Android (neznanje?) problemi

hipnotik

Pripravnik
22. mar 2009
567
0
16
Nisem mislil tiste rdeče.
Tam kjer imaš potrditvena polja z modrimi kljukicami jih pri meni ni.
Da ne bo pomote, manjkajo mi potrditvena polja.

Drugače pa kot sem že napisal nimam problemov s sinhronizacijo in tudi z ženo ne.

Nazadnje urejeno:

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
Vsi ti štirje programi so sinhronizirani z G mailom. zakaj jih ti nimaš ? ker jih nimaš sinhronizirane . Ni potrebe da imaš točno tako kot jas ustvari si svoj profil in sinhronizacijo, obenem ti priporočam da si malo prebereš po spletu kaj več o tvojem telefonu in nastavitvah, sam sem tega zelo dosti našel vendar se bolj usmerjam na Prestigio telefone čeravno je Android v obeh napravah.Upam da bi iz teh dveh strani lahko razbral kaj rabiš, vendar opažam da ti ne diši da bi ustvaril drug profil G maila , je pa tako da je v teh Androidih nastavitvena struktura malo drugače zasnovana in ni vsem po volji, kaj moremo si bodo verjetno čez čas domislili kaj bolšega na geslo.

JosipBroz

Fizikalc
10. sep 2007
1.324
0
36
Citat:
Uporabnik hipnotik pravi:
Mene NE moti, da se račun sinhronizira.

Ker je en uporabnik rekel, da ni možno izklopit sinhronizacijo sem poskušal in sem ugotovil, da ni možno izklopit.
Oziroma imam izklopljeno piše "sinhronizacija izklopljena" vendar se kljub temu sinhronizira.
Torej nekaj ni v redu.
Potem sem poskusil tudi v sami aplikaciji izklopit in pobrisati podatke vendar so se maili ponovno naložili in v nastavitvah se je
samodejno spremenilo, da je sinhronizacija vkloplljena.

Drugače pa še zanimivost, imam tudi tel prestigio in tam kjer so na tvoji sliki kljukice je pri meni prazno oziroma ni nič.
Hipnotik, imaš prav. Jaz sem naredil tako, kot Retro predlaga. Prišel sem do kvadratkov in izpraznil tistega za Gmail sinhronizacijo. Tudi v sami aplikaciji sem sinhrinizacijo izklopil. Pa ne pomaga nič. Ne glede, da je sinhronizacija izklopljena, se vedno znova zažene, ko se prijaviš na net. Pa okvirček je še vedno prazen, torej kao, sinhronizacija izklopljena.
Ampak aplikacija kar nalaga maile. Očitno je odvisno od telefona. Bo treba res en fake račun ustvarit, toliko, da bo za aplikacije. Ostalih zadev (koledar itd...) trenutno ne uporabljam.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
pkioko
pkioko: 5 mesecev nazaj

Odjaviti iz Gmaila Samsung Galaxy Y Duos s6102 telefon, boste morali iti na "Nastavitve", pojdite na "prijave" možnosti in izberite "Uredi Aplikacije". V meniju se pomaknite na App Google in pritisnite na njem. Kliknite na možnost "Počisti podatke" in "Počisti predpomnilnik". Ste odjaviti iz Gmaila v celoti.

Ta telefon deluje Android. Za odjavo od gmail, boste morali odstraniti celoten račun iz telefona.

To je mogoče storiti tako, da greste na sistemski Nastavitve> Računi, da izberete Googlov račun, s pritiskom na gumb "Menu" in izberite "Odstrani račun".
Vir (i):
Jaz sem človek Android.

4 mesecev nazaj
Prijava zlorabe

Answerer 2
Če odpirate Gmail iz brskalnika, kot pa na zadnji strani, je bar, ki je napisal svoj e-ID, na kateri ste prijavljeni. Kliknite na to in izberite odjaviti ...

ALI

Če ste prijavljeni v vašem sistemu Android potem pojdite na nastavitve >> Računi in sinhronizacija >> Izberite želeni račun in kliknite na to, da (v mislih namestnika Google sporočilo bi bilo treba podpisati v na mestu, da je) >> Izberite Odstrani račun .

To je vse!
Vir (i):
Jaz ...

