Another one bites the dust

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.530
5.698
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
..in sinu dat ime sebahudin..pa kalamara mu takoj odrezat.

Kolkr si pretkan....sm mislu da se boš znajdu
smile-1.gif

Kakšen sabahudin
ne-ne-1.gif

Nazadnje urejeno:

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ne norcujem se..sloh ne..dalec od tega..neumno je zakaj so umrli.

poznam pa zgodbe bolj kot ti..ki si bezal al pa iz dizeldorfa posiljal amrke.

a se prilizujem slovencem..ker sem kot oni..bi mogu emt suskavac, bit Almir, pa nek Sabanoviæ..nosit zlatan lanac, pol mesec pa zvezdo na obesku..in sinu dat ime sebahudin..pa kalamara mu takoj odrezat.

model..IQ je treba razvijat..nisi vec v puščavi kje rkamele ne morjo past tujo travo, ker je pač ni. tko da pozab to srebrenico, bod srečen, da si živ in glej kako boš ostal živ in pameten.

Kaj spet blebetas.... Na kaksen debilen filozofski nacin je lahko "neumno zakaj so umrli"
crazy1.gif
Kot da so lahko izbirali ali da so imeli kaj pri temu ali od tega. A ti kdaj premislis preden kaj zapises? Ti poznas zgodbe, jaz pa sem vse skupaj (pre)zivel. Glede na to da te ze geografija konkretno hebe je vsaka debata na to nesmiselna.

Da, tocno to pomeni. Ni nicsar slabega v tem da si Almir ali Sabanovic. Eden najboljsih/najbolji znanih doktorjev na Balkanu je dr. Enis Sabanovic btw. Ce nisi vedel je skoraj pol planeta "Almirov".

Presednik najmocnjese drzave na planetu je BRACK HUSSEIN. Ni Štefan, ni Poldi, ni Franc Jožef. Pa lahko bi nastevali se stevilne druge katerih dosezke ti lahko samo sanjas.

Ze to da se sramujes imena ali da se imas zaradi imena/oblacenja/vere za boljsega govoriti precej o tvojem IQju.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ni mi jasno kako si prezivel..je bilo dovolj natancno ciscenje po srebrenici..hm

ja, umrli so po neumnosti.

res je..pol planeta almirov..se mal zelje po nafti..pa bo pol podzemlja almirov..kruta resnicnost. priljubljeni ste povsod..s to svojo ideologijo..naj zdravniki..pa vi amte vse naj..edina zadeva, ki je v resnici naj..je pa ta fora s prenašanjem posteljnine..

najmocnejse drzave kera vas radira kot navaden svinčnik..res pohvalno..huda referenca..se nisem slisal slovenca da s ehvali s trobcem

moj IQ je zlo nizek..primitiven..

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik softi pravi:
nisem buil vesel za gotovino, nisem vesel za tega..mi kratkomalo dol binglja.

vukovar..ah ja..mnogo spet veš o tem.

a si ti to vse doživel, al iz fotelja pripoveduješ?

Narobe videl na tvju? fotomontaža? Kasneje pa sem kar nekajkrat bil v Srbiji in so tem "borcem" isto pravili četniki.

Kako je sedaj s tem, ti si očitno bil tam
smile-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ni mi jasno kako si prezivel..je bilo dovolj natancno ciscenje po srebrenici..hm

ja, umrli so po neumnosti.

res je..pol planeta almirov..se mal zelje po nafti..pa bo pol podzemlja almirov..kruta resnicnost. priljubljeni ste povsod..s to svojo ideologijo..naj zdravniki..pa vi amte vse naj..edina zadeva, ki je v resnici naj..je pa ta fora s prenašanjem posteljnine..

najmocnejse drzave kera vas radira kot navaden svinčnik..res pohvalno..huda referenca..se nisem slisal slovenca da s ehvali s trobcem

moj IQ je zlo nizek..primitiven..

