Alter 2007 vs. Alter 2010

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
pa Mercatori
evil.gif

majč

je gor, pod drugim nickom. Folk od suxa je že tolk let, da so/smo nekateri odrastl in enostavno ne more bit več isto. stare fore so prežvečene, reakcije ne morejo biti iste in tudi razmišljanje se je spremenilo pri marsikomu.

Glede organizacije srečanj, če ni interesa ni truda, zakaj neki posiljevat pa rint, če nobedn potem noče priti. enkrat na let kšne kruhke pa konc.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ksz

men sta bila pa oba vseč. sux mi je moril s svojimi bani za vsak drek in vedno. skoz je nekje nekdo sedel.in to brez obsodbe.

kar se tiče brojkota. ja, njegov odhod je napovedal kam gre forum. pa kaj vas boli njegov odhod. njegov odhod je sam napovedal, da model odhaja in da ma dost interneta in forumov, ter da bo probal zazivet drugace. a je, ne vem. in slednje ne bi skodilo mnogim iz nase druzbe.

dalje mi ni jasno kaj pricakujete od foruma. jaz recimo pricakujem odklov v spam, cvek in resne debate v gradnji, avtomobilih in drugje. politiko redko preberem, ker je skoda casa, ampak takrat povem ka rmi ej za povedat. bitka med spoloma..jah..otrocje zadeve. spam z malo erotike. tam ni nobene pametne ideje za pobrat. preberem 1% tem. mogoče.

men je alter všeč. najdem pametn odgovor, najdem dober kontakt, našel sem nekaj starih znancev, spoznal sem nove, spoznal sems ralce..in ja..definitivno nisem za mnozicno druzenje, ker potem amrsikaj izgubi svoj car.

ce pricakujete od foruma resnot in vec dobrih idej, potem mate pa rkc forum, sds forum, forum 21??? pa s ekakega.

O Cifri in njegovih "dosjejih" bi se dalo debatirat.

Si me pa presenetil in končno nekaj pametnega napisal.

Rkc forum je cenzuriran do amena. Plus da so starega pobrisali.