Alteraški Prostozidarji in Türkova čna gradnja

tony

Guru
23. jul 2007
9.784
1.565
113
Citat:
Uporabnik rajko0028 pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Očitno je zadeva prehuda in so jo preselili v zaprt desničarski del foruma.

sicer nisem advokat zaprtega dela foruma ampak lahko ti povem, da v njem sodelujejo tudi levičarji (saj ti to dobro veš - ampak naj sedaj vedo tudi drugi) in to na presenetljivo kulturni ravni - če pa boš ti nekoč sposoben kulturnega dialoga in upoštevanja drugače mislečih - boš pa mogoče tudi povabljen

Spomni me na tisti štos iz Alana Forda, kjer je množica na eni predvolilni kozlariji vzklikala: "En vodja - en planet!"
aplauz.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Očitno je zadeva prehuda in so jo preselili v zaprt desničarski del foruma.

sicer nisem advokat zaprtega dela foruma ampak lahko ti povem, da v njem sodelujejo tudi levičarji (saj ti to dobro veš - ampak naj sedaj vedo tudi drugi) in to na presenetljivo kulturni ravni - če pa boš ti nekoč sposoben kulturnega dialoga in upoštevanja drugače mislečih - boš pa mogoče tudi povabljen

Da ti ne bo šef popizdil, glede na to, da je alergičen na vse, kar je rdeče.
evil.gif

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Saj se ni tam pisalo nič takšnega, razen, da je vznemirjalo desničarje.

Kako je lahko vznemirjalo desničarje če pa si ti kot dežurni kvazi levičar začel topic? Očitno je vznemirilo tebe in si pač nisi mogel pomagati drugače do olajšanja kot da zopet omenjaš JJ.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ne vem, zakaj jih je vznemirilo, jaz sem samo povzel članek, ki omenja SDS, torej Ivana.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Kako kulturen, če pa je v njem tudi DSF?
hysterical-1.gif
pedi a je to zopet ena tvojh "resnic" - DSF ni član kulturne srenje ki se zbira "tajno" - preveri saj lahko
Nazadnje, ko sem še lahko preveril, je bil med prvimi povabljenimi. Očitno je Nigel upošteval moj nasvet.
priden.gif

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
Če ne veš da jih je vznemirilo zakaj potem to ponavljaš, aja 100 izrečena laž postane resnica - eden od teoremov ki ga moraš obvladati da si pravovern levičar.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Lej pedi pojma nimaš in nabijaš v tri pirovske, daj zresni se malo.....

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Citat:

Nazadnje, ko sem še lahko preveril, je bil med prvimi povabljenimi. l ažžžž - za kaj več podatkov se obrni na šefa

saj si pomembn...idi nazaj v tvoj zaprti kulturni del foruma

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Citat:
Kako kulturen, če pa je v njem tudi DSF?
hysterical-1.gif
pedi a je to zopet ena tvojh "resnic" - DSF ni več, kerj je letel ven član kulturne srenje ki se zbira "tajno" - preveri saj lahko

There-I-fixed-it-for-you.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.430
7.540
113
ti pa nimas ravno pojma o masoneriji a? Nima ravno veliko skupnega z desnimi nazori

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:

saj si pomembn...idi nazaj v tvoj zaprti kulturni del foruma

Pa saj bi te povabil da greva skupaj ampak se bojim da boš zaradi nerazumevanja zatiltal - kar ti pa ne privoščim tako kot ti ne privoščim kakega še bolj divjega voznika kot zadnjič ko si kazal svojo kulturo s kazanjem-trkanjem na glavo.

I

Izbrisan uporabnik #488

HEPAN je čisto normalen Štajerc, tak da nič bat, bolj me za tebe skrbi, kar vidim v avatarju.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Citat:

Nazadnje, ko sem še lahko preveril, je bil med prvimi povabljenimi. l ažžžž - za kaj več podatkov se obrni na šefa
Kaj tebe so vrgli ven, da ne moreš preverit?

Oziroma s kakim argumentom mene označuješ za lažnivca? Pa ja nista z dsf ista oseba, da tako usklajeno lažeta?

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
Citat:

Kaj tebe so vrgli ven, da ne moreš preverit? nisem nestrpen pa me nimajo razloga vn vreč - sem preveril po meni dostopnih podatkih dsf ni bil med prvimi - zadovoljen da sm razkril tvojo laž?

Oziroma s kakim argumentom mene označuješ za lažnivca? glej gornji stavek Pa ja nista z dsf ista oseba, da tako usklajeno lažeta? nisva - to bi pa sam lahko preveril saj maš dostop do IP (al si tud tuki vn padu?)

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Citat:

Kaj tebe so vrgli ven, da ne moreš preverit? nisem nestrpen pa me nimajo razloga vn vreč - sem preveril po meni dostopnih podatkih dsf ni bil med prvimi - zadovoljen da sm razkril tvojo laž? Čudne "podatke" imaš to. Moj dokaz je ZS z Nigelom, kaj je tvoj?

Oziroma s kakim argumentom mene označuješ za lažnivca? glej gornji stavek glej spodnji citat Pa ja nista z dsf ista oseba, da tako usklajeno lažeta? nisva - to bi pa sam lahko preveril saj maš dostop do IP (al si tud tuki vn padu?) nisem bil nikoli administrator

Citat:
pedi a je to zopet ena tvojh "resnic" - DSF ni član kulturne srenje ki se zbira "tajno" - preveri saj lahko
sprasujem se.gif