Another one bites the dust

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Mogoče pa bo Kosovo avtonomna pokrajina v sklopu Srbije.
grims-1.gif

Tega se Srbija noce ,ker bi potem zunanji minister Srbije lahko bil Shkjutim Bajrami. Pa 1/3 parlamenta tudi
grims-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Mogoče pa bo Kosovo avtonomna pokrajina v sklopu Srbije.
grims-1.gif

Tega se Srbija noce ,ker bi potem zunanji minister Srbije lahko bil Shkjutim Bajrami. Pa 1/3 parlamenta tudi
grims-1.gif

tudi vi boste utišani...grrrr

ce ni uspelo ob podpori celotne JNA bo to kr problem
priden.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ti kot zagrizen ljubitelj starega in juge, bi lahko vedel, da cela JNA je spala. če bi delala, kar bi morala, bi ti sedaj kavsal device. mogoče

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ti kot zagrizen ljubitelj starega in juge, bi lahko vedel, da cela JNA je spala. če bi delala, kar bi morala, bi ti sedaj kavsal device. mogoče

Kot malce boljsi poznavatelj balkanskih vojn od tebe vem malce vec je JNA delala in komu... med drugim tudi stevilnim clanom moje druzine. Svoje bistroumne domislice pa lahko prodajas lokalnim pijanckom.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ne vem kako so tebe preskočili..si v dizeldorfu stregel pasulj, al kaj

da.... zmanjkalo domislic? ali se samo javljas live iz Vukovarja? Srebrenice mogoce?
priden.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
jaz bi se sramoval marsicesa na tvojem mestu..tjuh recimo..urlanja iz minaretov..obsedenega ljubosumlja...imena na koncu..tut zafrustriranosti s srebrenico..zdej vidim, da tudi vukovar poznaš..

škoda ker se nimaš s kom od bližnjih za pogovarjat o tem..eni so se vrnili domov zivi..pa lahko govorijo.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
jaz bi se sramoval marsicesa na tvojem mestu..tjuh recimo..urlanja iz minaretov..obsedenega ljubosumlja...imena na koncu..tut zafrustriranosti s srebrenico..zdej vidim, da tudi vukovar poznaš..

škoda ker se nimaš s kom od bližnjih za pogovarjat o tem..eni so se vrnili domov zivi..pa lahko govorijo.

Ocitno ti je potreben prevod za bi razumel smisel pregovora
crazy1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
normalno..jaz sem slovenc..ne turčin..in nehi mi s temi turcizmi in srbizmi, hrvatizmi. pisi slovensko, da te vsi razumemo.

mam ap filing, da ti in tvoji tudi niste razumeli srbov, k so rekli budite mirni i niko vam nece nista..takarta ste cudno salamalajekam ne pa dobardanal..a..pol pa se vlecejo palcke in en potegne kratko..hebat ga.

sam je pa res..pri enih gre

jedan u jamu, drugi u mamu

tko da..sej ne rabis prevoda

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.442
3.827
113
davorinm.wordpress.com
Mladič je verjetno smrtno bolan, pa so se zmenili z vlado, da družina dobi par milijonov, on gre v Haag za kak mesec ali par, Srbija dobi pohvalo, Mladič v grobu in to je to...

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
normalno..jaz sem slovenc..ne turčin..in nehi mi s temi turcizmi in srbizmi, hrvatizmi. pisi slovensko, da te vsi razumemo.

mam ap filing, da ti in tvoji tudi niste razumeli srbov, k so rekli budite mirni i niko vam nece nista..takarta ste cudno salamalajekam ne pa dobardanal..a..pol pa se vlecejo palcke in en potegne kratko..hebat ga.

sam je pa res..pri enih gre

jedan u jamu, drugi u mamu

tko da..sej ne rabis prevoda

Ce ti je tic zaradi tega ,ker si "Slovenec"
crazy1.gif
5cm daljsi super. Svoje prilizovanje Slovencem in skrivanje za maso je na nivoju petega razreda OS. Glede da to da si ze veckrat dokazal da nimas blage veze kaj ali kje se je kaj dogajalo je tvoje srackanje po taksnih temah maloumno. Enako maloumno kot je tvoje norcevanje iz mrtvih.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne norcujem se..sloh ne..dalec od tega..neumno je zakaj so umrli.

poznam pa zgodbe bolj kot ti..ki si bezal al pa iz dizeldorfa posiljal amrke.

a se prilizujem slovencem..ker sem kot oni..bi mogu emt suskavac, bit Almir, pa nek Sabanoviæ..nosit zlatan lanac, pol mesec pa zvezdo na obesku..in sinu dat ime sebahudin..pa kalamara mu takoj odrezat.

model..IQ je treba razvijat..nisi vec v puščavi kje rkamele ne morjo past tujo travo, ker je pač ni. tko da pozab to srebrenico, bod srečen, da si živ in glej kako boš ostal živ in pameten.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Mladič je verjetno smrtno bolan, pa so se zmenili z vlado, da družina dobi par milijonov, on gre v Haag za kak mesec ali par, Srbija dobi pohvalo, Mladič v grobu in to je to...

Serge B. bi naslednji teden oddal negativno porocilo o sodelovanju Srbije ,kar bi pomenilo da bi Srbija dobila po usesih od Americanov. To je manever da se izognejo temu porocilu temu ampak ceno bodo placali Srbi iz BH. Nikoliæ se ze zaveda kaj to lahko pomeni. Tadicu bo pa se kapnilo.