, tako da mal razmisl če je vredno dat za povprečen komp pol bivših miljonov
za pc z isto konfiguracijo boš dal:
plata 85€
proc 129€
1 gb ram 52€
320 gb disk 85€
18x dvd pekač 29€
grafična 2600 pro 81 €
24" samsung monitor 417 €
kar pride skupaj 793 € se pravi ti ostane 1200€ za fancy ohišje in miš in tipkovnico
sicer sem vedu da apple prodaja kar precej nad ceno isto stvari, sam da je tolk razlike pa ne, zdej pa sam razmisli če je vredno to
vir cen www.funtech.si in mimovrste
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Da se, vendar ni to to, ne dela tako kot bi moralo. Zato sem napisal normalno v narekovajih.
Sicer pa je to že druga tema.
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Zdaj pa nagradno uprašanje.... kako za 300€ kupit ohišje dimenzij iMac-a in notri spravit plato, procesor, grafično, disk, napajalnik in vse pripadajoče hladilnike....
Si pač eden tistih, ki primerja Dacio Logan z novo Hondo Civic......
Citat:
Uporabnik Hoci pravi:
kakšno nagrado dobim?
p.s. to je cena s plato in napajlnikom hladilnike pa dobiš zraven proca in ohišja
Dacio bi primerjal s civicom če bi dal šasijo od civica na dacion podvozje pa od dacie armaturo not, kljub temu da bi od zunaj zgledal kot civic bi bla to še zmer sam dacia
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Poleg tega je iMac zelo praktičen in zasede zelo malo prostora, kot pa neke kište od PCja. Glede na cene kvadratnega metra stanovanja po Sloveniji, je torej iMac že po porabi prostora pozitivna investicija.
Ogo
Citat:
A davek pa carino bo pa država častila?
Citat:
Pošiljka blaga nekomercialne narave pomeni pošiljko blaga, ki je občasna, vsebuje blago, namenjeno izključno osebni uporabi prejemnika ali njegove družine, narava in/ali količina ne kaže na komercialni namen, skupna vrednost blaga ne presega 45 EUR in je poslana brezplačno.
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Bulšit. Sam sem pred pol leta prešaltal na MacOS in z največjim veseljem sem plačal 130 ojrov za upgrade na Leoparda. Pa ne zato, ker bi le ta imel toliko pomembnih novosti, ampak zato, ker se mi zdi prav tako.