Another one bites the dust

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
lajanje v luno je tudi znak. sploh če lajaš enoumno in si ne daš dopovedat, da nedolžnosti ni bilo v izobilju. sploh pri posiljenih muslimankah, ki jih je posilil amrko, rodile so pa crnca ali mulata.

znak avtorja je tudi opevanje prijateljstva in zaveznistva obrezanih z usa..predvsem kaze na slepoto

ti si resno bolan
stupid-1.gif

lahko..ampak nisem obremenjen z nekimi 'sovraštvi'. en je rekel zakaj vse ne pobijejo. pa drug prav, d ani humano, da kaj so civili pa navadni vojaki krivi.

zdej pa poglej sebe v kaj odraščaš. pol si sovraštva do tvojih sosedov, konfederacijskih partnerjev. to pelje sam neka..v novo vojno, ki se bo nehala, ko bos ti izgubil glavo, ali pa oni. in kak je smisel tega? ti bo to vrnilo nazaj starse? materam otroke? ne bi rekel. prineslo vam bo bedo, s evecjo kot je. potem pa zelji po evropi pride sprava, objemanje, brezmejno področje..in boste..spet 'prijatelji'. poglej srbe in hrvate danes, cez cas bo tko tudi s srbi in siptarji. ker sila je v denarju, ne v orozju. primitivci grabijo za orozje, pametni z enarjem uredijo. kupijo rudninsko bogato pokrajino, kupijo ajdransko obalo, dobijo vojaska oporisca o katerih so sanjali.

pa ti..ti bos ubijal in mogoce bil ubit za idel..kateri..islam? ker starsev, druzine ne bos obudil. in za tvoje zdravje je dobro, da si priznas, da si bolan, kot sem si priznal jaz..in malo obrnes plosco. bos bolje prisel skozi v zivljenju.

poglej..v sloveniji si bolj nepriljubljen kot jaz. ker furas fk cazin sal, iz avta nazigas sevdalinke, nosis polmesec na verizici, oblacis suskavac in hodis v dzamijo. vse je to del neke kulture. za krajisnjike pravis, da to ni nbena kultura. no..vprasaj se kaka je ta tvoja..v cem je drugacna. ta kultura po vecini polni crno kroniko. poleg okvirjev ste v top 2. a je treba forsirat to kulturo. drzi se je med stenam, ne pa se kurcit. bos bolje prisel skozi med nestrpnezi in netolerantnezi. in ko na to tvoje pocetje dodas se srebrenico..si polovica njih, ki vas ne amra misli..pa kako si ti ven prisel..v teb pa zacne rast sovrastvo..

ne razume..ne razumem vas nikakor. dal ste cez vojno..ne te desetdnevne vaje..pobil so ti familijo..in ti mas cas in voljo furat sovrastvo, se veselit nesreci drugega..res ne razumem. in v vsem tem..si ne priznat, d aje to bolano.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Ti nisi obremenjen? Pa ti vidis kaksne izraze uporabljas za dolocene skupine? Kako govoris o posiljenih zenskah? Mrtvih? Ti nisi samo poln sovrastva ampak tudi resno moten. Svojo "priljubljenost" meris
stupid-1.gif
in gradis na temu da nekomu lezes v rit. Kaj tebe briga kaj kdo nosi, oblaci, poslusa...

Tisti jodlanje ni kultura, sploh ne krajiska. Isto jodlanje najdes po drugih (zahojenih) delih Balkana in razlicnih narodih. Predvsem na vzhodnu Bosne ,kjer se to tudi snema. Tudi na satelit se posilja iz vzhodega dela Bosne. Na normalnih TV postajah tega ni pri nobenem narodu. Krajina ni na vzhodnem delu BiH btw.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
po vrsti

s cim obremenjen?
pederi, čefuri, lezbejke, cigani, nacisti, ujoti, anteti, šabani..da ne pozabim..ALMIRI, obrezani, zeleni, turčini
kako govorim o posiljenih..ne vem..ne poznam nbene posiljene
mrtvih..precej lagodno. bili so, ni jih več. recimo o titu..d aje bil car in fino namestil tok dogodkov..o slobotu..nej se cvre..
poln sovraštva do koga ali česa?
priljubljenost sem izmeril na alterju enkrat..se bom ptoegoval za precednika.
gradim ne več..iščem projekt. zdej asfaltiram. se držim osnovne dejavnosti
lezem v rit samo jedini
briga me kdo kaj nosi. včasih vidim dobre noge, včasih nov model rjuhe
poslusa..seved ame briga. ker moram vedet kaj moram jaz poslusat oz kako moram govort. ce grem sa petrom i davidom..morma vedet..a vesejak al radio morava

in kdo si ti da meris kaj je kultrua. ker kamenjanje, mnogozenstvo. dretje iz minaretov..obrezovanje pri moskih in zenskah. samomorilci. bradači. to mi ni kultura. mi je ze radio veseljak bolj kulturen pa brizgalna brizga.
visek inteletka mi tudi ni obmetavanje s kockam in kamni. sploh ce je na drugi strani do zob oborozen specialc al pa vojska.
visek kultrue in inteletka mi je zdej egipt, tunizija, sirija..pro demokraticno.
rusenje spomenikov s strani talibanov..to ej tut vrhunec kulture.

