Anketica...

Kaj je po vašem mnenju sprejemljivo?

• Skupaj glasov
    49

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Homoseksualci me ne motijo. Živi in pusti živeti.

Je pa res, kot je rekla NeGrA, da je vse preveč homofobije in bi takšnega posvojenega otroka okolice težko sprejela.

Sicer pa mislim, da je bolje, da ima otrok dva ljubeča starša, pa čeprav sta istega spola, kot pa da ima starša, ki ga zlorablja. Če par izpolnjuje pogoje za posvojitev, naj ga posvoji.

Teoretično vse lepo in prav, v praksi pa se zakomplicira.

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik Robbit pravi:
1. nič narobe
2. pa naj se, če se že morajo
3. NO WAY

QFT

cheer.gif

NeGrA

Pripravnik
20. jul 2007
720
0
16
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Nekaj je sprejemati drugo pa tolerirati.

Kot strpen človek vse opcije toleriram - sprejemam jih pa ne.

No evo, pravilno... mislm, lepo izraženo mnenje!!! Pač strpen si... ni pa lih po tvojem godu, itak...

Drgač sm pa itak že rekla, da je lih strpnosti premau nasploh... in za normalno funkcionalnost otroka, je toleranca izrednega pomena!!!

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Quoted for truth

čist isto mnenje.

motijo me ne, zarad mene se lahko poročijo, sam nej pustijo otroke pri miru...

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
ne vem kje ti to skupaj potegneš bom pa tkole reku:

če ne gre po naravni poti, potem ne gre niti pri posvojitvi

preveč straight družin imamo ki hočejo posvojit otroka in so vrste zelo dolge! a zdej nej pa, če še za te nimamo, damo možnost še homoseksualcem!? Pa sej ti nisi resen!

>>>Naj pustijo otroke na miru<<<

Tu sem potegnil. Označil si jih za sovražnike otrok. Ker bodo otroku naredili kaj? Enemy no.1, taisti pa jih boš peljal v cerkev in k verouku.

Citat:
Uporabnik Ares pravi:

če ne gre po naravni poti, potem ne gre niti pri posvojitvi

Citat:
Uporabnik Ares pravi:

preveč straight družin imamo ki hočejo posvojit otroka in so vrste zelo dolge! a zdej nej pa, če še za te nimamo, damo možnost še homoseksualcem!? Pa sej ti nisi resen!

Prvi qoute izpodbija drugega.

Tudi če straight par ne more imeti otrok pomeni da: "ne gre po naravni poti"
grims-1.gif

Kar se pa posvojitev tiče, pa ni res da ni dovolj otrok. Le slovenskih otrok ni preveč. Če ti je pa vseeno in nisi rasist-nacionalist ali neonacist, bi posvojil dojenčka!(beri: vzgojiš ga lahko po svoje in bo prav toliko slovenca kot ti) tudi kakšne druge narodnosti.

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Enemy no.1, taisti pa jih boš peljal v cerkev in k verouku.
OPA! Cerkev! poglej poglej...meni očitaš RKC!!
hysterical-1.gif

si se pa spravil na zelo zelo napačnega človeka

Citat:
Tudi če straight par ne more imeti otrok pomeni da: "ne gre po naravni poti"
grims-1.gif
Ne more imeti otrok zaradi bolezni itd...če bi blo vse ok, bi tak par lahko imel otroke medtem ko se dva homiča lahko porivata do onemoglosti pa mu lahk tud hormonske injekcije nažigajo, pa ne bo zanosil - a zdej zastopiš razliko?
In samo tko za tvoj info: družine ki se odločijo za posvojitev ponavadi poprej izrabijo vse možnosti umetne oploditve...
smirk-1.gif

Citat:
Kar se pa posvojitev tiče, pa ni res da ni dovolj otrok. Le slovenskih otrok ni preveč. Če ti je pa vseeno in nisi rasist-nacionalist ali neonacist, bi posvojil dojenčka!(beri: vzgojiš ga lahko po svoje in bo prav toliko slovenca kot ti) tudi kakšne druge narodnosti.

aha! nisem vedel da v sloveniji ponujajo otroke iz mozambika
crazy1.gif

zankrat moje zadnje informacije so: čakalna doba je 3 leta min. ob tem da NE postavljaš nikakršnih pogojev...

btw:
nej pustijo otroke na miru je šlo pa izključno glede tega, da, če imata stališče da sta si usojena (poroka) potem pač naj pričakujeta da skupaj ne moreta imeti otrok! Ne zdej mene krivit, če ga rad namakaš tja ker veš da ne bo otrok! Ni treba mene krivit ker dajem normalnim parom prednost glede posvojitve otrok. Ti sam si se odločil s tem ko si sprejel sebi enaki spol za partnerja da ne boš imel otrok. Vsi ostali ki smo se odločili za nasprotni spol PRIČAKUJEMO skupnega otroka - ti že v osnovi NE MOREŠ pričakovati nobenega potomca - zakaj bi imel ti potem pravico posvojitve?!

Samo primer sem dal, da niso gayi največje smeti tega sveta.

Kar se posvojitev tiče, smo na svetu tem vsi enaki. Kaj pa če samski moški želi posvojiti otroka? Pa recimo da rastejo na drevesu. Zavračaš možnost, ker nima vagine? Bo slab oče? Ker ne bo mame okrog bo otrok nevzgojen slab človek.

