Anketica...

Kaj je po vašem mnenju sprejemljivo?

• Skupaj glasov
    49

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:

E? Kaj pa je zate normalen dialog? Strinjanje s tvojim mnenjem?

Ne. Nabijanje nebuloz kot v primeru: "Straight - nasiln siromak s problemom alkoholiziranosti je ponavadi prava izbira" oziroma: samo alkoholiki se odločajo za posvojitve

kar je naravnost žaljiv odnost do normalnih parov ki ne morejo imet otroka.

Citat:

Torej? Kje je problem. Če ustrezaš ustrezaš, če pa ne pa žal ne. Smo spet nazaj pri spolni usmerjenosti, kot pogoj za posvojitev ali so kriteriji v smislu starševstva in skrbi za otroka enaki?

Pa kaj tebi ni jasno!?! NEZMOŽNOST ZANOSITVE ni enako NEMOGOČE ZANOSITI! Če hoče homoseksualc imet froca pa se nej z lezbiko poroči al pa da jo oplodi! Pa pi*da a je to tak problem!? Kdo jim pa brani da se med sabo dol ne dajejo!? Pa nej se zmenijo! A imajo možnost!? Ja, jo imajo - nej jo izkoristijo FFS. Za otroka bojo pa tud mal potrpel pa stran pogledal če si ga RES tolk želijo
crazy1.gif

Jeez
bonk.gif

Nazadnje urejeno:
>>>kar je naravnost žaljiv odnost do normalnih parov ki ne morejo imet otroka<<<

Dej ne bluzi no. Če je kdo do koga žaljiv si to ti. Do koga pa mislim, da ti je jasno. Jaz nikomur ne pravim, da mu odrekam starševstvo
smirk-1.gif

Drugega odstavka tvojega posta pa sploh ne bom komentiral
stupid-1.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:

Jaz nikomur ne pravim, da mu odrekam starševstvo
smirk-1.gif

odrekam starševstvo ?
hysterical-1.gif

ej, noben jima ne brani da postaneta starša....lahko probavata cel svoj življenje...ampak dvomim da bosta lahko SKUPAJ "pretentala" naravo....

Citat:

Drugega odstavka tvojega posta pa sploh ne bom komentiral

Ni treba - ti pa povem da to počnejo. Zdej se pa lahko po glavi praskaš.

Nazadnje urejeno:

Mitzy

Fizikalc
19. jul 2007
1.079
0
36
Far from here
ksz

Izbrala možnost št. 1 "Biti gay". Vse ostalo kar sledi temu ni moj problem. Je veliko večja verjetnost, da se med "normalnimi" pari najdejo čudaki.