amazon - pomoč

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Mam ene 5 stvari za naročit, pa moje kreditne ne jemljejo, pa me zanima kakšno rešitev naj si zmislim...

A ma kdo tam račun, da bi znal povedat več?
confused-1.gif

Hvala za pomoč!

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Paypal mislim da sprejme glih vse kreditne kartice? Greš na https://www.paypal.com pa se registriraš. Njim daš svojo kreditno kartico, potem pa se celemu svetu (kjer kupuješ s paypalom) predstavljaš samo s svojim emailom in ne daješ kartice v xx štacun po svetu. Samo preveri, če ti tam na amazonu sprejmejo paypal
wink-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Glejte meni se bo glih zmešalo, kaj ma kdo na amazonu račun al paypal al karkoli že treba, pa
plačam neke dodatne dinare, samo jaz to morem naročit, ker me bodo tu razcotali.

Nakažem pa denar na račun preden bo kdo kaj za mene naročal.

Pa hvala za pomoč.

shootek

Fizikalc
3. sep 2007
916
102
43
select 1 from dual;
Mam račun na Amazonu, tako da ni panike naročit če kaj nucaš. Kake dodatne nagrade ne rabim, samo kolikor bodo zadeve prišle z poštnino (in carino pa DDV, če rabiš iz .com). Je pa treba preverit, kaj sploh pošiljajo v Slovenijo, ker je kar nekaj robe, ki je ne pošljejo.

Sem pa iz Koroške, tako da če najdeš koga, ki ti je bližje bo boljše za predajo blaga.

LP
Andrej

Nazadnje urejeno:

alpek

Pripravnik
15. avg 2007
914
3
18
ČE niso knjige, CD-ji ali DVD-ji, se niti ne trudi naročat, ker ne pošiljajo v Slovenijo

shootek

Fizikalc
3. sep 2007
916
102
43
select 1 from dual;
Vse stvari, ki jih MalcomX hoče, se pošiljajo samo v USA ali v ameriške vojaške baze po svetu, tako da se je tam ustavilo.

Malcom, sem ti pa pozabil napisat, da preveri na eBayu, če ima katera trgovina enake artikle kot jih hočeš, pa lahko tam naročim, ker veliko prodajalcev pošilja v Slovenijo.

LP
andrej