Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Isti šmorn, predvsem tam kjer je celga hudiča posmenijev in počasen sistem...
@all... Dovolj se vozim po cesah, da vidim da dejansko skoraj vsak tretji voznik vozila, katerega prehitim na AC, peljem mimo na križišču, itd čačka po telefonu namesto da bi vozil. Jaz sem alterš, po tej analogiji sem na ta način nevede zasačil marsikaterega alteraša. Ki se bo seveda potuhnil ali celo napadel s kontro.
Prav tako ne razumem, kako da avti ala Audi, BMW, VW, Mercedes in po rangu navzdol (recimo hude makine 50k+) nimajo serijsko vgrajene BT povezave na audio sistem in prostoročne telefonije.
Dacia za 9k ima to...
To sploh nima veze....
Razni BT prostoročno itd...ne pomaga nič. To je samo potuha. To je samo izgovor.
Dejstvo je, da kdor telefenira med vožnjo, pa naj bo to prostoročno al pa z roko, ta z možgani ni pri stvari. Vsak ki telefonira med vožnjo misli na pogovor oziroma na odgovor. Misli so drugje. Vsak ki trdi drugače, LAŽE.
Enkrat sem že napopal en link raziskave ki pravi, da je telefoniranje med vožnjo enako kot bi imel 1,5 promila alkohola v riti. Reakcije in refleksi, tako pijanca kot telefonista, so identične. Prostoročno ali pa ročno. Isti šmorn. Ker konec koncev, invalid brez ene roke lahko komot dobro vozi. Ni tolko važno, kje imaš ti eno roko med vožnjo , saj bremzaš z nogo. Važno je, kje so možgani takrat.