Alteraš na TV?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.941
6.984
113
Takšne, oprijete, da se vidi biceps in pecs?

PS, glede "mutenja" sem prej mislil da "tu pa tam", pozabi kak račun izdat oz ga poknjižit, ne da bi pri rabljenih avtih kaj mutil, tisto ni humano, državo pa se ja mora okol prnest
smile-1.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Hehe MTLja kot uporabnika poznam se iz cajtov mobisuxa nisem pa vedel da ga tudi osebno poznam, zato mi je cudno k sem ga videl o avtih govort

I

Izbrisan uporabnik #488

Mladi bolje poznajo lumparije.

Čudi me edino, da ni povedal, da je vrtenje kaznivo dejanje=goljufija, razen če sem preslišal.

Sicer pa se strinjam z nasvetom, da se najbolje kupi med domačimi in poznanimi.

Tako sem tudi jaz prodal in sem prav vesel, da je vozilo dobil poznavalec, ki je hotel točno takšen avto in dobil ga je brez natega za ugodno ceno.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.585
338
83
Kras
www.mtl.si
Lool, pride človek zvečer domov, pogleda Alter i evo ti ga...
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
ksz

.... je pa mtl precej mlad, oziroma vsaj izgleda tako.
smile-1.gif

Rekel bi da 30+, to ni več mlado
wink-1.gif
Mnjah, točno o tem se morajo deci pogovarjat...
rolleyes-1.gif

Sem moral dvakrat pogledat, če sem na pravem forumu
grin1.gif
.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Sem pričakoval prispevek na temo, kako doseči porabo 4l na 100km, pa sem ostal razočaran.
Ni panike, ti kar pridi, pa boš izvedel
grims-1.gif
.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Očitno se bavi s tem, profesionalno, ker je govoril nekaj v stilu "jaz strankam svetujem", ni pa nikjer omenjeno njegovo "podjetje" ipd..mutna posla oz siva ekonomija?
Žal je to moja napaka, ker sem predvideval, da bodo naziv pobrali iz druge oddaje
frown-1.gif
. Sedaj vem za naslednjič, da moram na to opozorit.
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Ksz...

Kolker ga poznam jw proti mutenju...sm ga vprasal ce rab koga za kilometre rihtat je ke ospuce dubu zanc
zmaga.gif
aplauz.gif

Vesel bodi, da si nisi moral potem še druge pijače častit sam
evil.gif
.
Citat:
Uporabnik bero1 pravi:
Točno ta je ja
zmaga.gif
hysterical-1.gif

Citat:
Uporabnik darjan pravi:
PS, glede "mutenja" sem prej mislil da "tu pa tam", pozabi kak račun izdat oz ga poknjižit, ne da bi pri rabljenih avtih kaj mutil, tisto ni humano, državo pa se ja mora okol prnest
smile-1.gif
Moje stranke vedo koliko mutim - nič.
Se mi zdi pa, da sem enkrat že pisal, da moram skoraj račune za njimi metat. Pri kar nekaj pa je bilo največje razočaranje, ko rečejo brez računa in jim vrnem nazaj, da nisem DDV zavezanec, tako da žal ne bo nič z minus 17%.
grin1.gif

Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Hehe MTLja kot uporabnika poznam se iz cajtov mobisuxa nisem pa vedel da ga tudi osebno poznam , zato mi je cudno k sem ga videl o avtih govort
Boš kaj več na PM napisal?
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Mladi bolje poznajo lumparije.

Čudi me edino, da ni povedal, da je vrtenje kaznivo dejanje=goljufija, razen če sem preslišal.
Mnjah, po mojih izkušnjah stari čisto nič ne zaostajajo za mladimi po balkanskih metodah.
Ni bilo časa, žal je bil timing tako našponan. Mi je bilo pa kasneje ekstremno žal, da nisem klicatelja vprašal, zakaj ne prijavi kolega na policijo za goljufijo.
frown-1.gif

Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
tremo pa res ni videti da bi imel.
zmaga.gif
Praksa naredi svoje. Prvič je bil kar šok pri preskoku iz snemanja na nastop v živo. Potem pa gre...
grin1.gif

Sem jih pa prvič vprašal, če imajo za goste pred nastopom, kakšno flašo za hiter poteg kratkega, pa sem dobil odgovor, da to ni Hollywood.
confused-1.gif

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.941
6.984
113
Lepo
wink-1.gif

A nisi imel 2012 več prometa, kot 25.000, kar bi avtomatsko pomenilo da postaneš davčni zavezanec?

Drugače pa bi onemu smoothi mazaču pred tabo rekel, da ti nekaj nameša, da se sprostiš, a ne v taki meri, da bi na WCju končal
wink-1.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.585
338
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
A nisi imel 2012 več prometa, kot 25.000, kar bi avtomatsko pomenilo da postaneš davčni zavezanec?
Drži, vendar sem potem 2013 (se mi zdi) izstopil ven iz DDV-ja.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Drugače pa bi onemu smoothi mazaču pred tabo rekel, da ti nekaj nameša, da se sprostiš, a ne v taki meri, da bi na WCju končal
wink-1.gif
Kot si lahko videl sam, tokrat ni bilo več potrebe po tem...
grin1.gif

... sem že sam prej poskrbel za to.
tongue-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.941
6.984
113
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:

Ko jaz kupujem novo škatlo, bo poleg dobrega poznavalca, sigurno še ostro mtl-ovo oko zraven. Je zajeban, vse opazi.
evil.gif

Kaj pa je pri novih lahko narobe, za rabljene še razumem, ampak pri novih?

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Ti si pa tut ena enciklopedija po drugi strani. Kmalu pridem na gorenjsko, tak da, kolk časa prej rabiš vedet, da izmenjava kakšen stavek.
cool-1.gif
Bo pa najbrž vikend in ne med tednom.