ja, zato sem pa napisal, kar sem napisal, ker napisal. Mogoče sem pameten za tebe, ampak verjemi, da sem pri več požarih sodeloval, kot si ji ti in tebi isto mislečih videli. Očitno imaš težave z razumevanjem nečesa, kar si videl samo na TV. A ti še enkrat počasi napišem, da boš počasi prebral???
POLCAJI SO PAČ OCENILI, DA LAHKO TUDI BREZ POSEBNE ZAŠČITNE OPREME REŠIJO ČLOVEKA. In so ga. Vi bi pa čakali, da se prpeljejo gasilci lučkami. Vse po zakonu. Potem pa 5 let analizirat, v kateri sekundi je kdo kje za_jebal. A se sploh zavedate, da pri požaru pol minute pomeni ogromno časa, kjer se lahko razvije večji plamen, dim, plini, temperatura ...itd. Da lahko vstopiš v objekt tudi brez vsega, čez minuto pa tudi z najsodobnejšo zaščitno opremo več ne.
Ja.... očitno vas je nekaj tukaj, ki bi samo opazovali.... pa truplo bi si šli od blizu pogledat. In je še nekaj polcajev, ki so v podobnih situacijah ravnali enako, kot Apollo. Tri osebno poznam in sem videl. (brez rekla kazala). In verjamite, da niso te trije edini. Je pa res, da kolk poznam polcaje, da jih bi večina stisnla rep med noge. Eni pa ne in pač naredijo svoj posel pošteno.
alo... zdej pa pljuvajte kolk hočete.....