sve u svemu..da preved..pod črto. sploh ne bi bilo slabo, da bi v v rjuhah premtaval puscavski pesek s kamelam, razviti svet pa bi kupoval nafto in vas pustil na miru. na miru.

in kot je nekdo rekel..zakaj se v vojni ne pobije vseh ansprotnikov..iz otrok zrastejo sovrazniki..tako kto si ti. prepojen s sovraštvom, vodenj z mržnjo..v naslednji vojni bos ubijal, al pa iz nemcije doniral.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.125
6.298
113
blizu močvirne prestolnice
On bo kvečjem doniral, sedaj se repenči takrat je pa ušel. Kar poglej sami musliji so bili begunci, potem pa nobene zahvale, češ kakšni sekreti, doma pa še tega niso imeli. Boriti bi se morali toda tega pri turkih ne boš videl, kar poglej v Srbrenici, imeli so možnost oni pa predaja. Seveda takrat niso razmišljali o posledicah ko so klali Srbe po okoliških vaseh. Aliji je pa tudi dol viselo. Mogoče jih je celo prodal?

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.052
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
On bo kvečjem doniral, sedaj se repenči takrat je pa ušel. Kar poglej sami musliji so bili begunci, potem pa nobene zahvale, češ kakšni sekreti, doma pa še tega niso imeli. Boriti bi se morali toda tega pri turkih ne boš videl, kar poglej v Srbrenici, imeli so možnost oni pa predaja. Seveda takrat niso razmišljali o posledicah ko so klali Srbe po okoliških vaseh. Aliji je pa tudi dol viselo. Mogoče jih je celo prodal?

Malo o tvojem heroju.

http://www.novilist.hr/hr/Vije...-zivo-meso-samo

Mladiæ : Šef ovde.

Kraljeviæ, srpski oficir : Molim!

Mladiæ : Zeleni Jadar tuci slobodno! Ko im jebe mater!

Kraljeviæ : Razumeo! Ako dozvoljavate, odmah æemo „pokupiti”!

Mladiæ : Zeleni Jadar tuci, samo nemoj fabriku dirati pošto nam trebaju mašine... Zeleni Jadar, odmah plotun pali i imaš li dobru vezu sa našim da njih ne pokupiš...

Kraljeviæ: Ništa se vi ne sekirajte!

Mladiæ : Samo cepaj, šefe! U živo meso samo!

Kraljeviæ : Zdravo!

Mladiæ : Po Srebrenici direktno nemojte da tučete, a okolo tucite sve redom!

Srpski oficir XY : Jasno! Pa, tukli smo danas...

Mladiæ : Ništa to! Samo u živo meso, ništa nemoj samo u živo meso!

Obilazite ta njihova brda, oni nemaju oružja sa ubitačnim oružjem, oni samo imaju poneku „zolju”, imaju puške one obične i to je sve, trista metara od brda, zaobiđi, preseci komunikaciju, nema navodno ni vode, ni struje, ni hrane, ni ništa – samo bežat.

Srpski oficir XY : Jasno!

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Obilazite ta njihova brda, oni nemaju oružja sa ubitačnim oružjem, oni samo imaju poneku „zolju”, imaju puške one obične i to je sve, trista metara od brda, zaobiđi, preseci komunikaciju, nema navodno ni vode, ni struje, ni hrane, ni ništa

Predvidevam da je tukaj slo za softijeve "mudzahedine"
stupid-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
A zdaj smo prišlo do tega, da v BIH ni bilo prostovoljcev iz tujih držav ter mudžahedinov?

Ta tema je res en LOL.

