Citat:
Uporabnik rajko0028 pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Očitno je zadeva prehuda in so jo preselili v zaprt desničarski del foruma.
sicer nisem advokat zaprtega dela foruma ampak lahko ti povem, da v njem sodelujejo tudi levičarji (saj ti to dobro veš - ampak naj sedaj vedo tudi drugi) in to na presenetljivo kulturni ravni - če pa boš ti nekoč sposoben kulturnega dialoga in upoštevanja drugače mislečih - boš pa mogoče tudi povabljen
Citat:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Očitno je zadeva prehuda in so jo preselili v zaprt desničarski del foruma.
sicer nisem advokat zaprtega dela foruma ampak lahko ti povem, da v njem sodelujejo tudi levičarji (saj ti to dobro veš - ampak naj sedaj vedo tudi drugi) in to na presenetljivo kulturni ravni - če pa boš ti nekoč sposoben kulturnega dialoga in upoštevanja drugače mislečih - boš pa mogoče tudi povabljen
pedi a je to zopet ena tvojh "resnic" - DSF ni član kulturne srenje ki se zbira "tajno" - preveri saj lahkoCitat:
Uporabnik pediater pravi:
Kako kulturen, če pa je v njem tudi DSF?
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Saj se ni tam pisalo nič takšnega, razen, da je vznemirjalo desničarje.
Saj je lahko - kdo normalen pa ni - ob vseh svinjarijah ki so jih je tardeči nardilCitat:
Uporabnik patriot pravi:
Da ti ne bo šef popizdil, glede na to, da je alergičen na vse, kar je rdeče.
Nazadnje, ko sem še lahko preveril, je bil med prvimi povabljenimi. Očitno je Nigel upošteval moj nasvet.Citat:
pedi a je to zopet ena tvojh "resnic" - DSF ni član kulturne srenje ki se zbira "tajno" - preveri saj lahkoCitat:
Citat:
Nazadnje, ko sem še lahko preveril, je bil med prvimi povabljenimi. l ažžžž - za kaj več podatkov se obrni na šefa
Citat:
Citat:
Nazadnje, ko sem še lahko preveril, je bil med prvimi povabljenimi. l ažžžž - za kaj več podatkov se obrni na šefa
Citat:
pedi a je to zopet ena tvojh "resnic" - DSF ni več, kerj je letel ven član kulturne srenje ki se zbira "tajno" - preveri saj lahkoCitat:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
saj si pomembn...idi nazaj v tvoj zaprti kulturni del foruma
Kaj tebe so vrgli ven, da ne moreš preverit?Citat:
Citat:
Citat:
Kaj tebe so vrgli ven, da ne moreš preverit? nisem nestrpen pa me nimajo razloga vn vreč - sem preveril po meni dostopnih podatkih dsf ni bil med prvimi - zadovoljen da sm razkril tvojo laž?
Oziroma s kakim argumentom mene označuješ za lažnivca? glej gornji stavek Pa ja nista z dsf ista oseba, da tako usklajeno lažeta? nisva - to bi pa sam lahko preveril saj maš dostop do IP (al si tud tuki vn padu?)
Citat:
Citat:
Kaj tebe so vrgli ven, da ne moreš preverit? nisem nestrpen pa me nimajo razloga vn vreč - sem preveril po meni dostopnih podatkih dsf ni bil med prvimi - zadovoljen da sm razkril tvojo laž? Čudne "podatke" imaš to. Moj dokaz je ZS z Nigelom, kaj je tvoj?
Oziroma s kakim argumentom mene označuješ za lažnivca? glej gornji stavek glej spodnji citat Pa ja nista z dsf ista oseba, da tako usklajeno lažeta? nisva - to bi pa sam lahko preveril saj maš dostop do IP (al si tud tuki vn padu?) nisem bil nikoli administrator
Citat:
pedi a je to zopet ena tvojh "resnic" - DSF ni član kulturne srenje ki se zbira "tajno" - preveri saj lahko