Android Google Edition phones

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik Lateral pravi:
Vem da gre, ampak ni šans, da bo povprečen PC uporabnik to namestil in vse zrihtal vse gonilnike. Razen če pri nakupu izbere komponente, ki funkcionirajo. Ampak pustmo zdaj to
smile-1.gif

Na temo...
Osebno imam raje Sense verzijo, kot Google. Laga ni nikjer, UI je odličen in Blinkfeed super služi svojemu namenu. Edino posodobitve dobi kasneje, ampak mi ne pomenijo toliko, kot ostale stvari.

Tudi mene stock android vizualno ne pritegne.Je sens mnogo lepši pa predvsem uporaben. Najraje bi pa mel htc one z ios
smirk-1.gif

Prihaja android 4.3, ki bo sprva na stock androidih, testni pa je tut že na sgs4.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
sense je se od vseh navlak najlepsi, samo meni osebno prevec kicasti.
4.3 prinese samo par popravkov, medtem ko bi 5 naj prisel oktobra. ta bo bojda polek par novosti prinesel predvsem optimizacijo, kar pomeni boljse in hitrejse delovanje na podhranjenih napravah

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
Neuradno naj bi pri HTC One uradno (žegnano s strani HTCja) lahko preklapljal med stock verzijo in HTCjevo (na vseh telefonih HTC One).

Drugače ni čisto tak stock kot pri Nexusu. Ampak ima ta Samsungovo oziroma HTCjevo jedro.

Eni se mi zdi so že naložili stock i9505G na i9505. Ne dela Wi-Fi pa kamera, ostalo deluje ok.