Citat:
Uporabnik softi pravi:
..in sinu dat ime sebahudin..pa kalamara mu takoj odrezat.
Kolkr si pretkan....sm mislu da se boš znajdu
![smile-1.gif](https://www.alter.si/tabla/images/graemlins/smile-1.gif)
Kakšen sabahudin
![ne-ne-1.gif](https://www.alter.si/tabla/images/graemlins/ne-ne-1.gif)
Nazadnje urejeno:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
..in sinu dat ime sebahudin..pa kalamara mu takoj odrezat.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ne norcujem se..sloh ne..dalec od tega..neumno je zakaj so umrli.
poznam pa zgodbe bolj kot ti..ki si bezal al pa iz dizeldorfa posiljal amrke.
a se prilizujem slovencem..ker sem kot oni..bi mogu emt suskavac, bit Almir, pa nek Sabanoviæ..nosit zlatan lanac, pol mesec pa zvezdo na obesku..in sinu dat ime sebahudin..pa kalamara mu takoj odrezat.
model..IQ je treba razvijat..nisi vec v puščavi kje rkamele ne morjo past tujo travo, ker je pač ni. tko da pozab to srebrenico, bod srečen, da si živ in glej kako boš ostal živ in pameten.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
nisem buil vesel za gotovino, nisem vesel za tega..mi kratkomalo dol binglja.
vukovar..ah ja..mnogo spet veš o tem.
a si ti to vse doživel, al iz fotelja pripoveduješ?
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ni mi jasno kako si prezivel..je bilo dovolj natancno ciscenje po srebrenici..hm
ja, umrli so po neumnosti.
res je..pol planeta almirov..se mal zelje po nafti..pa bo pol podzemlja almirov..kruta resnicnost. priljubljeni ste povsod..s to svojo ideologijo..naj zdravniki..pa vi amte vse naj..edina zadeva, ki je v resnici naj..je pa ta fora s prenašanjem posteljnine..
najmocnejse drzave kera vas radira kot navaden svinčnik..res pohvalno..huda referenca..se nisem slisal slovenca da s ehvali s trobcem
moj IQ je zlo nizek..primitiven..
Citat:
Uporabnik Silvio pravi:
Dej razlož kalamar zavedni, kaj te pri nas zadržuje?![]()
Citat:
Uporabnik softi pravi:
blizu si..ti razlozim en drug dan..sam spomni me..zdej grem spat..jutri imam naporen dan..
bager mi je ostal ujet v eni jami..
Citat:
Uporabnik Silvio pravi:
V tem primeru se pa prilagodi in pusti za seboj razmišljanje ninđ in mehkužcev... in pusti zgodovino za seboj...![]()
Citat:
Uporabnik Silvio pravi:
V čemu? Bere se te, kot bi sredi prešerca delal "helikopterčka" z obrezanim in recitiral zgodbe o Srebrenici...![]()
Citat:
Uporabnik Silvio pravi:
Bah... saj nima smisla, s tabo se ne pride do konca... Množina pa... smo na severu balkana in ne v središču in dosti nas je takih (upam vsaj) tudi tu, ki nas ne zanimajo ninđe, morska hrana in pogrevanje polpretekle zgodovine in sranja, ki se je dogajalo južneje od nas...![]()
Citat:
Uporabnik Silvio pravi:
Normalno je, da posreduje civiliziran svet, če na robu Evrope delajo pizdarije nerazvita plemena...![]()