Dej prosm doma ostan.....k če se mi pa kej ne da poslušat ....so pa to kaki samogovori kdar sm pijEnČe jaz pridem, se ...
Ti se ne upaš pridt, še h men na pir kwa pa dab u londona hoduČe jaz pridem, se bomo spet spričkali, tako kot je ponavadi tule ...
... Torej, najverjetneje ne, jutri me čaka precej smotan dan, ob 5h popoldne imam pa še nekaj v Celju .. bom videl, koliko me bojo razfjukali tam . Če ne boste ravno sklepčni, bo pa ponovitev. Juhej
Ti se ne upaš pridt, še h men na pir kwa pa dab u londona hodu
Jaslce, jaslce, nimaš kejRes si taprave izbral! Žal ti moram povedat,da jih slabo poznaš. Močni mogoče na gobcu virtualno, v živo pa na nivoju vrtca... Ok, zobar mogoče drugi razred OŠ.
Ne vem, kako bo v živo, če je treba kle skos smajlije limat, da te pre resno ne vzamejo. Si bom enga smajlija na čelo narisu.....Ne poštarja preveč resno....sej veš da, so ponavad bl vaške klepetulje
Vaju bomo posedl skp da bosta skupi blejala v ogradi
A iz centra Murske?Jaz verjetno startam iz centra ob 18
Ne vem, kako bo v živo, če je treba kle skos smajlije limat, da te pre resno ne vzamejo. Si bom enga smajlija na čelo narisu.....
Ma nč bat, bom jest tebe po kraljevski drži spoznal, pa verjetn ti pritiče rdeč tepih pa toNe rabš.....dej raj masko gor natakn pa zuni za tavelko mizo se used pa nas čaki... Bomo prec vedl če, si taprav