Another one bites the dust

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Ej zeleni, a veš kaj je zanimivo, da vse teorije, ki samo malo implicirajo, da bi lahko bili krivi zeleni, ti enostavno označiš za laž ter izmišljotine. Zdaj ne vem, a ste sploh bile balije deležne te vojne al so prišli marsovci z lune?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Tržnica naj bi bla minirana...ruskim UN čeladm ni uspel najdt hilzne od granate...pa še par neskladij so ugotovil med preizkavo

Bos moral dokumentarec se parkrat pogledati... Ruski UN opazovalci niso iskali ali bili zraven pri iskanju, bili so Kanadcani. Ostanek 120mm granate minometa so nasli takoj (zabit v betonu).

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Vse te "teorije" nisem tako oznacil tako jaz ampak mednarodno sodisce. Za granatiranje trznice je bil na mednarodnem sodiscu na dozivljensko jeco pravnomocno obsojen general "VRS" Stanislav Galic.

Sodisce mu je je zaradi nebuloz v pritozbi kazen se podaljsalo (20let na dozivljensko
smirk-1.gif
)

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
rusi so potrdili, da granate ni bilo. to so objavili tudi svetovni časniki in slovensko delo. naslednje leto je delo objavljalo prispevke ob obletnici pokola. sami so pozabili svoje besede.

btw
pearl harbur je tut pichkin dim, pa so japanci fasal atomke.

podobno kot konvoj na dobrovoljački.

še dobr, da je mladiæ motena osebnost že dolga leta

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
rusi so potrdili, da granate ni bilo. to so objavili tudi svetovni časniki in slovensko delo. naslednje leto je delo objavljalo prispevke ob obletnici pokola. sami so pozabili svoje besede.

btw
pearl harbur je tut pichkin dim, pa so japanci fasal atomke.

podobno kot konvoj na dobrovoljački.

še dobr, da je mladiæ motena osebnost že dolga leta

Rusi niso trdili, se manj pa potrdili karkoli. Rus (sicer alkoholik) naj bi sel na eno izmed lokacij in ugotovil da je tam trava neposkodovana in da tam ni bilo minometa. Verjetno ni zgubljati besed o taksnih izpadih?!

Zagotovo bos nasel kak link svetovnega ali slovenske medija tvoje verzije zgodovine
smirk-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Pa se nekaj podrobnosti o pricanju tega strokovnjaka ,ki je odprto lagal pred sodiscem?!

When prosecutor Waespi asked the Russian colonel in the cross-examination where the report was, the witness said it was in Russia, in his “personal archive” . When asked why he had not brought it with him to The Hague, Demurenko said when he “thought about how to corroborate the claims”, he realized that the report contains some confidential UNPROFOR documents that he had taken with him to Russia “as a souvenir” after his tour of duty in Bosnia.

When the presiding judge Robinson noted the Chamber was “surprised” that the witness had not brought with him evidence of this importance, that “might lend some credence” to his testimony, Milosevic’s counsel Branislav Tapuskovic responded, saying that he had not have enough time to go to Moscow to talk to the witness in greater detail and instruct him to bring the documents with him. The judges told him that it was his duty to get all the documents that might corroborate his witness’s claims.

As the examination proceeded, the witness admitted that the report he kept referring to did not exist at all. It was merely “a collection of documents” which “in themselves” point to the conclusion that might summed up in a single sentence: “Serbs didn’t do it”. Since the conclusion was so short, the witness tried to explain, there was no need to write it down.

stupid-1.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.208
3.831
113
Ne vem kaj se prepirate okoli te tržnice... Saj imamo Srebrenico, genocid v najhujšem pomenu besede. Dokazan in potrjen iz vseh strani, z imeni in točnimi podatki žrtvev, do podrobnosti raziskanimi posameznimi zločini, nizozemskimi, francoskimi in srbskimi pričami itd... Obstaja tudi seznam 20.000 srbskih storilcev tega zločina, z izpostavljenim 800 najhujšimi zločinci. Samo temu da je mednarodni skupnosti več do miru kot do maščevanja (in da v hagu ni toliko prostora) se imajo zahvalitvi da niso vseh poslali v haag.

Če bi vsi razmišljali tako kot bosanki srbi (oziroma njihovo vodstvo, z močno podporo VSEH v bosni živečih srbov - vsaj v tistem času), bi bombardiranje nadaljevali še par mesecev, nato bi iz večih smeri poslali kopenske enote in "očistili" področje ki ga zdaj držijo srbi. Če bi imeli srečo bi jih napokali v avtobuse in poslali čez drino, če pa ne bi imeli sreče pa... (saj vemo kako so srbi reševali problem "odvečnega" prebivalstva.

Saj ne rečem, so tudi musliji in srbi klali, a tako premišljeno in načrtovano in v takem obsegu tudi slučajno ne.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Vse te "teorije" nisem tako oznacil tako jaz ampak mednarodno sodisce. Za granatiranje trznice je bil na mednarodnem sodiscu na dozivljensko jeco pravnomocno obsojen general "VRS" Stanislav Galic.

