Alter meet

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Čak še mal.
evil.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
No, zdej si že drugič ... v pol leta. Tolk, da si zapomniš za ... tretjič ...
grims-1.gif

Pri ..... verjetno ZAENKRAT še nisi ...
evil.gif
ampak tam gre za domestic zadeve ...

Nazadnje urejeno:

diva

Pripravnik
10. mar 2011
112
0
16
34
Oziroma se trudiš, da ne odpoveš, če se ti že ravno ponudi prilika?

Nazadnje urejeno:

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
ksz...
Še nekaj ur nas loči do meet-a!
cheer.gif

Torej, vsak, ki pride je dobrodošel, velja tudi za tiste, ki se niste prijavili. Za prijavljene bi bilo fino, da ste kolikor toliko točni, ostali seveda pridite bilo kdaj!
Opozoril bi samo, da bodo vrata gostilne MOGOČE zaklenjena! Gostilna je odprte samo za nas in še eno skupino v kletnih prostorih (mladoletnice
evil.gif
), zato bo mogoče potrebno pozvoniti( zvonec je na steni ob vratih) ali pa poklicati enega od nas. Lahko dam svojo številko na ZS!
Kdor ima kakšne glasbene želje lahko prinese na CD-ju ali USB ključku!!!
cool-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Ne, jaz sem mlajš.

Ko boš ti v zdravniškem forumu spraševal o viagri, bomo eni še po naravni poti.
evil.gif

dentex

Guru
20. sep 2007
2.764
663
113
Ah ja diva sej sm vedu, da si u gatah k salomnel, k te nau. Ono krele tud sam jamra. Mirko s Trojan ti b uhka tud uletu. Hanzi ti sam prit, če ne zarad druzga se bom lohk saj z enim pogovarju k Mx-a nau, on tud nima cohones in je k pille. Žabar bo meu roza boratove kopalke, notranjc se ne upa, mehki prav, da pride, če mu bojo dost hitr asfalt vozil iz KPL.
Kamelči pa ah dej no če me peleš sva lohk že ob 17.00 pr žabarju, da mu plešo polirava. Maxi pa puma angel pa diva pa skorpy pa westie pa bučela se tko al tko ne upajo pridt, ono od mikulje, bomo pa usi žalostni ker se sploh ne upa. Mav T in ostala banda pa prkaplite, da nas Apollči u ledru aretira.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.331
7.088
113
pri taščici
Hanzi ima ob 7 v dobu sprejem novega gvc. Lahko pridem v uniformi da ne bo apollo edini. Samo ne vem kdaj bo pijace in hrane v dobu zmanjkal. Ponavad dobis kak bon na takih zadevah.

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
mladoletnice? potem bo polno farjev...

jebemt...
Jeba, sem glih kar zvedu, da bo polno...mladoletnikov....
Farjev bo pol še več najbrž?
cool-1.gif

dentex

Guru
20. sep 2007
2.764
663
113
Hanzi ti sam prid, sej bova skup tiste ostanke pojedla, za en pir mam pa še tud u žepu
nahrung002.gif

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Hanzi ima ob 7 v dobu sprejem novega gvc. Lahko pridem v uniformi da ne bo apollo edini. Samo ne vem kdaj bo pijace in hrane v dobu zmanjkal. Ponavad dobis kak bon na takih zadevah.
Sam da je zastonj, pa če rt poč!!!
evil.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
A v mojem mestu mate tole dons. Luštno
evil.gif

Policaj te pokličem, ko me žena spusti s ketne
wink-1.gif

dentex

Guru
20. sep 2007
2.764
663
113
A še ena žejna in lačna veverca. Ampaak Hanzzzzzi prid, pulcaj se nas bo ognu k 32-ka Marksoega kapitala

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.331
7.088
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik zabar pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Sam da je zastonj, pa če rt poč!!!
evil.gif
ta je nekemu zlahtniku tudi gasilcu ze "pocila". Leto in pol bolniske si je privoscil skoraj. Meni bi tudi pasalo spet malo na bolnisko iti. Samo prej me more nekdo zaposlit.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.511
5.708
113
Gatto dej prid...una tvoja "fukkapca" je že čist abšlesana k jo skoz na zadni polici vozm...
Še mal pa bosta perfect match k si jo boš na glavo nataknu
evil.gif

P.s.: gretzkya ne bo k ga daje pomladna utrujenost
tongue-1.gif