Od androida 10 je itak vseeno, ker je vgrajen v sistemu. Ostali pa so ga prej morali sideloadati npr z apkmirrorja, sedaj ga pa lahko nalozijo iz google playa.
Od androida 10 je itak vseeno, ker je vgrajen v sistemu. Ostali pa so ga prej morali sideloadati npr z apkmirrorja, sedaj ga pa lahko nalozijo iz google playa.
Kolikor vem ga ne morejo prilagajati. Lahko pa dodajo kakšen popravek, da zna AA prepoznati in bolje izkoristiti na primer široki ekran:Kaj je AA enak na vseh avtih ali ga lahko proizvajalec prikroji po svoje?
Prejsnji teden je dobil avto update in ena od sprememb je bila v telefonskem delu AA, kjer so sedaj ikone za stike, zadnje klice, priljubljene ... na vrhu zaslona, prej je bil temu namenjen poseben meni.
Me pa moti, da med stiki lahko isces samo po prvi črki, kar lahko pomeni kar nekaj dodatnega scrollanja preden najdeš pravega. Medtem pa v navigaciji lahko vpisuješ tekst po želji.
Ideja mi je zelo všeč, ampak definitivno nisem fan Kickstarterjev. Bom počakal na ocene in dobavljivost v spletnih trgovinah.Ali je mogoče kdo podprl - naročil Indiegogo AA wireless adapter projektklik?