I
Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
ksz
.... je pa mtl precej mlad, oziroma vsaj izgleda tako.
Mnjah, točno o tem se morajo deci pogovarjat...Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
ksz
.... je pa mtl precej mlad, oziroma vsaj izgleda tako.
Rekel bi da 30+, to ni več mlado
Ni panike, ti kar pridi, pa boš izvedelCitat:
Uporabnik darjan pravi:
Sem pričakoval prispevek na temo, kako doseči porabo 4l na 100km, pa sem ostal razočaran.
Žal je to moja napaka, ker sem predvideval, da bodo naziv pobrali iz druge oddajeCitat:
Uporabnik darjan pravi:
Očitno se bavi s tem, profesionalno, ker je govoril nekaj v stilu "jaz strankam svetujem", ni pa nikjer omenjeno njegovo "podjetje" ipd..mutna posla oz siva ekonomija?
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Ksz...
Kolker ga poznam jw proti mutenju...sm ga vprasal ce rab koga za kilometre rihtat je ke ospuce dubu zanc
Citat:
Uporabnik bero1 pravi:
Točno ta je ja
Moje stranke vedo koliko mutim - nič.Citat:
Uporabnik darjan pravi:
PS, glede "mutenja" sem prej mislil da "tu pa tam", pozabi kak račun izdat oz ga poknjižit, ne da bi pri rabljenih avtih kaj mutil, tisto ni humano, državo pa se ja mora okol prnest
Boš kaj več na PM napisal?Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Hehe MTLja kot uporabnika poznam se iz cajtov mobisuxa nisem pa vedel da ga tudi osebno poznam , zato mi je cudno k sem ga videl o avtih govort
Mnjah, po mojih izkušnjah stari čisto nič ne zaostajajo za mladimi po balkanskih metodah.Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Mladi bolje poznajo lumparije.
Čudi me edino, da ni povedal, da je vrtenje kaznivo dejanje=goljufija, razen če sem preslišal.
Praksa naredi svoje. Prvič je bil kar šok pri preskoku iz snemanja na nastop v živo. Potem pa gre...Citat:
tremo pa res ni videti da bi imel.
Drži, vendar sem potem 2013 (se mi zdi) izstopil ven iz DDV-ja.Citat:
Uporabnik darjan pravi:
A nisi imel 2012 več prometa, kot 25.000, kar bi avtomatsko pomenilo da postaneš davčni zavezanec?
Kot si lahko videl sam, tokrat ni bilo več potrebe po tem...Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Drugače pa bi onemu smoothi mazaču pred tabo rekel, da ti nekaj nameša, da se sprostiš, a ne v taki meri, da bi na WCju končal
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Ko jaz kupujem novo škatlo, bo poleg dobrega poznavalca, sigurno še ostro mtl-ovo oko zraven. Je zajeban, vse opazi.