Apollo heroj

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.192
11.110
113
kod Džej-Zija
Ni res. Če policista nista bila opremljena z maskami, kar očitno nista bila, potem sta zavestno tvegala življenje za reševanje človeka, torej STA heroja, ker v nobenem opisu delovnih nalog policista ne piše, da morata riniti v gorečo stavbo brez osnovne zaščitne opreme.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.655
450
83
ne nabijat. Tudi če bi imela maske, bi tvegala življenje. In če policist, gasilec ...itd, se ne zaveda tveganja svojega poklica, naj gre za vrtnarja. (pa še tam se lahko na trn piči). Sicer pa, vsi neke akte in zakone vn mečete, ko ima drug piz_darijo. Po mišljenju nekaterih bi moral čakati, da človek zgori, se zaduši. Pomaaj če lahko, če pa ne moreš bod pa tiho.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.192
11.110
113
kod Džej-Zija
Mater mi greste na živce taki pametnjakoviči. Nisi bil tam, ne veš, kako je zgledalo, a izza tipkovnice in ekrana si ves pameten o nekakšni samoumevnosti tega dejanja. Ko bi bil tam, bi se pa usral. Tako kot za tista dva mimoidoča to ni bilo samoumevno, tudi za policiste ni. Sploh, ker v nasprotju z gasilci nimajo narejenih usposabljanj reševanja iz goreče hiše in najmanjše opreme za to početje. V nasprotju z njimi so gasilci opremljeni in usposobljeni za take aktivnosti. Brez slednjih dveh stvari je tveganje neprimerno večje, se ti ne zdi?
bonk.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Pozabi, lanos ti bo še naprej nakladal, da mora biti vsak policaj usposobljen najmanj za reševanje iz gorečega jedrskega rekatorja, skoraj gotovo pa tudi iz space shuttla v orbiti.

V glavnem, Apollo, bravo! Na "junake", ki na tem svetu ne bi nikdar za kaj takega premaknili svoje riti, razen to da pametujejo za tipkovnico, na te se pa ne ozirat in še manj energije zapravljat za odgovarjanje. Ker ne bo pomagalo.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Sam še syntič naj se prkluč idiotizmom capla in lanosa, pa smo tam...

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Apollo je šel s kolegom notri samo za to, da bi ponesrečencu lahko izstavil kazen zaradi povzročanja splošne nevarnosti. Če bi ga pustil notri, nikomur ne bi mogel kazni napisat.

[/sintič-mode]

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.068
6.259
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Pozabi, lanos ti bo še naprej nakladal, da mora biti vsak policaj usposobljen najmanj za reševanje iz gorečega jedrskega rekatorja, skoraj gotovo pa tudi iz space shuttla v orbiti.

V glavnem, Apollo, bravo! Na "junake", ki na tem svetu ne bi nikdar za kaj takega premaknili svoje riti, razen to da pametujejo za tipkovnico, na te se pa ne ozirat in še manj energije zapravljat za odgovarjanje. Ker ne bo pomagalo.

aplauz.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Zato ker medicinska sestra ali zdravnik (čeprav oba poklica maksimalno spoštujem) pri svojem delu ne riskirata svojega življenja.
Zakaj si pa gasilce in gorske reševalce izpustil?, ....
......Policajevo delo ni inkasanstvo,

Zakaj si jih pa ti?
grims-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Ni res. Če policista nista bila opremljena z maskami, kar očitno nista bila, potem sta zavestno tvegala življenje za reševanje človeka, torej STA heroja, ker v nobenem opisu delovnih nalog policista ne piše, da morata riniti v gorečo stavbo brez osnovne zaščitne opreme.

Citat:
Naloge policije so:

1. varovanje življenja, osebne varnosti in premoženja ljudi;
ZPol

confused-1.gif
Ne rabi biti ravno "in the mood" za reševanje, je to kar njegova naloga. Tvegajo pa policisti življenje kar dostikrat.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.068
6.259
113
blizu močvirne prestolnice
Ali ni pritiskanje na SPAM bolano? Pusti človeku naj piše kar hoče, če ti ni všeč ga ni treba brati! To je prava demokracije, ne pa tako kot to delate vi s temi klicaji!

