Alter-meeting 2009

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Pa maš še plac v avtu? Ker če greš ti, vas gre že v štartu vsaj 5
evil.gif

hysterical-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.425
5.661
113
Citat:
Uporabnik North_face pravi:

ON ... Evo, še enkrat, bom napisal z VELIKIMI črkami

URA BO TOČNEJE DOLOČENA DRUG TEDEN, NAJ PA VELJA ZAENKRAT OB 15.00 !!!
:

Kdai točno drugi teden pa se bo vedelo kdai se dobimo.....no vsaj na približno
tongue-1.gif

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.462
579
113
44
Še vedno Rdeči revirji
KSZ...

Čedalje bolj študiram, da bi v soboto 5. 9. nekam pobegnil (uživanje v sproščujočih razgledih), kamor bi sicer tud Piki s sabo vzel
wink-1.gif
. Samo kaj ko bo glavna zvezda GB-ja v Iški vasi. Men pa nekako ne paše gledanje inflacije tičev.

Vidim, da bo nekako pomanjkanje bejbik na meetingu.

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
KSZ...

Čedalje bolj študiram, da bi v soboto 5. 9. nekam pobegnil (uživanje v sproščujočih razgledih), kamor bi sicer tud Piki s sabo vzel
wink-1.gif
. Samo kaj ko bo glavna zvezda GB-ja v Iški vasi. Men pa nekako ne paše gledanje inflacije tičev.

dream on
evil.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.194
3.562
113
Marlbor
Če bo samo kao neka pijača, potem nimam veselja priti. Če bo pa piknik, sem pa zraven.

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Ojla,
ja,kaj čem, verjetno se vam res ne splača vozit iz MB, samo nikjer pa ne piše, da bomo šli v eni uri domov, pravzaprav menim, da bo tolko fino, da bomo kr neki časa tam ... zdaj, če se vam gre ravno za piknik, potem tokrat ne bo šlo. Pač nimam časa ne volje, da bi kaj takega izpeljal (čeprav vem, da bi lahko, ampak ... morda kdaj drugič).
Torej,bo kar srečanje, dobimo se ob 15.00 uri !

Urdne informacije so torej takšne:

kraj: IŠKI VINTGAR (gostilna na začetku, vse koordinate opis poti in slikpo gostilne si poglejte par postov nazaj)
datum: 5.september 2009
dan: sobota
ura: 15.00

Zagotovo pridemo: North_face, Fiat007, KameleON, Pikica
srce-1.gif
, Notranjc (za vse naštete sem dokaj ziher.... ostali pa se dopišite od zdaj naprej, ko veste vse informacije.
OPOZORILO: od tega trenutka naprej se lokacija, datum in ura ne spreminjata več ! Zadeva je fiksna !!!

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.164
6.974
113
pri taščici
NF: GSM ni bil nastavljen na samosprožilca...
Moja pravi da je voda za njo premrzla, čeprav sem jo za kratek čas spravil notri....
še glede slike: a nima tič tud glave....mogoče je tudi njo skup potegnilo, tako da naj nežnejšega spola ne bo strah moje udeležbe. MOgoče je brez glave in tako "neuporaben" oziroma se ne bo zanimal za vas
wink-1.gif

Sicer pa sem malo razmišljal: na žalost tole ne bo tako uspešen metting piknik kot so bili prejšnji.
To pa zato ker se ne bo toliko spilo in ker se ne bo spalo in "spalo" in se drugo dopoldne ne bomo merili koliko ima kdo mačka

jest5

Guru
18. avg 2007
26.100
-8.765
113
Kot vse kaže, bo že od petka zvečer scal dež. Scalo pa naj bi skoraj celi vikend.
Upajte, da se napovedi še kaj spremenijo