Sodisce mu je je zaradi nebuloz v pritozbi kazen se podaljsalo (20let na dozivljensko
smirk-1.gif
)

Ne govorim samo za to teorijo o tržnici.

Govorim na splošno. Kjerkoli so vmešani zeleni, avtomatično niste krivi, vedno so Srbi, redkeje Hrvati, še bolj redko Slovenci. Američani pa živijo v svoje rezervatu in se ne zanimajo za svetovno politiko. A lahko pogledaš objektivno s te strani?

Meni je jasno, da so vsi klali, prav tako Srbi so radirali nedolžne in krive kot po tekočem traku, balije pa ucoti pa zgleda niste al kako?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:

smirk-1.gif
)

Ne govorim samo za to teorijo o tržnici.

Govorim na splošno. Kjerkoli so vmešani zeleni, avtomatično niste krivi, vedno so Srbi, redkeje Hrvati, še bolj redko Slovenci. Američani pa živijo v svoje rezervatu in se ne zanimajo za svetovno politiko. A lahko pogledaš objektivno s te strani?

Meni je jasno, da so vsi klali, prav tako Srbi so radirali nedolžne in krive kot po tekočem traku, balije pa ucoti pa zgleda niste al kako?

Na splosno kaj? Lahko navedes 1 konkreten primer? Kdo je klal,koliko in zakaj se vidi po strukturi in stevilu zrtev. Ze po takratnem razmerju moci je neumno trditi da so "vsi klali" ,ker nekateri niso mogli tudi ce bi zeleli. Pa niso zeleli. Vecina zlocinov (tudi najhujsi cele vojne) so se zgodili ,ko bosanska vojska sploh se ni obstajala.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Kaj pa je to bosanska vojska?

Se pravi, ustaše in balije ste se v bistvu branile pred agresorjem, in to skozi celotno vojno?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Kaj pa je to bosanska vojska?

Se pravi, ustaše in balije ste se v bistvu branile pred agresorjem, in to skozi celotno vojno?

Bosanska vojska je edina legalna vojska na ozemlju drzave BiH. Sicer je pa cisto vseeno kaj je. Ko so se dogajali zlocini vojske(kakorkoli jo zelis imenovati) ni bilo. Prav zaradi tega se je lahko neovirano divjalo. V casu ,ko je Mladic imel nekaj tisoc cevi okoli Sarajeva so skupscino v Sarajevu (o)branili civilisti. Kakorkoli primerjati moci ali dejanje je ...
stupid-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Aha, razumem.

Jaz ti verjamem, vse. Tako kot ti sam sebi verjameš, da so balije in ustaše nedolžne.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Aha, razumem.

Jaz ti verjamem, vse. Tako kot ti sam sebi verjameš, da so balije in ustaše nedolžne.

Cisto vseeno je ali so balije in ustase nedolzne. Ce je nek American med WWII odstrelil nekega Nemca to se ne pomeni da so bili Nemci in Americani "isti" ali da je vse "isto". Ali je bil nek American kriv za nekaj je naceloma cisto vseeno. V zgodovini clovestva se ni bilo vojska v kateri bi bilo vse cisto ze zaradi stevila vpletenih ljudi. Stekas koncept?

Ce peljemo tvojo (sicer
stupid-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Aha, razumem.

po hercegovino, mostarju..so nevidni srbi haral.

Po Hercegovini in Mostarju je haral predvsem general VJ Momcilo Perisic ,ki se trenutno nahaja v Haagu
priden.gif
Tam bos nasel tudi podrobnosti kaj vse je delal v Hercegovini leta 1992.

Zacnes lahko tudi tukaj:
Kako je Momcilo Perisic ubio grad

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Ko Spodnjem Vuhredu pravijo da je Elvis se vedno ziv. Mora biti nekaj na tem. Lahko napises se kaj se kje slisi
stupid-1.gif

Ocitno nimas blage veze kaj se je dogajalo v Hercegovini. Mogoce si tudi tam bil zadevo dozivel iz prve roke?
priden.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne..v hercegovini nisem bil..sem bil kot turist pred leti..tranzit.

drzal sem se bolj zvornik, srebrenica..gor do bijeljine..

ampak s evedno en vem kje si ti izgubil tvoje..v minhenu, adiz abebi, meki..al kje drugje

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ne..v hercegovini nisem bil..sem bil kot turist pred leti..tranzit.

drzal sem se bolj zvornik, srebrenica..gor do bijeljine..

ampak s evedno en vem kje si ti izgubil tvoje..v minhenu, adiz abebi, meki..al kje drugje

Se mi je zdelo da ti vukohebine vzhodne Bosne bolj pasejo od doline Neretve
crazy1.gif
Bos se kako inteligentno zapisal od "nevidnih"?