Kaj ti ni bilo jasno? Ti moram narisati? Ce ti nekdo splanira in pobije druzino je zelo debilno trditi da je tvoja druzina umrla po "neumnosti" kajne? Njihove je bil organiziran proces, tukaj ni mozno filozofiranje o "neumnosti"
crazy1.gif

Vecina Almirov (ce ze lapas neumnost) ni v drzavah nafte, te so vecinoma manjse. So pa drzave najbolj konzervativnih Almirov najboljse tesne prijateljice ZDA. Zaradi tega prijateljstva bodo ZDA zatrle katerkoli drzavo Jozefov ali Stefanov. Zagotovo si opazil da je imel Bush precej prijteljev Almirov? Celo hisnih. Preden zacnes ponovno lapati o svojih dosezkih in kako si superioren Sabanovicem preveri biografijo dr. Sabanovica in svojo. Pa se ponovo oglasi.
priden.gif

p.s.: to je vec kot ocitno

Silvio

Pripravnik
11. okt 2007
689
1
16
V tem primeru se pa prilagodi in pusti za seboj razmišljanje ninđ in mehkužcev... in pusti zgodovino za seboj...
smirk-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
blizu si..ti razlozim en drug dan..sam spomni me..zdej grem spat..jutri imam naporen dan..

bager mi je ostal ujet v eni jami..

Verjetno ti je nekaj zaupal stric od tete ,ki je rekel brantrancu od prijatelja. Dejstva da je vse skupaj bilo predvajano na TV in predelano na mednarodnem sodiscu pa verjetno nima veze.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Silvio pravi:
V tem primeru se pa prilagodi in pusti za seboj razmišljanje ninđ in mehkužcev... in pusti zgodovino za seboj...
smirk-1.gif

In v cemu naj bi se prilagajal? Vsaka stvar je enkrat zgodovino in kdorkoli pozabi zgodovino je ...
crazy1.gif

Silvio

Pripravnik
11. okt 2007
689
1
16
V čemu? Bere se te, kot bi sredi prešerca delal "helikopterčka" z obrezanim in recitiral zgodbe o Srebrenici...
grin1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Ne vem v čem je fora. Material je pokazal, da je šlo za novodobne četnike.

Al kaj so bili? Klavci?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Silvio pravi:
V čemu? Bere se te, kot bi sredi prešerca delal "helikopterčka" z obrezanim in recitiral zgodbe o Srebrenici...
grin1.gif

Zagotovo si opazil da se nisem vmesal ali oglaseval to temo dokler ta padalec ni zacel pljuvati in pametovati o mrtvih. Btw, od kdaj si ti predstavnik neke imaginarne skupine in zakaj govoris v mnozini? Zagotovo si spregledal da je bila dekleracija sprejeta se ne tako dolgo nazaj pri cem so sodelovali tudi Slovenci. Pa tudi vse drzave EU bodo (morale) sprejeti dekleracijo. Pa ce to tebe.. sorry VAS zanima ali ne.

Silvio

Pripravnik
11. okt 2007
689
1
16
Bah... saj nima smisla, s tabo se ne pride do konca... Množina pa... smo na severu balkana in ne v središču in dosti nas je takih (upam vsaj) tudi tu, ki nas ne zanimajo ninđe, morska hrana in pogrevanje polpretekle zgodovine in sranja, ki se je dogajalo južneje od nas...
smirk-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Silvio pravi:
Bah... saj nima smisla, s tabo se ne pride do konca... Množina pa... smo na severu balkana in ne v središču in dosti nas je takih (upam vsaj) tudi tu, ki nas ne zanimajo ninđe, morska hrana in pogrevanje polpretekle zgodovine in sranja, ki se je dogajalo južneje od nas...
smirk-1.gif

Sorry smo tako "pomembni". Ce je bilo dovolj pomembno za ZDA, Kanado, Svedsko in podobne drzavice se ni nujno da je dovolj pomembno za ogromno drzavo na severu Balkan.
stupid-1.gif

Silvio

Pripravnik
11. okt 2007
689
1
16
Normalno je, da posreduje civiliziran svet, če na robu Evrope delajo pizdarije nerazvita plemena...
grin1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Silvio pravi:
Normalno je, da posreduje civiliziran svet, če na robu Evrope delajo pizdarije nerazvita plemena...
grin1.gif

Nisem govoril o posredovanju....

Sicer so tudi pri Sloveniji posredoval civliziran svet, mogoce si pa pozabil moratorij.