Samo za to moraš sistemski jezik telefona imeti nastavljen na Slovenščino?Ja tudi meni bere sms v avtu v slovenščini in tudi piše v slovenščini. In tudi ulice izgovarja v slovenščni Sygic.
Samo za to moraš sistemski jezik telefona imeti nastavljen na Slovenščino?Ja tudi meni bere sms v avtu v slovenščini in tudi piše v slovenščini. In tudi ulice izgovarja v slovenščni Sygic.
ko se ti prvič "naloži" ti sam pove. Potem pa je animacija, ko te posluša, malo drugačna. Pa lahko se meniš z njim kot s sovoznikom. Kar se z "navadnim" ne moreš.Kako pa prepoznaš, da imaš Gemini? Se tudi kaj vizualno spremeni? Asistenta bolj redko pokličem, sem pa danes poskusil in se mi ni zdelo, da bi že prešel na Gemini.
Tnx.ko se ti prvič "naloži" ti sam pove. Potem pa je animacija, ko te posluša, malo drugačna. Pa lahko se meniš z njim kot s sovoznikom. Kar se z "navadnim" ne moreš.
Na dolgih vožnjah zna malo pomagat, da razbije monotonost. Se kaj spomneš, pa ga vprašaš
Mu pa še manjka. Recimo sem mu rekel naj mi najde neko spletno stran. Je kao našel, samo linka mi pa ni znal shranit v keep notes. Samo besedilo je bilo, brez linka. Še vedno boljše kot nič
Aja pa full hitro govori v angleščini. Kak daljši tekst, pa če so še številke, je kar težko sledit.
To je mislim, da znal že prej. Vsaj za whatsapp vem da zna. Celo lepo hrvaško je govoril, ker je bilo sporočilo v hrv jeziku.SMS ali mail zna prebrati?

Hja, sem pol ugotovil, sem nekaj iskal pod second language...no zdej mam slo, bom sprobal kako in kajSeveda lahko izbereš slo jezik.
Poglej priponko 105930
Verjetno ga mede ker to cifro enemu drugemu kliče pod "ljubica"Saj imenik nekako dela, bolj sem mislil na relacije (npr. žena), kjer se mu zabrka.
kr naj pride pa odpeleVerjetno ga mede ker to cifro enemu drugemu kliče pod "ljubica"

pod glavni jezik lahko dam slo, ampak piše "not supported by google assistant". Pod drugi jezik pa slo ni na izbiro. Kot je nekdo gor omenil, tudi mojga mede glede jezika. Zna povedat po slovensko, ne zna pa ravno razumet. Imam pa res vse v ang nastavljeno. Se še učiSeveda lahko izbereš slo jezik.
Poglej priponko 105930