4 mesecev nazaj

P'renos iz foruma--prevod

Nazadnje urejeno:

hipnotik

Pripravnik
22. mar 2009
567
0
16
Daj poskusi na tvojem telefonu izklopit sinhronizacijo, počistit podatke in nato zaženi aplikacijo gmail.
Se maili naložijo ali ostane prazno okno?

sekundarc

Pripravnik
13. nov 2010
62
0
6
Celje
Pozdravljeni!

V roke sem dobil tablico Navon Platinum Explorer, ki se ne zažene do programa. Ko pritisnem on/off tipko se prikače napis Navon Platinum Explorer, nato pa napis android kateri se osvetljuje in otemnjuje. In tako ostane dalje skoz.
Če pritisnem reset tipko se naprava ponovno zažene in obstane vedno na isti točki.

Ko jo povežem z računalnikom mi jo zazna le pod Devices and Printers, torej ne morem dostopati do internega spomina.

Vprašal bi ali obstaja način za kakšen recovery ali bilo kateri drugi način za obudit to zadevo?

Hvala za kakršenkoli predlog

sekundarc

Pripravnik
13. nov 2010
62
0
6
Celje
Gonilnike na računalniku ali tablici?

Sem tam pod Devices našel zavihek Hardware, potem pa v tabeli več kategorij:

- Alcatel Android ADB Interface Android Phone
- G:\ Portable Devices
- H:\ Portable Devices
- USB 2.0 USB Flash Driver USB Device Disk drives
- USB 2.0 USB Flash Driver USB Device Disk drives
- USB Composite Device Universal Serial Bus controllers
- USB Mass Storage Device Universal Serial Bus controllers

Ko kliknem na katerega koli od njih in potem Properties lahko updajtam driverje in to sem tudi storil, vendar stanje ostaja na mrtvi točki.
Prosim za še kakšen nasvet.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
Kolikor sem prebral po spletu, nekaj stvari sem našel dosti ne, bi moral imeti z računalnikom in tablico povezavo ki ti prikaže kaj vse je na tablici, gonilniki to tablico odprejo, sedaj če jih ni je vpogled v tablico verjetno nemogoč ali pa je nekdo že prej šaral po tablici in odstranil kar je bilo na tablici-program-Katero tablico oz, kliko inčno imaš?
Tablico ti mora računalnik pokazati kot disk -D- ali E --itd

Nazadnje urejeno:

sekundarc

Pripravnik
13. nov 2010
62
0
6
Celje
Tablica je Navon Platinum Explorer 7½.
Baje da so vstavili eno MicroSD kartico notri in nato od takrat dalje ne dela več, tudi če ni kartice več notri.
Kot noben disk mi je ne najde.

sekundarc

Pripravnik
13. nov 2010
62
0
6
Celje
@Alioth: se nič ne zgodi ko stisnem ti dve tipki.
@Ytbnd: Hvala za ta link, vendar si ne znam z njim veliko za pomagat. Potegnil sem dol en file kjer je en programčen USBDeview in ko kliknem nanj mi pokaže mnogo info o port-ih ipd., vendar si s tem kaj veliko ne znam pomagat, žal. P.S.: sem unenable-u ADB vendar se nič ne spremeni.

PS 1: Ne morem delati v software-u ker do njega sploh ne pridem.

Nazadnje urejeno:

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
Dejansko je to tablica zin navigacija skupaj klikor sem to ugotovil po teh nekih zapiskih, verjetno boš moral dostopati preko programa Naviextra --zapisano v članku, morda bi ti vedel kaj več pomagati Janch ki je mojster za te zadeve.

NAVON PLATINUM EXPLORER 7 je novi tablični računalnik + navigacija z ultra tankim dizajnom in hitrim odzivnim 7" zaslonom na dotik, kateri vam omogoča brskanje po spletu ali pregledovanje elektronske pošte hkrati pa si na njem lahko ogledate še film, poslušate glasbo in še mnogo drugih stvari. Za optmalno delovanje poskrbi operacijski sistem Android 4.0 . Ima pa tudi nameščeno najsodobnejšo programsko opremo iGO Primo 2,0 z podrobnimi zemljevidi 45 evropskih držav katerih karte pa boste lahko doživljenjsko posodabljali brezplačno. Karte je mogoče posodobiti prek spletne strani https://www.naviextras.com s pomočjo računalniške aplikacije Toolbox

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.921
5.992
113
Označi vse v prvem stolpcu (device name), kar ustreza imenu android & NAVON, desni klik -> Unistall.

Ti moraš biti nek super fenomen.