To drži, ampak imajo s strani googla tudi cel kup omejitev. Baje zaradi varnosti, ki pa pri Google maps in waze ni pomebnane vem, če je to še izgovor, ker navigacij s podporo za AA je vseeno cel kup
To drži, ampak imajo s strani googla tudi cel kup omejitev. Baje zaradi varnosti, ki pa pri Google maps in waze ni pomebnane vem, če je to še izgovor, ker navigacij s podporo za AA je vseeno cel kup
waze ne poznam, ampak google maps je pa tako omejen, da je komajda uporabenTo drži, ampak imajo s strani googla tudi cel kup omejitev. Baje zaradi varnosti, ki pa pri Google maps in waze ni pomebna
Omenjeno navigacijo ne podpira AA,sem probal Waze dela, ampak ima takšne zemljevide da me še iz sosednje vasi ne zna pripeljat domol.Morda bi bilo potrebno osvežiti zemljevid?Sicer ne vem zakaj bi "preslikavo" delal in si kompliciral življenje, če za to obstaja aplikacija.
iGo - Android Apps on Google Play
Enjoy millions of the latest Android apps, games, music, movies, TV, books, magazines & more. Anytime, anywhere, across your devices.play.google.com
Slišal sem da naj bi delal preko agoogla ni mi jasno zakaj meje hotel peljat po poti ki je prevozna samo za terence.Ne bi tega pričakoval.Glede nato, da bi ti osveževal zemljevide od Waze, se vidi da pojma nimaš. Mimogrede, če še ne veš, je Waze od Googla.
Danes ponovni test Waze, do ulice pripelje hišnik št. ne pozna,rešil me je šeli telef. klic iskane osebe. je pri google maps enako?Slišal sem da naj bi delal preko agoogla ni mi jasno zakaj meje hotel peljat po poti ki je prevozna samo za terence.Ne bi tega pričakoval.
Poskusi še GMaps.Danes ponovni test Waze, do ulice pripelje hišnik št. ne pozna,rešil me je šeli telef. klic iskane osebe. je pri google maps enako?
Amigo test še pride na vrsto.
Hvala za pomoč.
Omenjena app ne podpira AASicer ne vem zakaj bi "preslikavo" delal in si kompliciral življenje, če za to obstaja aplikacija.
iGo - Android Apps on Google Play
Enjoy millions of the latest Android apps, games, music, movies, TV, books, magazines & more. Anytime, anywhere, across your devices.play.google.com
Dejansko to pomaga pri rešitvi problema??rootanje pa potem AAAD ne rabiš
Poglej si ta video posnetek, in še nekaj sorodnih postetkov. Je pa res, da se ne da poslušati muzike med navigiranjem, razen če glasovno vodenje izklopiš.Odlično! In kako si izvedel zrcaljenje?
Da.Ne predvaja radija, ko teče navigacija?
Boljši pogled navigiranje,ker je bolj natančna kot googl maps.Morda kdo najde še boljšo rešitev.No, potem to ni rešitev! Kar nekajMe res zanima iz kakšnega razloga vstrajaš pri Igo in zrcaljenju?