Anketica...

Kaj je po vašem mnenju sprejemljivo?

• Skupaj glasov
    49

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.524
1.231
113
tak me zanima splošno mnenje da vidim kako stoji zadeva.....

meni ok je sredinska varianta.... pa vam?

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Opcija "nič od tega" manjka
stupid-1.gif

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.524
1.231
113
ah daj nooo... tisto je že nestrpnost... in tega ne toleriramo tukaj...
vsak ki bi glasoval za tisto bi si zaslužil banovce....

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Meni ne paše nič od tega, pa tud proti temu nisem zato je tvoja anketa zame brezpredmetna.

Splošno mnenje ali te v to že resno vleče?

Nazadnje urejeno:

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Jaz sem glasoval za tretjo možnost.

Ne vidim težav zakaj ne bi smel par imeti otroka. Dokler otrok ni socialno ogrožen ga ima lahko vsak - čist enostavno.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.524
1.231
113
Citat:
Uporabnik Sergio81 pravi:
Meni ne paše nič od tega, pa tud proti temu nisem zato je tvoja anketa zame brezpredmetna.
no potem pač ne rabiš glasovat...
Citat:
Uporabnik Sergio81 pravi:
Splošno mnenje ali te v to že resno vleče?
13.gif

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Meni je vseeno, kakor jim paše, nisem obremenjen s tem, bo več deklet za nas ostalo.
aplauz.gif

Ni pa biti gay nek poklic, da se ga priučiš, jim je pač položeno v zibelko in nimajo izbire.

civil

Fizikalc
18. jul 2007
1.350
0
36
Citat:
Uporabnik s22b pravi:
Jaz sem glasoval za tretjo možnost.

Ne vidim težav zakaj ne bi smel par imeti otroka. Dokler otrok ni socialno ogrožen ga ima lahko vsak - čist enostavno.

Ta anketa je kot da bi debatirali kako te ubiti. Z nožem , znožem in obesit .....
Nima smisla.

NeGrA

Pripravnik
20. jul 2007
720
0
16
OK, sm izbrala 2. možnost... čeprou bi rada da je 3. - odločla sm se na podlagi folka okol in vse te nestrpnosti, kolikor je obstaja, jo je preveč... zato se mi zdi, da bi bil otrok tisti k bi trpel... pa tut vrjetno starši... bil bi žrtev posmehovanja in ne verjamem, da bi vse lih gladko teklo!
Sej teoretično se sliši vse lepo in fajn... sam v realnosti pa ne bi blo tko... REDKI bi bli tisti, k bi ga sprejeli... tisti k ga pa ne bi, bi ga pa uničli... tok je... dejmo si priznat!!!
rolleyes-1.gif

Priznajmo si, da je preveč homofobije!!

In še enkrat da poudarim - nism proti temu, da bi dva gaya oz. istospolna partnerja posvojila otroka, ampak sm proti homofobiji in se mi zdi brez smisla, da bi to razlagala v nedogled...
rolleyes-1.gif

Je blo že ene par komentarjev na račun homoseksualcev v eni drugi temi...
rolleyes-1.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
> ah daj nooo... tisto je že nestrpnost... in tega ne toleriramo tukaj...
vsak ki bi glasoval za tisto bi si zaslužil banovce.... <

Zakaj, saj ni to fegi forum?

Če laho ti poveš da si za, lahko tudi jaz povem da sem proti, mar ne? Svoboda govora.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.524
1.231
113
tako tako...

meni se zdi da nimamo te pravice da nekemu otroku določimo geye za starše..... niti približno nevemo kake more ga lahko čakajo na ta račun....

vsak otrok ki čaka na vrsti za nove starše.... jih je tudi dobil....razlika je edino v tem ali bo čakal 3 mesce ali 6 mecev na njih..... na cesti sam pa nebi ostal noben.... razen v državah tretjega sveta...

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Kar se mene tiče, naj bodo. Jih poznam nekaj in se razumemo. Nimam nič proti, vsakemu svoje.
Ampak kar se pa otrok tiče, bi pa postavil mejo. Dva geja ne morata met otrok, pa ali sta dve ženski ali pa dva moška. Amen. Pari ki pa želijo posvojit otroka, pa sicer ne morejo imeti otrok iz drugih razlogov, ne pa zato ker spoloma kot takima to ne bi bilo dano.

lp

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Nisem glasoval, ker se ne strinjam z nobeno trditvijo.

Biti gay ni okej! Ni okej zato, ker je ugabno in moti otroke.

Kako moti otroke?

Da enemu 4 mulcu ni jasno zakaj se 2 deda drzita za roke, posledično
se sam kaj po svoje sklepa in se otrosko zatreska v sosedovega mulca.

Nemaram jih. Čudno se obnašajo, pedersko oblačijo in babje govorijo.

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Citat:
Uporabnik s22b pravi:

Tu je govora o človeškem bitju, ne o psu. Pa še tega ne more imeti prav vsak.
Se strinjam s Črnko.

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Ah, dej no.

Jaz sem čist objektiven, ker nisem jasnoviden in tako nikakor ne morem razmišljat kako bo otroku, ker ima dva istospolna starša. Če par izpolnjuje vse pogoje, da lahko posvoji otroka potem ga naj.

Povejte mi kako ste lahko prepričani, da se bo otrok imel slabše pri istospolnih starših kot pa pri mešanemu (m+ž)?

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
Nimam pojma kako se bo počutil otrok, ki ima oziroma nima mame in ima oziroma nima očeta
17758-icon_confused.gif

Vseeno mislim da je bolje za otroka, če sta "starša" homiča, kot pa alkoholika ali zdrogiranca.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Nekaj je sprejemati drugo pa tolerirati.

Kot strpen človek vse opcije toleriram - sprejemam jih pa ne.