Another one bites the dust

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Ne štekam.

A zdaj so krive ustaše in balije al niso? Al so Srbi krivi, da so Američani napadli Japonsko?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Ne štekam.

A zdaj so krive ustaše in balije al niso? Al so Srbi krivi, da so Američani napadli Japonsko?

Ce ti tudi 15 let po vojni, po urah in tonah javno objavljenega materiala stvari se vedno niso jasne potem bo zaradeva za tebe vecno neznanka. Zal.
smirk-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Meni je bilo jasno (vsaj določene stvari), potem pa prideš ti in mi razširiš obzorja, razmišljam, da bi postal Muslimajmun, samo ne vem, al po veroizpovedi al po narodnosti, to se še odločam.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Meni je bilo jasno (vsaj določene stvari), potem pa prideš ti in mi razširiš obzorja, razmišljam, da bi postal Muslimajmun, samo ne vem, al po veroizpovedi al po narodnosti, to se še odločam.

Ze to da si zacel "razmisljati" ja za tebe uspeh tko da ni treba pretiravati
priden.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Sem že razmislil in ugotovil, da si ti ena obična budala. To je dejstvo.

Prav tako sem ugotovil, da za večino sranja po svetu so krivi Srbi, balije ste v večina primerih nedolžne žrtve ali civilisti. To je tudi dejstvo.

Ostala nepojasnjena dejstva glede Balkanske vojne si ti strokovnjak, sodišče v Haagu je nula. Če Haag ne ve, vprašajo izija, jebeš chuck norrisa. To bi bilo suma sumarom. Upam, da ne bo džamije v Deželi tej.