All-around moški čevlji

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.281
191
63
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Jebeš eleganco. Važna je topla in suha noga.
cool-1.gif

Kaj se pol matrate, moonbootke gor pa gasa.
hysterical-1.gif

pucci-moonboot.jpg

guardy

Guru
3. avg 2007
8.487
1.051
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
In kolk stevilko imas in kaj si narocu da si dobil premajhno? Jest tudi take temno sive nabavljam ponavadi skratka kar ne seka ven, kar je danes moderno, ampak marellke so pri meni odpadle ker par let nazaj k so jih zacel prodajat so jih brazilci vzel za svoje in so pac tako izpadle od ideje.

Imel sem 44 tastare, sem iste naroču, pa so bli premejhni, oz so me na koncu malo tiščal. 45 seveda niso mel...

krko

Guru
5. sep 2010
2.698
1.397
113
A v BTC-ju ima Prva Liga svojo trgovino? Če nima bo potrebno skočit do Kranja : )

edit: 5.septembra se odpre v CityParku....upam, da bodo otvoritveni popusti :p

Nazadnje urejeno:

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
vsi ti predlagani čevlji so samo za k znucanim žametnim hlačam in za k raztegnjenemu puloverju, ne pa za k kavbojkam pa ka srajci.
kaj pa pozna kdo kake športno-elegantne moške čevlje pa da lahko v blato stopiš in pašejo k obleki in hlačam na črto???

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
počasi
sam imam za službo ene, za treking pa druge čevlje, torej ločene. ne iščem jaz čevljev za k srajci, za v blato, hkrati če je lep vikend pa za na triglav, če ni lepo pa za v gmajno.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.785
6.179
113
blizu močvirne prestolnice
So Sorel podobna kvaliteta? Glede velikosti pa sem spraševal, tako za odraslega kot otroka, koliko večja mora biti, pa če se splača kupiti iz ZDA, razlika pa je 20€ ?

mistique

Guru
16. jun 2009
13.780
1.596
113
Emona / Carnium
Sorel je kvalitetna obutev. Pri nas imamo vsi Sorel zimske škornje in so super. Kamik škorenj se mi je zdel precej težji in trd. Sicer pa so bili videti kvalitetni. Verjetno oboji služijo namenu (suha noga na toplem).
Iz ZDA se splača, če ni kake carine na znesek + poštnino. Drugače pa poglej v UK ali DE.

tesfalar

Fizikalc
1. nov 2008
1.125
83
48
Drži, Kamik ima manjše kopito, t.j. rabiš večjo številko kot pri drugih prozvajalcih. Sem kupil sam par parov za tamale in so bile vedno večje cifre kot drugi čevlji.
Sprobat v trgovini, pa naročit preko neta. Jaz kupujem večinoma iz javari.co.uk.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik KKK pravi:
To vi najdete pod športno - elegantnimi moškimi čevlji? Pa za k srajci? Ja, dizajnerji so res na drogah.

Sorry, ampak res nisem mogel držat jezika za zobmi. Eleganca pa taka:)

Sem že mislil, da sem edini. razglablja se o čevljih za k srajci, pol pa gor mečejo neke zadeve za v gozd..

19. jul 2007
2.843
1.566
113
Mogoče kaj takega:

Izgleda krhko (ni gozdarski čevelj), je pa precej kvaliteten in vzdržljv. Če ga vzdržuješ, tudi ne premoči.

PS: Zahteve so si pa tudi tako narazen, da ti bo kdo pametno svetoval, ker kje boš pripravljen naredit kompromis boš še najbolje vedel sam.