Alkotest - auč

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik yamahafazer pravi:
fak ej, meni se zdi da ste tu vi sami zafrustriranci in ne policaji. Pijani vozite in pol so policaji goljufivi. Ampak ne glede kako se vi izgovarjate (alkoholni krofi in take bedarije) ogroženi smo VSI na cesti ko se totalke okol vozite, pa nima veze al je kdo otroka dobo al pa je kdo umrl (takemu, ki je otroka dobil in je pijan vozo bi mu vzel otroka, tud če mulca ni blo zravn budalo neodgovorno). Brez besed ostajam, da sploh take teme dovoli administrator. Mislim sploh veste kaj pišete!!!! za 20 eur se cufate naredo bi pa lahk pokol in pol je sodišče goljufivo.
Zakaj se pa ne pritožuješ čez policaja, ki je povsem zavestno in iz škodoželjnosti naredil toliko napak v postopku, da bo ta pijanec oproščen, nič plačal kazni in vozil naprej, namesto da bi se policaj držal predpisov in navodil ter bi tega pijanca kaznoval tako, kot predvideva zakon. Imel je vse možnosti. Da bo model ostal nekaznovan je zasluga policaja in nikogar druzga.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Makovk lahko poješ 7 ton, pa neboš pozitiven na opiate.
Mythbusterja sta dokazala nasprotno kot ti trdiš, smo to že v eni drugi temi obdelali.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
fak ej, meni se zdi da ste tu vi sami zafrustriranci in ne policaji. Pijani vozite in pol so policaji goljufivi. Ampak ne glede kako se vi izgovarjate (alkoholni krofi in take bedarije) ogroženi smo VSI na cesti ko se totalke okol vozite, pa nima veze al je kdo otroka dobo al pa je kdo umrl (takemu, ki je otroka dobil in je pijan vozo bi mu vzel otroka, tud če mulca ni blo zravn budalo neodgovorno). Brez besed ostajam, da sploh take teme dovoli administrator. Mislim sploh veste kaj pišete!!!! za 20 eur se cufate naredo bi pa lahk pokol in pol je sodišče goljufivo.

Negre se zato da bi se izognil kazni, gre se zato da bi se izognil nepošteni in previsoki kazni, model je bil nabasan,
samo ko sem sam pihnil 0,44 sem bil orng pribit, zdaj pa da si predstavljam še za polovico več kot enkratno pijanost, nevem,
pomoje fizično nemoreš hodit. Ajde model ma 100 kil, samo 1,07 bi ga moglo malo zanašat, šel pa je ravno kot sulica,
med najmanj pijanimi glede nato da sem jaz tankal že od jutra.

Mene so z 0,26 ko sem napihal spustli, toleranca in nisem bil prehiter, pač splošna kotrola cufnili iz kolone in sem takoj priznal da 3 male pive so pa bile (čeprav jih je blo več) pa sem tudi bil dokaj namotan, in da je bil kolega potemtakem 4x bol... Si ne predstavljam.

Dejstvo je če bi počakali 15 minut, kakšna čiguma in malo radenske, (bi pač pol čisto belo pili dalje) bi napihal tam od oka 0,80 pa to
sem strogo ocenil.

Finta je ker ma 0 pik in z ustrezno meritvijo zna sodnika nažicat da mu da 17 pik in last one chance, tako pa pri tej goljufiji
lahko gre po pol leta po novo vozniško. Svinjarija.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Mythbusterja sta dokazala nasprotno kot ti trdiš, smo to že v eni drugi temi obdelali.

Ja?

Galileo na pro 7 pa so dali modeloma makova semena (tisti posip skratka) z žlico jest, vsak po pol kile (pojej tolko makovk...),
in sta bila na številnih testih negativna. Na tem kompu nimam flasha, zvečer poiščem na youtube oz na pro7.de, majo vse oddaje gor...

Tu nič ne trdim, govorim kaj sem videl na galileo, čeprav spet drugi pravijo da po 2 makovkah si pozitiven.

