Eni pa znate zakomplicirat Kakšen iGo. To je prežvet projekt. Vse je boljša rešitev, kot to.Boljši pogled navigiranje,ker je bolj natančna kot googl maps.Morda kdo najde še boljšo rešitev.
Eni pa znate zakomplicirat Kakšen iGo. To je prežvet projekt. Vse je boljša rešitev, kot to.Boljši pogled navigiranje,ker je bolj natančna kot googl maps.Morda kdo najde še boljšo rešitev.
Kakšen mesec dni! Testiraš ga lahko 7 dni!.... 1 mesec zastonj za testiranje, nato se odločiš
samo 1 teden? če je res, pardon za misinfo....Kakšen mesec dni! Testiraš ga lahko 7 dni!
Imaš zdaj tu akcijo:+1 glas za Tomtom, 20€ na leto.... 1 mesec zastonj za testiranje, nato se odločiš
predvsem uporabljam za promet v živo, tudi če grem na znano lokacijo. Na Krku (sem mislil da poznam vse obvoze) mi je prihranil kar nekaj minut.
A ko si šel dol ali ko si šel v Tomiy-a?+1 glas za Tomtom, 20€ na leto.... 1 mesec zastonj za testiranje, nato se odločiš
predvsem uporabljam za promet v živo, tudi če grem na znano lokacijo. Na Krku (sem mislil da poznam vse obvoze) mi je prihranil kar nekaj minut.
OsmAnd+ — Maps & GPS Offline - Apps on Google Play
Navigation on hikes is no longer a problem. Download the map, put notes and go!play.google.com
to probaj
Lahko navidila za snem v ZS.-testiranje.Ker se za hobi veliko ukvarjam z OSM, mi je bilo logično, da si usposobim OSMAND+ Še verzijo prilagam, sneta z pašnika. Na poti do MB pred nekaj dnevi.