Meni dela bp. Si dal app vsa dovoljenja?ja, app zgleda ok, sam meni snema le moj glas, mikrofon, tistega na drugi strani pa ne slisim! mogoce ves, kako je treba nastavitve uredit?
Meni dela bp. Si dal app vsa dovoljenja?ja, app zgleda ok, sam meni snema le moj glas, mikrofon, tistega na drugi strani pa ne slisim! mogoce ves, kako je treba nastavitve uredit?
Seveda da ni praktično. Imaš en zaseben pogovor nekje v "javnosti" in sedaj boš imel vklopljen zvočnik da bodo vsi slišali kaj se pogovarjaš.hehe, tole pa res ni prakticno
jebemumast, da tok komplicirajo okol teh dovoljenj...
...imam trenutno nameščen All Call Recorder Automatic DD in presenetljivo dobro deluje oziroma se res dobro sliši sogovornika.
Meni dela bp. Si dal app vsa dovoljenja?
Izpiše mi ime, št., datum in uro posnetka.Borg:
pa izpisuje stevilke na posnetkih? ker mi javlja, da to ni mogoce zarad nekih googlovih pravil...
Za True Phone je tako kot ti je napisal woolffstein, moraš it v mapo, tam prikaže vse in od tam predvajat.Borg:
pa izpisuje stevilke na posnetkih? ker mi javlja, da to ni mogoce zarad nekih googlovih pravil...
Na vseh telefonih to dela z lahkoto, samo zaradi kvazi neke butaste direktive se to kao ne sme. Je pa to povsem softverska zadeva, oz odvisno je od androida in za kateri trg je delan fon. Recimo Redmi note 7 ima to po defoltu, enak Redmi kupljen 3 mesece kasneje z novejšim androidom, pa ne gre več. Oba sta bila globalna verzija.Precej nazaj sem enkrat šel študirat tole s snemanjem sogovornika in če se prav spomnim je to HW pogojeno. Pri nekaterih napravah se zajame kanal direktno (isto kot tebe), pri drugih aparatih pa "snema" tisto, kar pač pride iz zvočnika, zato se "sogovornika" sliši slabše do nič. Verjetno je še vedno isti crap - torej če sistem omogoča (in program to zna), da se avdio "grabb-a" na poti do izhoda slišalke oz. zvočnika, potem je zvok sogovornika ok, če ne in gre dekodiran govor direktno na izhod/zvočnik potem je kot je. To, kar rečeš v mikrofon, pa vse naprave zajamejo (že zaradi tega ker delujejo kot dialer-ji in imajo te pravice). Malce laično napisano, verjetno bo kdo drug vedel več, ampak po spominu in poenostavljeno nekako tako. Rezultat je, da enim dela dvosmerno, enim pa ne, lahko tudi na različnih telefonih istega proizvajalca. Meni vem da je na windows mobile delalo bp, na HTC-ju z androidom (takrat je bil verjetno še Jellyfin ali Ice cream release) mislim da ne, na oneplus pa spet. Torej: če enemu dela na istemu modelu telefona tudi snemanje sogovornika, bi moralo na istem modelu drugemu tudi.
Odvisno je, ali je sogovornik (ali ti) na 4G, 3G ali jedva na 2G. Telefon štarta z najboljšo možno frekfenco, potem glede na jakost signala prilagaja in na koncu si lahko na slabi kvaliteti, vendar stabilnem signalu. Problem je v stavbah in tam je slišat, kako kvaliteta zvoka niha.Ne vem sicer od česa je to odvisno, toda včasih z istimi nastavitvami, nekoga full dobro slišiš, nekoga pa ne. Predvidevam da je odvisno to tudi od sogovornikovega telefona ali kaj drugega.