22. jul 2007
1.400
57
48
MX saj če mu pač na povno puhnejo alkoholni hlapi v obraz ko voznik odpre okno verjetno ne bo rekel hvala in srečno vožnjo, ker verjetno niste pili kaj. Nekaja nisi povdal je teh 1.07 po starem ali novem sistemu.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ja po starem so mu namerli. Oni balonček je pozelenel.
smile-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Mene so z 0,26 ko sem napihal spustli, toleranca in nisem bil prehiter, pač splošna kotrola cufnili iz kolone in sem takoj priznal da 3 male pive so pa bile (čeprav jih je blo več) pa sem tudi bil dokaj namotan, in da je bil kolega potemtakem 4x bol... Si ne predstavljam.

To ne gre tak linearno, da sta dva piva 0,25, štirje 0,5 in osem 1,0. Za 1,0 jih morš bistveno več spit. No mogoče či bi jih eksal. Medtem ko si spil osem pirov, si se od prvih dveh že streznil. (ostane jih šest)

Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Dejstvo je če bi počakali 15 minut, kakšna čiguma in malo radenske, (bi pač pol čisto belo pili dalje) bi napihal tam od oka 0,80 pa to
sem strogo ocenil.
Meritev je bolj točna, če si pred pihanjem usta izplakneš z vodo. to priporoča tudi proizvajalec teh frulic. Ampak policaji niso tolk ustrežljivi, da bi imeli s sabo vodo v te namene. jim bolj ustreza mal višji izmerek.

Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Finta je ker ma 0 pik in z ustrezno meritvijo zna sodnika nažicat da mu da 17 pik in last one chance, tako pa pri tej goljufiji
lahko gre po pol leta po novo vozniško. Svinjarija.
Z dobrim odvetnikom, ki bo prepričal sodnika v tisto, kar se je res dogajalo bo kolega oproščen zaradi pomanjkanja dokazov.
Policaji pa dokaza, da je bil pijan nimajo. Prva meritev je bila :
1.neveljavna, (ker niso čakali)
2. Se ni strinjal z meritvijo, (tudi če bi bila prva meritev korektno izvedena, pa se kolega z njo nebi strinjal, bi policaj moral peljat na etilometer ali odvzem krvi, česar pa ni storil.

Drugih bolj točnih meritev pa policaj ni odredil. Kako zdej dokazat da je bil kolega pijan?

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Ja?

Galileo na pro 7 pa so dali modeloma makova semena (tisti posip skratka) z žlico jest, vsak po pol kile (pojej tolko makovk...),
in sta bila na številnih testih negativna. Na tem kompu nimam flasha, zvečer poiščem na youtube oz na pro7.de, majo vse oddaje gor...

Tu nič ne trdim, govorim kaj sem videl na galileo, čeprav spet drugi pravijo da po 2 makovkah si pozitiven.
v enem starem threadu ko smo debatirali na to temo, je bil pa naliman filmček( youtube?) kjer sta mythbusterja jedla makovke in makove potice in se sproti testirala. In je test po določenem času pokazal pozitivno.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Mythbusterja sta včasih kar amaterja.

Probaj najt neko temo, na katero se spoznaš, pa boš videl.

Seveda nista vedno, ampak vseznalca pač nista. Nihče ni.

Mogoče sta se zmotila, mogoče merila na drugi način...

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
In zakaj misliš da pri uživanju makovih zrn, v katerem so opiati, test nebi mogel zaznat prisotnost opiatov?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.318
7.338
113
lej ce je to res kar si ti povedal pol kot ze receno jih bo ene par slo na disciplinsko. Sam da ne bo na konc tko da je dohtar bil pri njemu pa ocenil da je prevec nabit za strokovca.... Ceprov ce sem jaz dohtar pa da to ocenim ga poslem na urgenco na izpiranje. Aja pa ce je odrejen strokovni pregled se pridrzanje sploh ne sme zaceti. No bomo vidli

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
In zakaj misliš da pri uživanju makovih zrn, v katerem so opiati, test nebi mogel zaznat prisotnost opiatov?

Opij se pridobiva iz tekočine svežega maka, zareže se z nožem in pol tista smola porjavi nekaj obdelave in je to to.

