Alkotest - auč

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.922
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Super napisano Leonardo007, meni se je pripetilo popolnoma enako in sedaj razmišljam enako kot ti. Dam raje tistih nekaj € za taxi in rešeno... Pa konec koncev niti ni vsaj fora v teh kaznih, predstavljaj si da komu kaj nardiš pjan, če še sam takoj crkneš tak ni problema..

To pa je egoistično zapisano.
Le, da se sam ne bi slabo počutil, pa je vse ok - pa čeprav bi bil s svojim dejanjem kriv za smrt ali invalidnost nekoga drugega (ali več njih).

Verjetno (upam), si se le nerodno izrazil.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.318
7.338
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Spijemo skupaj?
confused-1.gif

Lahko, če obljubiš da dokler bom trezen ne boš buč valil =)

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Prosim ne o alkoholu za volanom mi pridige držat, model je dobil otroka, pa nam je malo iz "vajeti" ušlo..

In kaj to je potem OPRAVIČILO? Upam, da ga bodo fajn "položnico" napisali.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Če je to res ga bo že baba vsako leto spomnila na to
smile-1.gif

Od rumkokos bombonov pa dišiš kar dobro, napihaš pa praktično nič, kot je že nekdo zapisal. Sem enkrat na šihtu pihal zaradi njih, še v tastaro frulico, pa ni pozelenelo
tongue-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Napačno si me razumel, napisal sem samo pogled iz vidika pijanca ki povzorči hude telesne poškodbe ali smrt. Torej če moram že pjan koga izmaličit bolje da crknem kot pa se potem s tem soočam. Ker pa nisem egoist pa kadar vozim ne pijem da slučajno ne bi prišlo do takšnega neljubega dogodka čeprav sem bil vedno vzoren voznik pa čeprav pijan. Drugače pa imaš prav, sem se malo nerodno izrazil v tistem delu "ni problema", walda da je problem in to velik, sicer ne zame temveč za svojce in tudi za moje bližnje kot bližnje sorodnike povzročitelja.. Skratka, bilo kak gledaš alkohol in volan ne valja.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Za podpis nisem siguren, ker je vse potekalo turbo hitro, je pa na zapisniku tam ko se obroži "se strinja" obroženo
"se ne strinja" z meritvijo. In da preizkus pri dohtarju ni opravljen.
Ja tole je ključnega pomena, pa bi lahko razjasnil.
A kolega ni dobil kopije zapisnika?

Sicer pa, če je gor obkroženo da se ne strinja z meritvijo, potem je stvar obrnjena. potem je boljš zanj da bi (je) podpisal.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Nisem videl ne frenda, ne zapisnika, danes sma se 2x slisala da mi je povedal kaj dogaja, to pa je to...
Reci mu jutri, naj pokaže zapisnik, da ne bomo nabijali v prazno. pa tu nalepi.
Zanima nas točno kaj je podpisal, če kaj.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.079
113
v lokalni ostariji
malcom pjan nikol ne bašem... k je jebeštrga... tud bagr ne oboga kt bi mogu...

drgač pa appolo8: sej si vredu fant samo včasih ma pa tud synthman prav...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.318
7.338
113
Ja ob vseh neumnostih ki jih je ze napisal, ima gotovo kaj od tega tudi prav. Samo zdaj locit zrnje od plevela je pa problem pri taki kolicini.

In ja napake se dogajajo. Ene se dogajajo ker policisti nimajo pojma kaj počnejo, ene se dogajajo ker so premalo pozorni, prosto po synthmanu pa se dogajajo zato ker so policaji zlobni osebnki ki vsakemu zelijo slabo ion se zato izmisljujejo prekrske. No v ta zadnji del ne verjamem. Bi verjel ce bi policaj s placilcem akj zasluzil, ker se med policaji tudi kak lopov najde. Ampak da bi pa kar tako si izmisljevali prekrske iz zlobe... lej ni logicno =)

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Kaj misliš da bo dejal na to? Da je vse skupaj gola izmišljotina in da na njihovi postaji tega niti, niti še ni slišal za kaj takega
smirk-1.gif

Dushan

Pripravnik
11. apr 2008
274
0
16
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Prosim ne o alkoholu za volanom mi pridige držat, model je dobil otroka, pa nam je malo iz "vajeti" ušlo...

Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Zaklenem avto od znotraj in spležem skoz kuferam in kličemo taksi. :/

A prej pa niste mogl taksi poklicat, če vam je že ušlo z vajeti
bonk.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.318
7.338
113
Sej o tem sem že pisal. Imaš pomočnike komandirja ki so udarjeni na plačilne naloge in imajo radi tiste ki jih napišejo veliko. Imaš pa pomočnike ki imajo raje dobro preiskana KD. Dejstvo pa je, da če je nekdo cel teden pisan v prometno patruljo in pride na postajo brez ukrepov, se bo marsikdo vprašal kaj je človek počel na šihtu. Ker če grem sedaj na ulico, vam v 1 uri najdem toliko prekrškov da lahko potem 8 ur samo pišem.

So pa vsi udarjeni na pijančke in po navodilih bi morali vsakemu ki se ga ustavi dat pihat.

Je pa bilo na eni izmed ljubljanskih postaj, ko je enemu od sefov malo prebilo in se je odlocil da bo na oglasni deski visela tabla in bodo tekmovali kdo ima več ukrepov. NAgrade pa naj bi bile bolj prijazen urnik itd... No po dveh dneh je stvar šla v pozabo ker je en izmed polciistov zadevo slikal in rekel da bo dal v medije.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Ne muti zdaj nekega kurca. Nihče ne trdi da je povsod tako, hočem ti samo povedat da povsod stvari niso idelane in da so tudi policisti ki imajo fetiš na pisanje nalogov in da je veliko polcistov ki radi drkajo ljudi v glavo, ki so slabo šolani in ki niso sposobni opravljat svojga posla in da je to kar sem povedal smiselno. Ok? Ne bodi še ti isti papak kot en ali dva (ne borovnica) ki na tem forumu delata na Simobilu in vedno 100 na uro zagovarjata Simobil in vse njihove felerje. Dejstvo je dejstvo in ne zdaj mutit.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Dushan pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Prosim ne o alkoholu za volanom mi pridige držat, model je dobil otroka, pa nam je malo iz "vajeti" ušlo...

Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Zaklenem avto od znotraj in spležem skoz kuferam in kličemo taksi. :/

A prej pa niste mogl taksi poklicat, če vam je že ušlo z vajeti
bonk.gif

Nebi klicali če bi nam ključe pustil, bi pač voyil najmanj pijani dalje.

Sicer pa pubec ki ima sto kil in napiha 1,07 (sem omenil da 2min preden so nas ostavli je vlival jeger vase?) ma realno
po tem takem ene 0,8, glede nato da je normalno govoril, hodil, je na cesti izven naselja pri 70 na uro z ABS kolko krat manj nevaren
kot stardec pri 75ih letih v jugotu z 90 izven naselja? Bodimo realni, tisti oča ne da spregleda policista, še zbil bi kako mačko
po tisti temni cesti pa niti nebi vedel. Čisto realno.

Sicer pa se strinjam da se pijani nima kaj za volan vsest.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.318
7.338
113
midva se v eni stvari ne strinjava. In to je v tvoji trditvi da je veliko policistov takih ki radi drkajo ljudi v glavo. Taki sicer gotovo so, prav tako kot so taki ki so neumni in taki radi spuscajo voznike brez kazni. Ampak ne bos verjel, najvec je takih, ki se za vikend ob 2 zavlecejo v nek gozd in dremajo do jutra. Pijancek pa ti vzame dve uri casa.

In ja v ostalem se strinjam s teboj - 100 ljudi 100 cudi. Nikoli pa se ne bom strinjal da jih veliko rado drka folk v glavo. Je pa stvar percepcije kaj je to drkanje v glavo.