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.391
1.259
113
Ga imam itak na ignore, samo čes em res dobre volje ignore izklopim, da viidm kaj piše. Ugotovim, da še vedno kozlarije, ki mi gredo na živce, pa spet na ignore. To, da človek faše kup sporočil z oznako spam je pa odličen primer demokracije na forumu. Če greš ljudem dovolj nak..., te iz teme "odpokličejo".
S tabo se recimo ne strinjam skoraj nikoli, mi pa na misel ne pride, da bi splam stisnil. Ne gre za stališča, gre za odnos.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Popolnoma se strinjam s tabo.
Niso policaji zato, da rešujejo življenja ampak zato da kasirajo.

Nazadnje uredil moderator:

Car

POSTman
4. avg 2007
8.576
1.831
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Kaj pa če ta dva možakarja v uniformi ne bi bila v službi takrat? Bi slučajno prišla mimo, v civilu, šla bi napir al pa v knjižnico, kaj mislite, a bi vseeno pomagala al bi se pridružila množici opazovalcev?
sprasujem se.gif

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Kaj zdaj mene sem vlacite. Jaz nisem noben heroj, ampak heavy jambrac.
Sicer pa je apollo vedel kaj ga čaka ko bo na tv. Predvidevam,da bi komot odklonil snemanje, oziroma vsaj ostal anonimem brez imena in priimka.
Ni ko bi mu pahor podelil kakšno priznanje je pa to težje izvedljivo.
wink-1.gif

Poznam primer kjer je ravno tako policaj rešil življenje. Pa ga nislo nikjer vlačili. Povedal je, da noče bit javen in rešeno. Tako da o tem, da je bil po tv se je najbrž sam strinjal. S tem je vedel, da bo bum.

Pohvale tudi z moje strani.
zmaga.gif
Da pa kdaj jebeno odgovori je pa zato, ker njegovi kolegi sodelavci niso ravno za vzor in povemo kar vidimo na cesti.

Citat:
Uporabnik Car pravi:
Kaj pa če ta dva možakarja v uniformi ne bi bila v službi takrat? Bi slučajno prišla mimo, v civilu, šla bi napir al pa v knjižnico, kaj mislite, a bi vseeno pomagala al bi se pridružila množici opazovalcev?
sprasujem se.gif

Jaz rečem, da še vedno. Vsaj on, (čeprav ga ne poznam osebno) za ostale ne vem. Ampak to še ne pomeni, da ostali niso inkasanti.
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.655
450
83
hysterical-1.gif
ja, zato sem pa napisal, kar sem napisal, ker napisal. Mogoče sem pameten za tebe, ampak verjemi, da sem pri več požarih sodeloval, kot si ji ti in tebi isto mislečih videli. Očitno imaš težave z razumevanjem nečesa, kar si videl samo na TV. A ti še enkrat počasi napišem, da boš počasi prebral???
POLCAJI SO PAČ OCENILI, DA LAHKO TUDI BREZ POSEBNE ZAŠČITNE OPREME REŠIJO ČLOVEKA. In so ga. Vi bi pa čakali, da se prpeljejo gasilci lučkami. Vse po zakonu. Potem pa 5 let analizirat, v kateri sekundi je kdo kje za_jebal. A se sploh zavedate, da pri požaru pol minute pomeni ogromno časa, kjer se lahko razvije večji plamen, dim, plini, temperatura ...itd. Da lahko vstopiš v objekt tudi brez vsega, čez minuto pa tudi z najsodobnejšo zaščitno opremo več ne.
Ja.... očitno vas je nekaj tukaj, ki bi samo opazovali.... pa truplo bi si šli od blizu pogledat. In je še nekaj polcajev, ki so v podobnih situacijah ravnali enako, kot Apollo. Tri osebno poznam in sem videl. (brez rekla kazala). In verjamite, da niso te trije edini. Je pa res, da kolk poznam polcaje, da jih bi večina stisnla rep med noge. Eni pa ne in pač naredijo svoj posel pošteno.
alo... zdej pa pljuvajte kolk hočete.....