Sicer pa je to možno z sortami maka ki rastejo v toplejših krajih (Irak, iran, avganistan) In ti maki se razlikujejo in tudi vsebnost ki je potrebna
za zadevanje je znatno znatno manjša, kot da govorimo o brezalkoholnem in navadnem pivu, tut brezalkoholno pivo ima alkohol, samo
en plato nebo dovolj da napihaš; pa še to bi blo treba eksat. Kot da bi primerjal Gorsko mačko in tigra. Je, ampak ni.

Poiščem galilejevo oddajo, tam so malo bol znalci od mitbasterjev, za spremembo tam uporabljajo za teste in rezultate primerne
osebke, v tem primeru zdravnike ki so za take zadeve specializirani.

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:

Odraz danasnje , neodgovorne druzbe pac. Krivi so vsi drugi. Cez 10 let bo isti foter v oni temi o nevzgojenih frocih na morju ..

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
lej ce je to res kar si ti povedal pol kot ze receno jih bo ene par slo na disciplinsko. Sam da ne bo na konc tko da je dohtar bil pri njemu pa ocenil da je prevec nabit za strokovca.... Ceprov ce sem jaz dohtar pa da to ocenim ga poslem na urgenco na izpiranje. Aja pa ce je odrejen strokovni pregled se pridrzanje sploh ne sme zaceti. No bomo vidli
Ah si naiven. Tudi če je res, kar je pisal ne bo nobenmu nič, razen če niso ožji sodelavci med sabo na smrt skregani in bi špecali drug druzga in s tem tud sebe, saj so bili zraven. Kako naj bi kdo od višjih, ki pošilja na disciplinske sploh izvedel kaj se je dogajalo, če se ta voznik nad ravnanjem policaja ne bo posebej pritožil?

Jest sm imel podoben primer, pa se nobenmu policaju ni nič žalega zgodilo. Če bi bil kakšen postopek proti komu bi me verjetno kaj zaslišali kajne? Na policijo se posebej pritožil nisem, (mi je danes žal), policaja o svojih goljufijah najbrž nista poročala komandirju, napisala sta le predlog sodniku, ki je bil poln laži, komandir je pa to podpisal, al je tud prebral in preveril dejstva ali je le slepo zaupal podrejenim in podpisal ne da bi bral ne vem. Je pa odgovoren za tisto kar podpiše a ne? Na sodišču sem bil oproščen, ker se je policaj zapletal v lastne laži in tu se je pomoje zadeva končala.
Dvomim, da je sodnica za prekrške na policijsko disciplinsko prijavila policaja, ko je odkrila nepravilnosti v postopku.

Nazadnje urejeno:

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Poiščem galilejevo oddajo, tam so malo bol znalci od mitbasterjev, za spremembo tam uporabljajo za teste in rezultate primerne
osebke, v tem primeru zdravnike ki so za take zadeve specializirani.
Poglej si tole
Kaj pa je tu zaena znanost, da bi morali iskat primerne osebke? Kupiš par testov za droge, Se testiraš, ne pokaže nič, ješ makovke, se čez čas spet testiraš in test je pokazal pozitivno.
Haha, primerne osebke LOL. Ko me bo policaj ustavil zadetega in mi pomolil test, mu bom rekel naj najde kako drugo primernejšo osebo namesto mene, kakega zdravnika naprimer. Haha, a misliš da bo palilo? Pa ne zdej, da policaji znajo boljše pogledat na tisti test a se črtice pokažejo al ne, kot pa unadva modela.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.318
7.338
113
Dej najd si dohtarja clovek.

Aja pa za p.s. sva z alkoholikom njegov RD zalila. No jaz malce bolj kot on hihi =P

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Zakon pravi: Voznik osebnega vozila med vožnjo NE SME biti pijan. Tvoj kolega je bil pijan kar pomeni, da si je zaslužil kazen. Naj bo zdaj junak ko je treba kazen plačat tak kot je bil junak takrat ko je jegra med vožnjo pil. Vsak kateri napiha nad 0.5 si po moje zasluži kazen, ker ogroža sebe in še druge!

Toti neki brezvezni izgovori z rum kroglicami pa napakami v postopku pa take fore pa so mi glupi in brezvezni. Reči kolegu naj bo zdaj ded ne pa pickica...