Alteraški Prostozidarji in Türkova čna gradnja

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Zakaj za vraga je potrebno toliko rdeče barve v teh postih?

@rajko0028
Če bi rad pisal z rdečo idi v tisti del foruma ki ni viden vsem in zaradi mene piše vse z rdečo, tu pa piši z normalno barvo in se drži teme.

Nazadnje urejeno:

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Zakaj za vraga je potrebno toliko rdeče barve v teh postih?
Če bi rad pisal z rdečo idi v tisti del foruma ki ni viden vsem in zaradi mene piše vse z rdečo, tu pa piši z normalno barvo in se drži teme.

Ajej.

Kam smo prišli, da niti moderatorji niso toliko funkcionalno pismeni, da bi razumeli precej osnovne funkcije 10 let starega foruma...
frown-1.gif

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
Zadnji OFF -
@popotnik - z rdečo sm pisal med drugim zato da vsak vidi od prve kdo se napihuje in kdo pojasnjuje.
@Pedi - imam seznam članov na katerem se vidi da dsf ni bil med prvimi ravno tako kot ti.
Sem mislil da modi lahko gledajo IP - se opravičujem.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Ni zadnji. Če si se že začel zajebavat s to zadevo. Tole mi še nisi odgovoril.
Citat:
Uporabnik rajko0028 pravi:
pedi a je to zopet ena tvojh "resnic" - DSF ni član kulturne srenje ki se zbira "tajno" - preveri saj lahko

Citat:
@Pedi - imam seznam članov na katerem se vidi da dsf ni bil med prvimi ravno tako kot ti.

Kaj zdaj?

Glede tega, ali je bil med prvimi se pa ne bom več prepiral, ker je zadeva očitno subjektivna.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik pediater pravi:

Kaj tebe so vrgli ven, da ne moreš preverit? nisem nestrpen pa me nimajo razloga vn vreč - sem preveril po meni dostopnih podatkih dsf ni bil med prvimi - zadovoljen da sm razkril tvojo laž? Čudne "podatke" imaš to. Moj dokaz je ZS z Nigelom, kaj je tvoj?

Oziroma s kakim argumentom mene označuješ za lažnivca? glej gornji stavek glej spodnji citat Pa ja nista z dsf ista oseba, da tako usklajeno lažeta? nisva - to bi pa sam lahko preveril saj maš dostop do IP (al si tud tuki vn padu?) nisem bil nikoli administrator

Citat:
pedi a je to zopet ena tvojh "resnic" - DSF ni član kulturne srenje ki se zbira "tajno" - preveri saj lahko
sprasujem se.gif

NE BLUZI ! Priznaj da si falil, pojma nimaš, nabijaš v tri pirovske

I

Izbrisan uporabnik #488

Dejansko stanje kaže, da so ga vrgli, ker nam sedaj utruja na javno dostopnem delu
smile-1.gif

Edino kar se je popravilo, da je manj žaljiv, tako da ga je loža očitno preobrazila.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Kaj smo še vedno užaljeni da nisi bil povabljen ? Takih kot si ti tja ne vabijo si preveč omejen !

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.142
1.247
113
42
NE. Mene pa zanima kaj ej toko posebnega na tem zaprtm delu foruma. A so bolj pametni tam kot pa drugje na forumu? Se torej na odprtem delu foruma lažejo? SO hinavci? v čem eh fora. Kdo je moderator tam?

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
NE. Mene pa zanima kaj ej toko posebnega na tem zaprtm delu foruma. A so bolj pametni tam kot pa drugje na forumu? Se torej na odprtem delu foruma lažejo? SO hinavci? v čem eh fora. Kdo je moderator tam?
Še en užaljenec ?
cheer.gif