Alter 2007 vs. Alter 2010

alter01032010

Pripravnik
1. mar 2010
300
0
16
Ko prebiram poste v zadnjem obdobju in ko berem raznorazne nonsense nekaterih uporabnikov (včasih tudi svoje), sem se malce zamislil nad Alterjem. Dejstva so sledeča:

-venomer teče debata o tem, zakaj je iPhone boljši od ostale konkurence
-venomer nekdo sprašuje, kakšen avto naj kupi za recimo 5 k EUR, na koncu pa ne izbere nič predlaganega, ker se povsod obeša na vejice in pike
-v Spolnosti prevladujejo slike golih Slovenk, za katere bi bilo bolje, da bi ostale oblečene
-naj še naštevam? nima potrebe ...

In še zadnje, najbolj boleče (zame): precej manj aktivnih uporabnic, kot pred časom. Za nekatere je čisto vseeno, če jih ni gor, tiste "nove" so pa itak uporabniki ...
evil.gif

Bo kdaj bolje?
crazy1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Se strinjam, pa še nekaj....zakaj smo šli dol iz Sux-a...? * Bojim se, da gre alter po tej poti, bi bilo treba nekaj naredit v tej smeri, da se obdrži način komuniciranja na neki kulturni ravni, da se zaxxbante enostavo pošlje v toplice zavedno. Svoboda pisanja in izražanja o vseh in vsemu dela škodo forumu, saj omogoča vse, preprečuje nič. Tu bi blo treba naredit boljši filter.

* glej mojo "vpisno številko" :

I

Izbrisan uporabnik #488

Saj še mate vedno mobisux
smile-1.gif

Se mi zdi da je tam mrtvilo.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ljudje so pretežno isti
smile-1.gif
oziroma je tu kvaliteta tam pa je bila kvantiteta.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.435
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Kako to misliš je tu kvaliteta? Meni se zdi res isto. Samo da se ne bana tok (verjetno tudi, ker je manj uporabnikov). Sej je dejansko vsebinska kopija foruma, samo da so tu alti.
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Ne opazim kakšne večje razlike v kvaliteti postov, razen tega, da si na Mobisuxu hitreje prišel do odgovorov pa posti so bli ponavadi bolj izčrpni in daljši. Določeni podforumi so tukaj zamrli, določeni uporabniki so končno odrasli oz. preboleli stare ljubezni, moderatorji so povečini bedni in dvolični. Število zanimivih tem se je zmanjšalo za 75%.
Opazila sem, da je bil mx ta eden najbolj osovraženih članov, tuki ga majo pa vsi radi.
cool-1.gif

Če odštejem naštete pomanjkljivosti, je pa Alter hud forum,... precej zaprt z internimi forami, ampak če si del tega, je pa zakon in dostkrat mi smisel za humor nekaterih uporabnikov ful polepša dan.
pozdrav.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
ksz...
Jaz malo stardeca pogrešam (tapravega stardeca), da mi pove, da sem butelj, ker se vozim z motorjem.
Pa Elvir mi tudi manjka, tiste odbite fore so me nasmejale do solz.
Ne pogrešam pa nekaj zafnanih bab, ki so se spoznale na vse stvari na svetu.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.435
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Stardeca tud jst pogrešam. Elvirjeve fore mi pa niso bile smešne. Zafnanih bab pa tud jst ne pogrešam.

Bitch je dobr povzela.
nahrung002.gif

Nazadnje urejeno:

alter01032010

Pripravnik
1. mar 2010
300
0
16
OK, tud sam čist nič ne pogrešam uporabnic T in P , ampak druge bi pa vseeno še kdaj rad bral ...
Je pa čist res, kar je napisala BI, kakšne fore včasih polepšajo dan ...samo qrc, ko jih je iz dneva v dan manj, vse več pa zgoraj opisanega v prvem mojem postu ...
Pa še odgovor glede Elvirja: morda ravno BI največ ve o tem, kajne?
evil.gif