Ne vem no. Ne razumem odpora, ker je konec koncev vseeno če ima mamica penis, sej ne boš sexal z njo. Jaz bi pri posvojitvi otrok prej gledal na druge atribute kot na spolno usmerjenost.

NeGrA

Pripravnik
20. jul 2007
720
0
16
Sej je kul... js tut pravm, da sta loh 2 istospolno usmerjena partnerja ful dobra in ljubeča starša,... sam, a bo otroku to ful pomagalo, če ga bojo vrstniki zmerjali na ta račun, ga homofobisti napadali? ... Sam zarad tega mi je škoda mulca... kr NI strpnosti in je ne bo!!
... žal...

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:Samo primer sem dal, da niso gayi največje smeti tega sveta.

noben ne govori da so smeti. v bistvu me sploh ne motijo. Sam nej se ustavjo pri vsiljevanju njihovih "pravic". Popolnoma se strinjam in podpiram to, da bi se lahko poročali. Popolnoma pa nasprotujem njihovim zahtevam o "potomcih"!. Tko so se sami odločili, to je bila njihova odločitev - za tako odločitev so posledice katere so vedeli že na začetku.

Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:Kar se posvojitev tiče, smo na svetu tem vsi enaki. Kaj pa če samski moški želi posvojiti otroka?

Ni šans - zato da je ta moški samski obstaja razlog. Najprej bi moral ta človek do psihiatra.

Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:Pa recimo da rastejo na drevesu.

Kar pa trenutno to ne obstaja. V tem trenutku rabiš MOŠKEGA in ŽENSKO da lahko dobiš otroka. Ko bo otrok lahko zrasel na drevesu, se bomo pa takrat pogovarjal o možnosti posvojitve.

Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:Zavračaš možnost, ker nima vagine? Bo slab oče? Ker ne bo mame okrog bo otrok nevzgojen slab človek.

Zakaj ni mame okol obstaja razlog. Teh razlogov pa je lahko ogromno. In marsikateri razlog ni ravno v mejah normale...

Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:Ne vem no. Ne razumem odpora, ker je konec koncev vseeno če ima mamica penis, sej ne boš sexal z njo. Jaz bi pri posvojitvi otrok prej gledal na druge atribute kot na spolno usmerjenost.

Na druge atribute? Na kaj recimo?

Nazadnje urejeno:

NeGrA

Pripravnik
20. jul 2007
720
0
16
Tarč posmeha je itak preveč... pa frustracije v otroštvu in to...
Sam kar se tiče teme in pač tretje možnosti pr anketi, nekako vztrajam pr svoji izjavi... nč ni narobe, sam folk je bedn!!
smirk-1.gif

Joj kakšne ti pišeš. Zato ker se nekomu ne da poslušat babe, ki mu serje cel dan po glavi, pomeni da mora do psihiatra.
Noben drug atribut ni tako pomemben kot spolna usmerjenost. Straight - nasiln siromak s problemom alkoholiziranosti je ponavadi prava izbira
aplauz.gif

Sej nima smisla, vsak ima svoje mnenje, samo določena sekajo tja nekam v temo
uf-1.gif

NeGrA

Pripravnik
20. jul 2007
720
0
16
Hja, pr men še ostaja... kr je homoseksualnost še vedno tabu pr nas!!
Še o seksu med moškim in žensko se folk "boji" govort, kaj šele o ljubezni med dvema ženskama oz. dvema moškima...
crazy1.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Zato ker se nekomu ne da poslušat babe, ki mu serje cel dan po glavi
...lahko tudi pomeni da je tip totalni lenuh in ni sposoben enega normalnega odnosa....
smirk-1.gif

In sedaj naj takemu lenemu bebotu damo še otroka!? Kva, da ga bo poslal prosjačit pred trgovske centre, ker se njemu ne bo dalo na šiht hodit!?

Citat:
Noben drug atribut ni tako pomemben kot spolna usmerjenost. Straight - nasiln siromak s problemom alkoholiziranosti je ponavadi prava izbira
Če bi bil ti sposoben normalnega dialoga potem nebi take nebuloze pisal. Če še ne veš, so ljudje ki zaprosijo za posvojitev kar prekleto pod drobnogledom PREDNO so izbrani kot posvojitelji in tudi PO tem ko že dobijo otroka

Sam tebi se itak ne bo dalo nič dopovedat, ker očitno ne sprejemaš dejstev ampak trosiš buče okol in okol...

Citat:
Uporabnik Ares pravi:
Če bi bil ti sposoben normalnega dialoga potem nebi take nebuloze pisal.

E? Kaj pa je zate normalen dialog? Strinjanje s tvojim mnenjem?

Citat:
Uporabnik Ares pravi:
Če še ne veš, so ljudje ki zaprosijo za posvojitev kar prekleto pod drobnogledom PREDNO so izbrani kot posvojitelji in tudi PO tem ko že dobijo otroka

Torej? Kje je problem. Če ustrezaš ustrezaš, če pa ne pa žal ne. Smo spet nazaj pri spolni usmerjenosti, kot pogoj za posvojitev ali so kriteriji v smislu starševstva in skrbi za otroka enaki?