Alter 2007 vs. Alter 2010

JosipBroz

Fizikalc
10. sep 2007
1.324
0
36
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Se strinjam, pa še nekaj....zakaj smo šli dol iz Sux-a...? * Bojim se, da gre alter po tej poti, bi bilo treba nekaj naredit v tej smeri, da se obdrži način komuniciranja na neki kulturni ravni, da se zaxxbante enostavo pošlje v toplice zavedno. Svoboda pisanja in izražanja o vseh in vsemu dela škodo forumu, saj omogoča vse, preprečuje nič. Tu bi blo treba naredit boljši filter.

* glej mojo "vpisno številko" :

Bil sem na Mobisux-u od njegovih začetkov, pa mi je bilo zelo žal, ker je forum razpadel. Tam si izvedel marikaj koristnega, pozneje pa se je začelo s spamanjem in to je znatno znižalo kvaliteto.
Na Alter sem prišel, ker Mobisux takrat nekaj mesecev ni delal. Tukaj, na Alterju, dobiš prav tako dosti uporabnih nasvetov, pa tudi dosti spamanja zraven. Torej neke bistvene razlike ne vidim.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik alter01032010 pravi:
Pa še odgovor glede Elvirja: morda ravno BI največ ve o tem, kajne?
evil.gif
sprasujem se.gif
o_O

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Popolnoma isto "sranje" je, iste fore, spotikanja v vse v vsaki temi ob vsaki priložnosti, pametnih postov skoraj ni, ogromno Alter uporabnikov za zajtrk z veliko žlico je Brihtol, ogromno virtualnih kvazi frajerskih karakterjev, ki so v RL p*čke po duši z bednim lajfom.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.202
3.562
113
Marlbor
Na mobisuxu je v avtomobilizmu bila očitna prevlada Maz(d)ača. Tukaj to manjka, ostalo je pa isto.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
alter je nek vmesni forum med jokerjevim menjalnikom, kjer se med seboj drkajo najstniki in med over forumom kjer je polno vase prepricanih veleumnih mamic v srednjih letih. s tem, da alter premore, za moje pojme tudi dobrnso mero cinicnega in sarkasticnega humorja. nekaterim to ni vsec..., o.k. taki naj gredo kam drugam, o.z. naj si ustvarijo svoj forum, kjer se bodo sami s seboj pogovarjali. meni je tako kot je cisto o.k. zal mi je, da ni vec druzenja v zivo, sem se trudil, a ni uspeha. ampak razumem -za ekranom je vsak c. norris v zivo pa pussy. moram pa rect, da v "mojih" podforumih so debate zelo na nivoju in mariskdo kaj pametnega izve.

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
KSZ...

Dejansko je bilo nekaj let nazaj bolj zanimivo brat poste in se do srca nasmejat izvirnim idejam. Danes prevladujeta zlajnan Malcom X (Malcom - brez zamere - sej v privat te ne poznam tok, da te lahk ocenjujem), pa kaki padalci. Včasih smo mel "jajca", smo se dobili in dejasnko so bili vsi taki kot preko foruma. Vsaj meni se je zdelo. V bistvu si takoj vedu, kdo je kdo in zgoraj napisano "pussy" tega nismo poznali.

Sama raje samo še berem Alter, ker se mi ne da bogve kaj komentirat in se kregat z ljudmi, ki so v bistvu prijavljeni samo zato, da te zabijejo nazaj brez posebnega razloga..
priden.gif

BureKm

Fizikalc
27. avg 2007
1.219
0
36
www.pokerklub.si]www.pokerklub.si
Še moje videnje:
Alter je ob nastanku in ob prevzemu večine članov iz mobisuxa imel lepo priložnost za postati nekaj več od povprečnega slo foruma.

Žal pa postaja ravno slednje - povprečen. Kar ga rešuje je število članov, postov. Se pa to manjša, kot subjektivno opažam. Sicer nimam nobenih podatkov da promet pada, a na videz deluje tako.

Sicer pa drugačen ne more biti dokler ga imajo v rokah osebki brez neke pametne vizije, ki delujejo bolj kot otroci z lopatkami v peskovniku. Strategija pravice do svobodnega govora/pisanja na forumu je seveda za upravljavca najbolj enostavna, samo mislim, da tudi napačna.

Odhod cifre je (po mojem mnenju) dal vedeti kam se bodo zadeve premaknile. Dogajanje pa to le potrjuje.

Ne rabiš pa biti znanstvenik, da oceniš da denarja od takega portala ne pride veliko.

Bo čas povedal svoje.
Če ne bo kakšnih korenitih sprememb pa napovedujem še cca. 2 leti preden bo postal še eden izmed n-tih portalov, forumov, ki bodo sami sebi namen (ala današnji mobisux) ali pa bo celo končal na internetnem smetišču.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.435
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Morali bi malo delati na akviziciji in retentionu.
grin1.gif

Število postov upada..., ampak v zadnjem času zarad dopustov. Sej ni skoraj nobenih novih tem na forumu...

Jaz lahko s svoje strani povem, da ni več neke pretirane volje oz. bolje povedano nimam energije razmišljati še za izboljšanje foruma. Imam preveč svojih RL stvari, da bi lahko posvetil več časa forumu. Verjetno je pri večini moderatorjev tako. Odraščamo
grin1.gif
(razen notranjca, ta bo večni otrok)

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Edino sralci so se naučili srat do zadnje meje preden jih zradirajo s seznama.

Razen tebe... Po forumu serješ bolj kot žajfa a na njega se vsi spravljajo, ti si pa kao "nedotakljuvi".

Drugače pa se strinjam z nekaterimi, da je tale forum na poti navzdol... manjša se število prispevkov in hkrati se povečuje število butastih prispevkov --> kvaliteta strmo pada.