Skrajnih desničarjev na tem forumu ni. Od desničarja nisi še nikol slišal besed" še premalo smo jih" Še več bi jih bilo treba" " po vojni nismo pospravili dovolj temeljito" " v rovu je še dovolj prostora" Smrt temu, smrt onemu" "tega ali onega je treba pospravit" itd....kot to tukaj govorijo levičarji, ki pa dejansko SO levičarski skrajneži in SO sovražni. Levičarji bi še kar pobijali.Glede na nabijanje je skrajno desni. Vsaj Čvek in Parlament. Od levih sta samo goba in mirsi…
Zgleda da boš res dobil obisk.Desničarje sta ultra rdečuha Snečer in un s krivim kurcem v avatarju, Gatto, uglavnem pobanala.
ti si šolski primer skrajnega klerojanševikaSkrajnih desničarjev na tem forumu ni. Od desničarja nisi še nikol slišal besed" še premalo smo jih" Še več bi jih bilo treba" " po vojni nismo pospravili dovolj temeljito" " v rovu je še dovolj prostora" Smrt temu, smrt onemu" "tega ali onega je treba pospravit" itd....kot to tukaj govorijo levičarji, ki pa dejansko SO levičarski skrajneži in SO sovražni. Levičarji bi še kar pobijali.
Če temu nebi bilo tako, pol Snečer, Gatto... ne bi zbrisala svojega profila iz Alter baze. Sta se ustrašila Janše.
Jaz se nimam česa bat. Ti pa in tega se zavedaš, zato si si pa profil izbrisal.ti si šolski primer skrajnega klerojanševika
še vedno si opazovan s strani Udbe
pa kako se bojiš, ko te je gatto izbrskalJaz se nimam česa bat. Ti pa in tega se zavedaš, zato si si pa profil izbrisal.
Tvoje petkovo kolesarjenje ti ne bo koristlo.
Zgleda da boš res dobil obisk.
pa kako se bojiš, ko te je gatto izbrskal
zdaj si se pa spet vrnil sem utrujat
Gato si lahko brska samo unga u svojih gatah.pa kako se bojiš, ko te je gatto izbrskal
A to je una fora.....spadam med 99% normalnih?Manjka tretja možnost - bmk ali uravnovešen ali kaj podobnega...
Kaj pa govorijo? "Še premalo so nas", "Še več nas bi bilo treba," ...?Od desničarja nisi še nikol slišal besed" še premalo smo jih" Še več bi jih bilo treba" " po vojni nismo pospravili dovolj temeljito" " v rovu je še dovolj prostora" Smrt temu, smrt onemu" "tega ali onega je treba pospravit" itd....
Če bi jaz bil šefe, bi v trenutku, ko si ljudje dejansko začnejo grozit, permanentno pobanal vse vpletene...pa kako se bojiš, ko te je gatto izbrskal