Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Tržnica naj bi bla minirana...ruskim UN čeladm ni uspel najdt hilzne od granate...pa še par neskladij so ugotovil med preizkavo
Citat:
Uporabnik softi pravi:
rusi so potrdili, da granate ni bilo. to so objavili tudi svetovni časniki in slovensko delo. naslednje leto je delo objavljalo prispevke ob obletnici pokola. sami so pozabili svoje besede.
btw
pearl harbur je tut pichkin dim, pa so japanci fasal atomke.
podobno kot konvoj na dobrovoljački.
še dobr, da je mladiæ motena osebnost že dolga leta
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Vse te "teorije" nisem tako oznacil tako jaz ampak mednarodno sodisce. Za granatiranje trznice je bil na mednarodnem sodiscu na dozivljensko jeco pravnomocno obsojen general "VRS" Stanislav Galic.
Sodisce mu je je zaradi nebuloz v pritozbi kazen se podaljsalo (20let na dozivljensko)
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Vse te "teorije" nisem tako oznacil tako jaz ampak mednarodno sodisce. Za granatiranje trznice je bil na mednarodnem sodiscu na dozivljensko jeco pravnomocno obsojen general "VRS" Stanislav Galic.
Sodisce mu je je zaradi nebuloz v pritozbi kazen se podaljsalo (20let na dozivljensko)
Ne govorim samo za to teorijo o tržnici.
Govorim na splošno. Kjerkoli so vmešani zeleni, avtomatično niste krivi, vedno so Srbi, redkeje Hrvati, še bolj redko Slovenci. Američani pa živijo v svoje rezervatu in se ne zanimajo za svetovno politiko. A lahko pogledaš objektivno s te strani?
Meni je jasno, da so vsi klali, prav tako Srbi so radirali nedolžne in krive kot po tekočem traku, balije pa ucoti pa zgleda niste al kako?
Citat:
Kaj pa je to bosanska vojska?
Se pravi, ustaše in balije ste se v bistvu branile pred agresorjem, in to skozi celotno vojno?
Citat:
Aha, razumem.
Jaz ti verjamem, vse. Tako kot ti sam sebi verjameš, da so balije in ustaše nedolžne.
Citat:
Aha, razumem.
Jaz ti verjamem, vse. Tako kot ti sam sebi verjameš, da so balije in ustaše nedolžne.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Aha, razumem.
po hercegovino, mostarju..so nevidni srbi haral.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ne..v hercegovini nisem bil..sem bil kot turist pred leti..tranzit.
drzal sem se bolj zvornik, srebrenica..gor do bijeljine..
ampak s evedno en vem kje si ti izgubil tvoje..v minhenu, adiz abebi, meki..al kje drugje