Android (neznanje?) problemi

bero1

Majstr
2. sep 2007
2.915
115
63
mb+ -20km
Še tu postavim vprašanje

Imam Samsung GT-I9100P, posodobljen preko Mobitela na 4.0.3.
Doma ga imam skozi na WI-FI, dela brez težav, ko pa nimam več dosega WI-FI, pa mi ne dela prenos podatkov, dokler ga ne resetiram.
Podatkovno omrežje je vkjučeno skozi.
V čem bi lahko bil problem?

alpek

Pripravnik
15. avg 2007
914
3
18
Ksz

Ajde ker smo že ori takih temah. Rad bi sprostil malo prostora v pomnilniku. S programom za prenos na Sd kartico bi rad prenesel sygic navigacijo. Problem pa je, ker mi kaže samo velikost programa (43mb) ne pa tudi kart, ki so gor ( trenutno 250mb). A bo ta program prenesel tudi karte al ne?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
pa si že imel kartico notri, ko si inaštaliral zemljevide? Poglej, če so morda že na kartici. Karte so lahko velike par GB.
Namesti si recimo X-Plore file manager (spodaj link), poišči folder sygic. Tukaj notri so zemljevidi, prov aplikacija pa mislim, da je nekej drugje. Teb bo premaknilo samo aplikacijo, če lahko zemljevide premikaš pa ne vem kako bo delovalo. Probaš premaknit celo mapo Sygic, če ne dela, prestaviš nazaj:)

https://play.google.com/store/...y5YcGxvcmUiXQ..

22. jul 2007
13.573
1.757
113
124
naloži iGO in boš vsaj vedel kam se kaj naloži
zmaga.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
sej sem napisal kam se shranijo sygic mape;)
app-i pa mislim, da se itak vsi shranijo nekam, kjer brez rootanja nimaš dostopa.

alpek

Pripravnik
15. avg 2007
914
3
18
Zdaj sem gledal in jih imam v direktoriju /sdcard. Tako
Ampak to ni zunanja kartica, ampak pomnilnik v telefonu, če prav to razumem. Zunanja kartica je označena kot /external_sdcard. Mislil sem, da če kopiram na sd card, da gre na zunano, v bistvu je šlo pa v pomnilnik telefona. In sedaj mi tam zmanjkuje prostora.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
mau sem zmeden zdej:)
S programom za prenos na zunanjo kartico, je teb preneslo samo program na zunanjo kartico. Zemljevidi so pa ostal na telefonu.
S file managerjem prestavi celo mapo sygic na zunanjo kartico in probaj če dela.

alpek

Pripravnik
15. avg 2007
914
3
18
Telefon ima eno čudno poimenovanje pomnilnika
Sistemski ponilnik
Usb pomnilnik (Sd kartica)
Ram
Vse tri so, lokacije fizično na telefonu.
Potem pa je še eksterna sd kartica, ki pa je dejansko zunanji fizični pomnilnik.

Jaz sem s programom
AppMGrII premikal zadeve, ampak sem jih samo premikal znotraj telefona na drug pomnilnik, ki ga telefon poimenuje SDcard.

Na zunanji kartici pa sem šel gledat in imam tam samo muzko in fotke mi tja spravlja.

alpek

Pripravnik
15. avg 2007
914
3
18
In zakaj bi dajal denar za novo navigacijo, če mi sygic povsem ustreza?

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Dela brez problema, z explorerjem prestavi samo mapo (cute,paste) na kartico. Sygic bi moral delati, vsaj meni dela tako.