Android Auto

smack

Pripravnik
17. avg 2007
432
10
18
Ljubljana
Pri Saygicu mi je to zanimivo da je nastavljeno na Slovaški jezik za govorno navigiranje in izgovorjavo. Ampak govori v slovenščini. Meni je Gemini v avtu govoril v angleščini potem sem mu rekel, če lahko govori v slovenščini in je rekla, da lahko in od takrat govori bere v slovenščini.

• Všeč mi je
Reactions: Fusionn

Fusionn

Guru
5. sep 2007
2.646
677
113
Kako pa prepoznaš, da imaš Gemini? Se tudi kaj vizualno spremeni? Asistenta bolj redko pokličem, sem pa danes poskusil in se mi ni zdelo, da bi že prešel na Gemini.
ko se ti prvič "naloži" ti sam pove. Potem pa je animacija, ko te posluša, malo drugačna. Pa lahko se meniš z njim kot s sovoznikom. Kar se z "navadnim" ne moreš.

Na dolgih vožnjah zna malo pomagat, da razbije monotonost. Se kaj spomneš, pa ga vprašaš :)
Mu pa še manjka. Recimo sem mu rekel naj mi najde neko spletno stran. Je kao našel, samo linka mi pa ni znal shranit v keep notes. Samo besedilo je bilo, brez linka. Še vedno boljše kot nič:)

Aja pa full hitro govori v angleščini. Kak daljši tekst, pa če so še številke, je kar težko sledit.

• Všeč mi je
Reactions: krava

krava

Majstr
5. sep 2007
3.766
403
83
www.kacnje.eu
ko se ti prvič "naloži" ti sam pove. Potem pa je animacija, ko te posluša, malo drugačna. Pa lahko se meniš z njim kot s sovoznikom. Kar se z "navadnim" ne moreš.

Na dolgih vožnjah zna malo pomagat, da razbije monotonost. Se kaj spomneš, pa ga vprašaš :)
Mu pa še manjka. Recimo sem mu rekel naj mi najde neko spletno stran. Je kao našel, samo linka mi pa ni znal shranit v keep notes. Samo besedilo je bilo, brez linka. Še vedno boljše kot nič:)

Aja pa full hitro govori v angleščini. Kak daljši tekst, pa če so še številke, je kar težko sledit.
Tnx.
Geminija na AA še nisem dobil. Se mi zdi, da so pred kratkim sporočili, da bo vključevanje trajalo do konca aprila.

Fusionn

Guru
5. sep 2007
2.646
677
113
Malo ga mede...
Cel čas se pogovorajm z njim v ang. Potem mu v ang rečem, naj mi najde drugo pot, ker je zastoj na cesti, pa mi začne odgovoarjat v slo:))

Na viber ne zna poslati sporočila. Najde osebo, povem besedilo, in potem kao pošlje. Ikonca je bolj zgledala kot sms. Ampak ni poslal nikamor, niti ne najdem v nobene apu, ni vibru, ni v sms, ni v whatsappu... :)