Protesti so dovoljeni kar pa še ne pomeni, da lahko ljudje izražajo svoje mnenje na vse mogoče in nemogoče načine oz. še ne pomeni, da je v znamenju protesta dovoljeno vse kot je bil npr. vpad idiotov na obvoznico. Vse ima svojo mejo ampak idioti, ki zanikajo obstoj virusa imajo te meje seveda povsem drugače definirane kot pa normalni ljudje.
Tako je. Idioti so tu in tam.
Jaz osebno sem proti vdoru na obvoznico in proti nasilju. Niso bili vsi nasilni.
Zanimivo je, da je na protest prišel tudi oče 20. letnice - žrtve cepljenja. Nekako se mi je zdelo logično, ko sem ga videl na posnetku, da je bil tam. Vendar bi lahko bila tu še ena logika. Ali je ta človek res čuden? Je idiot? A če bi šel k Pahorju na razgovor bi izpadel kot "pameten dečko"?
Morda bi bilo dobro, da se na ulico spravijo tudi cepilci, tisti, ki so "ZA". Za cepljenje ne glede na žrtve, za PCT in podobno. Za vlado, ne glede kaj počne.
Sem v dilemi, kam bi spravil tega očeta. Morda naj zgolj doma joče in žaluje in nikomur ne pove, kaj se je zgodilo. Sem se pogovarjal z enim njenim bivšim sošolcem in še eno bivšo njeno sošolko. Vsi so jo pohvalili, da je v redu punca, v redu človek...
Sem gledal vse novinarske konference doslej in nikjer ni bilo navedeno (rečeno), da se z Jansenom ne priporoča cepljenje mlajšim ženskam, pod 50 let. To so zgolj prilepili na nepregledno stran na NIJZ.
Tako da nekako razumem protestnike.