Alter.si moderatorji

Ali moderatorji na forumu alter.si dobro opravljajo svoje delo?

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Si uzaljen, ker nismo pobrisali tistih, ki se ne strinjajo s teboj v temi "samomor z avtom", ne?

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ma neko opozorilo je prej od tebe na mail priletelo, pa vidim zdaj, da je vse v redu. O.K.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Si uzaljen, ker nismo pobrisali tistih, ki se ne strinjajo s teboj v temi "samomor z avtom", ne?

467716-post_slo.gif

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Sporočilo je zbrisal(-a) Notranjc

Nazadnje uredil moderator:

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Pozdravljen,

ne vem kaj točno je namen ankete, ampak ne vem, zakaj potreba po nekem osebnem obračunavanju? Mene, če ne drugega, preseneča število odgovorov, četrta opcija pa se mi ne zdi negativna, če na to namiguješ?

Sicer pa, VSAK je odgovoren za svoje besede in s tem svoja mnenja, ker pa smo v prečudoviti ureditvi, ki naj bi dopuščala to, da ima vsak svoje mnenje, se pač vse "bedarij" ki jih ljudje napišejo na forum ne briše. Če bi to počeli pa bi spet bili tarča moderatorji češ, da ne dopuščajo drugačnega mišljenja.

lp
Peter

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
...se pač vse "bedarij" ki jih ljudje napišejo na forum ne briše. Če bi to počeli pa bi spet bili tarča moderatorji češ, da ne dopuščajo drugačnega mišljenja.

aja, čemu pa potem tipka "opozori moderatorja" sploh obstaja?

v preteklosti ste veselo brisali določene poste, ker se je kdo počutil razžaljenega (ponavadi v politiki ali še kje drugje), pa se je šlo samo zaradi ene besede (niso brisali mojega).

Tema je pa namenjena anketi, ker sem se že večkrat vprašal ali kdo sploh kdaj kaj briše in ureja? Pa nisem edini, ki se je to že glasno vprašal.
Offtopic je notranjc začel z patetičnim namigovanjem in poskušanjem diskreditiranja. Jst se samo branim pred lažmi.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.107
4.099
113
Saj si nas opozoril in smo dobili na email, ampak to še ne pomeni, da bomo kar brisali.

Nazadnje urejeno:

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
@Notranjc:

Citat:
Sporočilo je zbrisal(-a) Notranjc

A bejž no, a se počutiš užaljenega? Pikec bogi... ne skrbi, mam skopirano kaj sem napisal, bom kasneje še enkrat prilepil
wink-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Uzaljen si ti, ker nismo uslisali tvoje zelje, lahko nalepis. Pa se izvirni nick napisi poleg
wink-1.gif
.
Na tvoj nivo blatenja se pa nikakor ne bom spuscal, se nikoli nisem. Pa ne vem komu bi bil 10 let star Audi podaljsek kurca. Mogoce tebi, ko te tako moti?

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ne smem povedat, že tako grozi s prijavo na višje institucije
smile-1.gif
. Saj bo sam napisal kdo je.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
ja jst. Kaj je to đejhov, spet jj?

ampak pobrisal je pa vendarle kar ga je motilo prikaz žaljenja

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
:D

itak so potvorjeni, ker so prej "nenadoma" v nekaj minutah zelo porasli na eni strani...jebeštrga, še tukaj gulfajo
smile-1.gif