Bo mogu prej dokazat da dobr vleče....te pa se jim pridruži pa vas bo 11. če se s tem ne strinjaš pa maš tud javne forume, sam to je šđe bolj bogo, pa še večja modijevska diktatura tam vlada
Bo mogu prej dokazat da dobr vleče....te pa se jim pridruži pa vas bo 11. če se s tem ne strinjaš pa maš tud javne forume, sam to je šđe bolj bogo, pa še večja modijevska diktatura tam vlada
Hm, gre za "izvirni greh". Najprej si ti napadel določene uporabnike, šele nato sem se jaz odzval. Temu, kar sem storil jaz, se reče obramba. Temu, kar si storil ti, se reče napad. In, če je človek napaden, ima pravico do obrambe.Sedaj pa še enkrat poglej, kdo je začel.Torej si isti kot jaz. Če me osebno ne poznaš kako moreš potem to govorit o meni kakšen sem?
Hm.Hm, gre za "izvirni greh". Najprej si ti napadel določene uporabnike, šele nato sem se jaz odzval. Temu, kar sem storil jaz, se reče obramba. Temu, kar si storil ti, se reče napad. In, če je človek napaden, ima pravico do obrambe.Sedaj pa še enkrat poglej, kdo je začel.
Bo mogu prej dokazat da dobr vleče....
Ne vem no, tak občutek sem dobilOcitno si moten da uspes vse skupaj v neko gay zaroto spremenit. Sej mas svoje privat prijatelje, kaj se sekiras
Pa ne da si fasu sindrom Jerajeve koprivceBoš tole spet brisal kar si napisal ?
Sem toda ne Andreja.Si napadel.... Sedaj se vadiš na to da, sem poste kjer si....pobrisal
Samo povedal sem svoje osebno mnenje, kaj si mislim o takih ljudeh kot je Kalbo.Pyzda - zdaj meni šele jasno, zakaj mi ni nič jasno, kaj naj bi bil Vilč zagrešil ...
edit: pogledaš 5 minut vstran, pa neki mod celo temo zjebe in več ne veš na čem si ozr. je
Ahahahas kalbotom mu potem nategneva prešvicane pajkice cez glavo...
Ja, samo je Kameleon hitro izbrisal.Sj napisal si fajn zjutraj. Predvsem resnično.
Ne, ne, jest sem mu všeč, pa ne upa priznatJa, celo sranje je naredil KameleON, ki je brisal poste. Sedaj pa seštej za kaj gre!
Viliam (zelenec) se boš moral navaditi na KameleON-ovo brisanje po njegovi oceni.
Nisi mogel biti tiho? Zaradi KameleON-a?
Ne, ne, jest sem mu všeč, pa ne upa priznat