po vrsti
s cim obremenjen?
pederi, čefuri, lezbejke, cigani, nacisti, ujoti, anteti, šabani..da ne pozabim..ALMIRI, obrezani, zeleni, turčini
kako govorim o posiljenih..ne vem..ne poznam nbene posiljene
mrtvih..precej lagodno. bili so, ni jih več. recimo o titu..d aje bil car in fino namestil tok dogodkov..o slobotu..nej se cvre..
poln sovraštva do koga ali česa?
priljubljenost sem izmeril na alterju enkrat..se bom ptoegoval za precednika.
gradim ne več..iščem projekt. zdej asfaltiram. se držim osnovne dejavnosti
lezem v rit samo jedini
briga me kdo kaj nosi. včasih vidim dobre noge, včasih nov model rjuhe
poslusa..seved ame briga. ker moram vedet kaj moram jaz poslusat oz kako moram govort. ce grem sa petrom i davidom..morma vedet..a vesejak al radio morava
in kdo si ti da meris kaj je kultrua. ker kamenjanje, mnogozenstvo. dretje iz minaretov..obrezovanje pri moskih in zenskah. samomorilci. bradači. to mi ni kultura. mi je ze radio veseljak bolj kulturen pa brizgalna brizga.
visek inteletka mi tudi ni obmetavanje s kockam in kamni. sploh ce je na drugi strani do zob oborozen specialc al pa vojska.
visek kultrue in inteletka mi je zdej egipt, tunizija, sirija..pro demokraticno.
rusenje spomenikov s strani talibanov..to ej tut vrhunec kulture.
sve u svemu..da preved..pod črto. sploh ne bi bilo slabo, da bi v v rjuhah premtaval puscavski pesek s kamelam, razviti svet pa bi kupoval nafto in vas pustil na miru. na miru.
in kot je nekdo rekel..zakaj se v vojni ne pobije vseh ansprotnikov..iz otrok zrastejo sovrazniki..tako kto si ti. prepojen s sovraštvom, vodenj z mržnjo..v naslednji vojni bos ubijal, al pa iz nemcije doniral.