I
Pa sem te hotel za krompirjeve počitnice poklicat ker sem se tri dni za usesom praskal kam naj se dam.Jaz častim vsakega, ki pride v Prekmurje na drink
3/4 od rednih nakladacev ne upa priti na altermeet.Jaz bi rad vido vse nas na kupu, od darjana, ybtzja, nemenabijat, mirsija... potem pa da v RL vidim, al bi se poklali med sabo, al pa napili ko biki, potem pa bi Alter bil kak mesec brez žalitev in psovk.
Mene poberita spotoma. Vaju jaz povabim. Mene pa ne upajo izlocit iz seznama vabljenihA bi še najudva s Starim decom povabli?
Gled ena tvojo zgodovino j3b3nih dogodkov je velika šansa, da se kar sam izločišMene poberita spotoma. Vaju jaz povabim. Mene pa ne upajo izlocit iz seznama vabljenih
Jaz sem sicer tebi se dolžan pivo, Hanzi bi se rad peljal z ioniqom, marsikeri vaxer pa bi me kar v grabo vrgel - kjer spet prides prav tiPrekuževanje ob pija...*KHM*...pečenem kostanju
Naslednjic naredimo meeting na travmi.Gled ena tvojo zgodovino j3b3nih dogodkov je velika šansa, da se kar sam izločiš
Jaz bi prišel pit, ne zajce lovit.Skor še nikol ni zajca ujel....
Kdo drug nam bo pa pol jamBral...če ne lih ti!Mene pa ne upajo izlocit iz seznama vabljenih
Ni čisto res....je bil 2008....2009 en meet ko smo šli do gretzky-a na travmo....pogledat če ve kaj je to playboy še....Naslednjic naredimo meeting na travmi.
Be bo prvic meeting forumasev v bolnici.
Je pa res da ni bilo alter. Takrat se ni bilo alterja
Je bil kar velik moped…. Pa mislim da smo pol se domov sli enkrat.Ni čisto res....je bil 2008....2009 en meet ko smo šli do gretzky-a na travmo....pogledat če ve kaj je to playboy še....
....model se stresu z mopedom....pa,se ni spomnil kako....
No....pri playboyu je oživel...smo rekl...kaj gledaš? Ja je djau...ja rit pa joške
Jaz ti ne upam rect ker mas vedno ob sebi tako raketo da obnemim.Sm že stokrat napisal za pivo pa nič. Novaa mi fotka avto, ne reče za pir
Car v MS ne reče za pir
... Pa nič...
Ja ampak je vzrocno s pogumomCe obnemis, ne mores rect. Ne pa, da ne upas