Pa sej tud sam ves - akcija rodi reakcijo in ce je nekdo zaljiv med postopkom se bo bumerang vrnil

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.079
113
v lokalni ostariji
appollo: na mojo žalost in srečo imam dosti opravkov s organi pregona (med drugim tudi moj nečak je poliCist...)... takole ti povem in miCkeno tudi ti dokazujes to: večina se jih ima za nekaj več...

je pa tako mene s polno kiprCo ob 9h zvečer drkajo, iščejo napake... a en mulC dela pizdarije, škodo... (Sem pisal v enem drugem postu)... torej? ne ti meni kako si kaj.. vsi vemo da so v službah norme... kot praviš če pride brez plačilCev in reče da je samo opozarjal bo kaj? sankCija... takih ki se zavleče v gozd jih je pa zelooo malo... sej lepo da zagovarjaš svoje.. jst tud zagovarjam strojnike:) samo vem pa da je ogromno strojnikov povrsnih smotanih... zelo malo pa takih ki naredijo ornk...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.318
7.338
113
Ja no sej to je to kar ti pravis: ce bi naredili ornk, pol zdej ne bi govorili o tem da imamo tudi neumne in smotane, sploh pa bi bilo 3x vec zaprtih zaradi alkohola vsako noc. Takih ki se zavlecejo v gozd pa je 75% s tem da sta LJ in MB izvzeta.

Ne vem od kje ti ideja da se imam za nekaj vec. ce bi se imel, potem verjetno ne bi tu s teboj sedaj debatiral ampak bi se mi zdelo za malo sploh poslusat tvoje argumente.

Pac vi (alter folk) locite policaje na pokvarjene in manj pokvarjene, jaz pa na normalne, lene in neumne. In verjetno bo pri tem ostalo. Moj namen ni spreminjat vase mislenje ker tok mam v betici da vem da ga ne bom spremenil. Mi je pa neumno stalno brat neke urbane legende o nekih normah in podobne bedarije, ki so se jih zmislili ravno policisti kise pred sefom ne znajo dokazat drugace kot s placilcem. In ja tak [censored] bo sel (no v tem primeru je to zenska ki jo pozna cel kranj) pred ZD in postrafal upokojerence ki za 5 metrov zgresijo prehod za pesce. V eni uri ma 10 placilcev, sefu na postaji kar stoji od srece, ona pa naslednjih 7 ur neproduktivno zabije. ce govoriva o nocnem casu pa prespi. In ja valda ko enmu dekl dvigne in babo po zdravju vprasa je nalazje rect: sef mi je normo dal. no sej zdej bo novga sefa dobila pa bo teh debilizmov upam da konec.

p.s. enkrat si me na pir vabil - a zato ker se mam za nekaj vec al zakaj ? =)

p.s.2: kaj je fora teh velkih C v tvojem postu?

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.079
113
v lokalni ostariji
lej tako kot povsod so dobri in so slabi je pa tako da starejsi vedo povedat da "tamladi" so za en k:) ampak sej niste vsega vi krivi.. nad unimi na cesti je šef nad šefom direktor nad direktorjem pa kresalova gospodična...

še enkrat če bi namesto da jebate mene ko peljem kiperco (in ja pihat mi je dal preden je dobro vrat odprl:) seveda je bilo 0.0... je bil jezen, je iskal vsega boga.. od trikuta do žarnc potem pa od kje je to kam peljete... ) nej se raje ukvarjajo s resnimi kriminalci... takimi ki naredijo par 10K škode...

tukaj je problem.. včasih se je vedlo da je milica delala V DOBRO ljudstva... sedaj na žalost dela v večini v dobro proračuna in vladajoče elite... tako se namesto da bi se preganjalo kriminalce preganja ene ki pripeljejo 5km/h prehitro, pihnejo 0.29 (po tanovem), jebe penzioniste na prehodu za pešče...

ps: na pir lahko greva kadar hočeš... samo da se ne bo izkazalo da se poznava:)

ps2: neki me wmvare jebe pa mi včasih c mali ne prime in moram velike pisat... ne vem v čem je fora... po moje hekerji;)