Kot sem ze 10x napisal. Mudzahedini so bili vendar ne v tem delu drzave in prisli so (v ta drugi konec) cca 2 let po prvem zlocinu v Srebrenici. 90% zlocinov se je zgodilo leta '92 ,ko v BiH v vecini krajev ni obstajala niti organzirana bosanska vojska kaj sele mudzahedini
stupid-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kaj je kle slabega.
v vojski se naučiš ubogat. pametvat zna vsak, treba je bit pa pameten.

in spet..kakorkoli obrneš...površno

razen da ukazuje umor?
stupid-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
pa ti si..

jaz ko sem bil..je blo takole

on: vojska mirno
on: u levo krug
on: aj sad sadite cvječe, gde so vojska druga tita kreæe..

v vojski...ponavad...razen za robanje kupatila i zatezanje kreveta, pa jebanje puzi, dig dr, puzi...padajo komande streljanja. in v vojni..ponavad vednos trlejanje.

zdej če pogledam nato..grem stavt, da ti prislo ko so se zacel anpadi ans rbijo..so pot v sporočil, da so dal ukaz za napade..bolano, al normalno. narobe, al prav
une vojake, k so jih pobil v spremstvu UN v sarajevu..nekdo je dal uakz..narobe al prav

jaz vas ne stekam. razbijal ste drzavo, iskal ste vojno, prizigal ste sod smodnika..pol pa..mami, babo..kaj koji k..zivite s posledicam..in eni in drugi. ti travmiraj, ce mislis, d aje to odlicno, uni pa nej se ze naucijo bit temeljiti

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
pa ti si..

jaz ko sem bil..je blo takole

on: vojska mirno
on: u levo krug
on: aj sad sadite cvječe, gde so vojska druga tita kreæe..

v vojski...ponavad...razen za robanje kupatila i zatezanje kreveta, pa jebanje puzi, dig dr, puzi...padajo komande streljanja. in v vojni..ponavad vednos trlejanje.

zdej če pogledam nato..grem stavt, da ti prislo ko so se zacel anpadi ans rbijo..so pot v sporočil, da so dal ukaz za napade..bolano, al normalno. narobe, al prav
une vojake, k so jih pobil v spremstvu UN v sarajevu..nekdo je dal uakz..narobe al prav

jaz vas ne stekam. razbijal ste drzavo, iskal ste vojno, prizigal ste sod smodnika..pol pa..mami, babo..kaj koji k..zivite s posledicam..in eni in drugi. ti travmiraj, ce mislis, d aje to odlicno, uni pa nej se ze naucijo bit temeljiti

Kaj spet blebetas brez glave in repa.... dej vsaj preveri kdaj in kje je to ukazoval... Verjetno ti bo treba narisati kdo je razbil drzavo in zakaj. Sicer je pa tudi sam Ratko Mladic ze pred zlocinom priznal da to ,kar "dela" normalno. To je ugotovilo njegova hcerka in si z njegovo pistolo pognala metek v glavo.

Da se tebi vse skupaj zdi "normalno" govori precej o tebi
smirk-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
seveda je normalno. vojna..RAT..

a si slisal kak je bil ukaz za srebrenico?

Ti se enkrat napisem........ ZE NJEMU se to ni zdelo normalno? Ti klikne? Mladicu je prej kapnilo kot je/bo tebi? Sicer pa on sam trdi da tega sploh ni ukazal.

In si se spet znasel v lazi....
smirk-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a mora bit mladiæ glupi srbin in se kuræit da je naročil, da siluju sve od 15 do 55 in dobit dosmrtno namesto, da se pkesa in dobi 20.

mene k polcaj ustavi, nikol ne rečem, d ami je žal k nisem še bolj pritisnil, ampak obljubljam, d ane bom več. poznaš ta...naravni obrambni mehanizem.

in men je normalno. celo mi meji na prevec pedersko ukazovanje

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.052
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
seveda je normalno. vojna..RAT..

a si slisal kak je bil ukaz za srebrenico?

Ja te fraze so pri braæa srbih zmeraj pametno izbrane.

Oni lepo elegantno pravijo "građanski rat", ostali civiliziran svet pa invazija in etnicno ciscenje. Za tisto prvo dejstev ravno ni na voljo, za to drugo pa pricajo materialni dokazi in izkopane kosti.

Nikako da upali virovitica-karlovac-karlobag.
evil.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
a mora bit mladiæ glupi srbin in se kuræit da je naročil, da siluju sve od 15 do 55 in dobit dosmrtno namesto, da se pkesa in dobi 20.

mene k polcaj ustavi, nikol ne rečem, d ami je žal k nisem še bolj pritisnil, ampak obljubljam, d ane bom več. poznaš ta...naravni obrambni mehanizem.

in men je normalno. celo mi meji na prevec pedersko ukazovanje

Ti pa pocasi dojemas
crazy1.gif
Ne samo da se je glupo kurcil ampak je to storil veckrat in so ga pri tem tudi posneli. Audio in video. Med drugi tudi tisti ukaz zgoraj.