Alter-meeting 2009

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.164
6.974
113
pri taščici
prvič za en teden naprej ne verjamem kaj preveč vremenski napovedi,
drugič tam imajo dovolj strehe za vse alterjevce ki bodo zbrali pogum,
3. zaradi vožnje domov itak ne bo tako "fajn" kot je bilo v Dolnjem? jezeru
wink-1.gif
(vsaj ljubljančane)

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Zaenkrat velja še vse napovedano, če dežuje, to ne sme biti ovira, saj ne bomo na prostem.
Hanzi, vem, kaj govoriš. In ker sem bil tudi sam tam, vem, da tega ne moremo ponoviti. Je pač situacija drugačna.
Predvsem pa vem, da ne gre za piknik v pravem pomenu besede in da, tudi če bi bil piknik, najbolj glasni ne bi prišli.
Če povzamem: kdor ima voljo, čas in želi priti, bo prišel kljub "obliki" meetinga ... če pa pričnem z izbiro "oblike" se pravi, kaj bi najraje, potem me skrbi, da tega ne bomo izpeljali do 2013 ...
Enostavno, velja ovabilo na srečanje, pijačo in kdor je za, potem ve, kam priti .. za vse ostale pa ....
pozdrav.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
držte pesti, da mi rata mat prepričat, da gremo v nedeljo v brežce...zdle zvedla
cry12bpy.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik Fiat007 pravi:
ksz

No jaz potrjujem svojo prisotnost in prisebnost.
Lp

če pa ti prideš, se pa potrudim in narišem zravn.

obljubim pa čist nč

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
1. nekak bi rada vidla bajto, v kateri bom po vsej verjetnosti živela
2. hm...po mojem velikeeem protestu, so se odločil, da mi mavec odstranijo v ponedeljek...kar pomeni...

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik Fiat007 pravi:
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
1. nekak bi rada vidla bajto, v kateri bom po vsej verjetnosti živela
2. hm...po mojem velikeeem protestu, so se odločil, da mi mavec odstranijo v ponedeljek...kar pomeni...

Kaj? Prideš?

če mi rata babnco prepričat, da ona pelje

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Nekateri res ne poznate lokalpatriotizma.

Angleško:

Citat:
[edit] Cities
The cultural and economic centre of Lower Styria has always been the City of Maribor (German: Marburg an der Drau). Other major towns are Celje (German: Cilli), Ptuj (German: Pettau), Velenje (German: Wöllan), Sevnica (German: Lichtenwald), Brežice (German: Rann), and Slovenj Gradec (German: Windisch- Graz), which, of course, has now been separated from Styria [3] and attached to the region of Koroška forming that enlarged region's new cultural and economic centre[4]

Nemško:

Citat:
Untersteiermark

Landkreise

Cilli (Celje)
Marburg am Drau (Maribor)
Oberradkersburg (Gornja Radgona)
Pettau (Ptuj)
Rann (Brežice)

Stadtkreise

Marburg am Drau (Maribor)

Slovensko:

Citat:
Štájerska (tudi Spódnja Štájerska, Slovenska Štájerska, hrvaško Donja Štajerska, nemško Untersteiermark, prekmursko Spoudnje Štájersko, madžarsko Alsó-Stájerország) je del zgodovinske pokrajine Štajerske v severovzhodni Sloveniji (Srednja Štajerska in Zgornja Štajerska sta v Avstriji). Štajerska leži, med razvodnico, med Savo in Savinjo na zhodu, Savo na jugu, mejo s Hrvaško na vzhodu, Muro na severovzhodu in mejo z Avstrijo na severu. Večja mesta so Celje, Ptuj, Velenje, največje ter gospodarsko središče Štajerske pa je Maribor. Ostala pomembnejša mesta so še Laško, Ljutomer, Gornja Radgona, Brežice, Sevnica, Slovenska Bistrica, Slovenske Konjice, Slovenj Gradec in Šentjur . Štajerska je pretežno gozdnata in hribovita pokrajina, ki se na vzhodu najprej zniža v gričevje Slovenskih Goric, nato pa v nižavje Panonske nižine.

Za NM si pa sam poišči.