Alter-meeting 2009

roomeo

Zelenc'
27. avg 2009
2
0
1
Koliko ste pa kej stari?
redface-1.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik North_face pravi:
Lahko si kvečjemu vesela, da je true ... za "sad" mi pa ni čisto jasno ... ti je fukfehtar všeč?
grims-1.gif

sad v smislu, da ga je sam gobec...u RL pa jajc nima

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.164
6.975
113
pri taščici
no če še drug teden ne bo pravega "mraza" potem lahko popoldne izkoristimo v mrzli vodi (je pa definitivno čista) nekaj 100 metrov naprej.
Sicer pa pridem bolj proti večeru najbrž, ker popoldne imam gasilske dejavnosti. Kar pišite zraven.
Aja pa pridem brez prikolic.

evo takole se kopa v iškem....

Nazadnje urejeno:

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
ksz

Kak ste se zaj zmenli? Samo meeting al piknik s spanjem?

Najverjetneje bom mel čas in bi se malo oglaso, da vas pobenam
grin1.gif

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.462
579
113
44
Še vedno Rdeči revirji
KSZ...

@Severna faca: Pa ne mi s starimi k***** ga srat, jaz bi kaj mlajšga pa ohranjenga.
Če ne bom čičal blažen med dvema zapeljivima bejbama se mi sploh ne splača pridet.

@Piki: Tebe pa moram vsaj mal podražit. Pa pričakujem, da boš pr men v naročji čičala
wink-1.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
raj stojim cel dan

@mX: 21-35
tongue-1.gif
in kukr sem zasledila, se ne bo nč nakazval ampak na samem dogodku dal na mizo(19eur al neki tazga)

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
no če še drug teden ne bo pravega "mraza" potem lahko popoldne izkoristimo v mrzli vodi (je pa definitivno čista) nekaj 100 metrov naprej.
Sicer pa pridem bolj proti večeru najbrž, ker popoldne imam gasilske dejavnosti. Kar pišite zraven.

Stari, a se še nisi sestavu po pridobitvi? Na sliki neki ne štima
17758-icon_confused.gif

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik franci pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:

17758-icon_confused.gif
Res je. Ponavadi v mrzli vodi tiča skup potegne, njemu je pa glavo...
grims-1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:
Citat:
Uporabnik franci pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:

17758-icon_confused.gif
Res je. Ponavadi v mrzli vodi tiča skup potegne, njemu je pa glavo...
grims-1.gif

hysterical-1.gif

Mogoče ga je pa krokodil napadel. Eni se pa klopov bojijo.

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Kater pogumnež bo zalagal? (kam se sploh gre)

Kaj pri hudiču dobim za samo 19€? Nebomo siti bomo pa žejni?

sm se zatipkala...10 je blo rečen

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Dotka
srce-1.gif

ON ... Evo, še enkrat, bom napisal z VELIKIMI črkami

TOREJ, NE VEM, MOGOČE NEKATERI NE NAJDETE V BESEDILU ALI PA NE ZNATE BRAT. REČENO JE BILO, OZIROMA ŽE KAR DOGOVORJENO, DA GRE SAMO ZA SREČANJE IN NE ZA PIKNIK, SEVEDA SE LAHKO VSEENO KAJ POJE, SAJ JE TAM GOSTILNA.
TOREJ, BREZ SPANJA, RAZEN ČE PRINESETE ŠOTORE S SEBOJ.
PRISPEVKOV NE BOMO POBIRALI VNAPREJ, AMPAK BO VSAK, KI BO PRIŠEL (KER VEM, DA BODO ENI ZIHR SPET VPRAŠALI KAM, BOM KAR POVEDAL ---> ) V IŠKI VINTGAR IN SICER (TUDI TO BI ZIHER VPRAŠALI) V SOBOTO, NASLEDNJO SOBOTO, TO JE DAN PO PETKU, PETEGA, ŠE TKOLE 5., SEPTEMBRA, TO JE MESEC PO MESECU AVGUSTU, SE PRAVI NASLEDNJI MESEC, KI NASTOPI ČEZ PAR DNI. LETO JE PA LETOŠNJE, 2009, DA NE BO KDO PRIHAJAL V LETU 2010, SPLOH PA NE, DA BI KDO PRIŠEL LANSKO LETO. KER NAS NE BO TAM
evil.gif
..... (nadaljevanje dolgega stavka od PRIŠEL naprej), NA MIZO POLOŽIL 10, Z BESEDO DESET ENOT, TO JE UN RDEČ BANKOVEC, VALUTA JE EURO ALI EVRO, DENARNA ENOTA EVROPSKE SKUPNOSTI, KAMOR JE VKLJUČENA TUDI SLOVENIJA. EDIT: URA BO TOČNEJE DOLOČENA DRUG TEDEN, NAJ PA VELJA ZAENKRAT OB 15.00 !!!

ČE ZAKLJUČIM: POVABLJENI STE VSI, S PRIKOLICAMI ALI BREZ, PA NE UNIMI AVTOMOBILSKIMI, KER NE BOMO ŠLI PO NAČINU PREDHODNIH PRIJAV, KER ... BERI ZGORAJ ! IN VSI POMENI TUDI TISTI, KI JIH NI NUJNO NA ALTERJU OZ.NISO PRIJAVLJENI... Z OPAZKO, DA MORAJO BITI ŽENSKEGA SPOLA ...
evil.gif

p.s. kako to Hanzi, kar sam? Pa to tvoja ve?
evil.gif

Nazadnje urejeno:

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Citat:
Uporabnik Fiat007 pravi:
Btw: A gre mogoče tja kdo iz Gorenjskega konca??
Lp

Ja, dej se zmenva drug teden, OK?
Sicer sem pa 5 km zračne linije stran ... ampak nimam aviona, tko da je mal dalj ...
grims-1.gif

Nazadnje urejeno: