Alter 2007 vs. Alter 2010

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ksz

men sta bila pa oba vseč. sux mi je moril s svojimi bani za vsak drek in vedno. skoz je nekje nekdo sedel.in to brez obsodbe.

kar se tiče brojkota. ja, njegov odhod je napovedal kam gre forum. pa kaj vas boli njegov odhod. njegov odhod je sam napovedal, da model odhaja in da ma dost interneta in forumov, ter da bo probal zazivet drugace. a je, ne vem. in slednje ne bi skodilo mnogim iz nase druzbe.

dalje mi ni jasno kaj pricakujete od foruma. jaz recimo pricakujem odklov v spam, cvek in resne debate v gradnji, avtomobilih in drugje. politiko redko preberem, ker je skoda casa, ampak takrat povem ka rmi ej za povedat. bitka med spoloma..jah..otrocje zadeve. spam z malo erotike. tam ni nobene pametne ideje za pobrat. preberem 1% tem. mogoče.

men je alter všeč. najdem pametn odgovor, najdem dober kontakt, našel sem nekaj starih znancev, spoznal sem nove, spoznal sems ralce..in ja..definitivno nisem za mnozicno druzenje, ker potem amrsikaj izgubi svoj car.

ce pricakujete od foruma resnot in vec dobrih idej, potem mate pa rkc forum, sds forum, forum 21??? pa s ekakega.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik softi pravi:
in ja..definitivno nisem za mnozicno druzenje, ker potem amrsikaj izgubi svoj car.

mrtvo pečenog tak more max. 6 ljudi jest, ker je taka navada
smile-1.gif

Pa moj pujsek bo tudi tako mladi in mali, da če nas je 6 + tisto kaj bo vsak domov nesel ženi dat probat kak se kosilo pripravi...

Množično druženje ni tak fajn. Zaprta klapa, zmaga. Pa še hruške nem tolko porabil, ju3 s fotrom žgema cel dan.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
no...ce bi prlse majc, pikica, skorpy, maci, taci, fafi, rini...pa se kaka cica maca iz alterja..bi bil lahko sam

ej..kaj je bila ze una fafacica iz ene dikoteke..

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.435
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
In daaaaaaaaaaaa: Slovenet strikes again. Revček, ti pa res ne moreš iz svoje sicer debele kože. Toliko zavrnitev, pa še kar vztrajaš. Nekaj kompulzivnega mora bit na tem.
bonk.gif

Lahko bi mu vsaj titulo pustili. Popolnoma upravičena..., še preblaga.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.459
5.680
113
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
meni je tako kot je cisto o.k. zal mi je, da ni vec druzenja v zivo, sem se trudil, a ni uspeha. ampak razumem -za ekranom je vsak c. norris v zivo pa pussy.

Ma stari ni pene jaz sm v Vintgarju se takoj zraven asfalterja usedu......no ja morm rečt da sicer nevede .....ampak ko sem zvedel kdo je so bližnja drevesa ostala nedotaknjena
smile-1.gif

Eni pač ne znajo razlikvat med RL pa VL........že par jih je blo glasnih z pijačkami in da se spoznamo pol pa nč.......pa cvičk gor al pa dol.....

Lei druže bi pršu sam če bi v sosednji gostilni nardil......softi sam če bi mel na frišno pobrito......grajbos ma preveč službenih obveznosti v stranki.....Madafaka je pač madafaka.....intelektualcem iz političnih tem se ne da več s folkom ukvarjat kukr se že v raznih s.p.jih pa d.o.o-jih..... .... ... ....

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Predlagam "patetik".
evil.gif

Nekaj v zvezi z dejtingom oz. "pijačko".

Slovenet, qrba znajdljiva, na piknik moj je prišel, spoznal par modov, se dobrega naredil pa drug dan ni mel več titule.

Tu mormo neko peticijo spisat, anketa z enim odgovorom, če zberemo 25 "podpisov" se mu menja titula.

Naredim anketo?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.393
7.497
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
in ja..definitivno nisem za mnozicno druzenje, ker potem amrsikaj izgubi svoj car.

mrtvo pečenog tak more max. 6 ljudi jest, ker je taka navada
smile-1.gif

Pa moj pujsek bo tudi tako mladi in mali, da če nas je 6 + tisto kaj bo vsak domov nesel ženi dat probat kak se kosilo pripravi...

Množično druženje ni tak fajn. Zaprta klapa, zmaga. Pa še hruške nem tolko porabil, ju3 s fotrom žgema cel dan.

Sva se s softiæem glih zmenla. ne glede na izzid mojega poizvedovanja glede tega a je tvoj kolega sedel al ne - jaz plačam gajbo ti pa prideš v vintgar. Softiæ še vedno dobi 20% pa 5% za idejo da tebe spravimo gor namesto da midva hodiva dol.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
da sam neki razjasnimo...

on je gor..midva sva dol...domobran je pa še..bolj dol.. in on ne gr enikol gor..on sam k hrckom hodi..pa kuca-poso