Zakaj se pa ne pritožuješ čez policaja, ki je povsem zavestno in iz škodoželjnosti naredil toliko napak v postopku, da bo ta pijanec oproščen, nič plačal kazni in vozil naprej, namesto da bi se policaj držal predpisov in navodil ter bi tega pijanca kaznoval tako, kot predvideva zakon. Imel je vse možnosti. Da bo model ostal nekaznovan je zasluga policaja in nikogar druzga.Citat:
Uporabnik yamahafazer pravi:
fak ej, meni se zdi da ste tu vi sami zafrustriranci in ne policaji. Pijani vozite in pol so policaji goljufivi. Ampak ne glede kako se vi izgovarjate (alkoholni krofi in take bedarije) ogroženi smo VSI na cesti ko se totalke okol vozite, pa nima veze al je kdo otroka dobo al pa je kdo umrl (takemu, ki je otroka dobil in je pijan vozo bi mu vzel otroka, tud če mulca ni blo zravn budalo neodgovorno). Brez besed ostajam, da sploh take teme dovoli administrator. Mislim sploh veste kaj pišete!!!! za 20 eur se cufate naredo bi pa lahk pokol in pol je sodišče goljufivo.
Mythbusterja sta dokazala nasprotno kot ti trdiš, smo to že v eni drugi temi obdelali.Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Makovk lahko poješ 7 ton, pa neboš pozitiven na opiate.
Citat:
fak ej, meni se zdi da ste tu vi sami zafrustriranci in ne policaji. Pijani vozite in pol so policaji goljufivi. Ampak ne glede kako se vi izgovarjate (alkoholni krofi in take bedarije) ogroženi smo VSI na cesti ko se totalke okol vozite, pa nima veze al je kdo otroka dobo al pa je kdo umrl (takemu, ki je otroka dobil in je pijan vozo bi mu vzel otroka, tud če mulca ni blo zravn budalo neodgovorno). Brez besed ostajam, da sploh take teme dovoli administrator. Mislim sploh veste kaj pišete!!!! za 20 eur se cufate naredo bi pa lahk pokol in pol je sodišče goljufivo.
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Mythbusterja sta dokazala nasprotno kot ti trdiš, smo to že v eni drugi temi obdelali.Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Mene so z 0,26 ko sem napihal spustli, toleranca in nisem bil prehiter, pač splošna kotrola cufnili iz kolone in sem takoj priznal da 3 male pive so pa bile (čeprav jih je blo več) pa sem tudi bil dokaj namotan, in da je bil kolega potemtakem 4x bol... Si ne predstavljam.
Meritev je bolj točna, če si pred pihanjem usta izplakneš z vodo. to priporoča tudi proizvajalec teh frulic. Ampak policaji niso tolk ustrežljivi, da bi imeli s sabo vodo v te namene. jim bolj ustreza mal višji izmerek.Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Dejstvo je če bi počakali 15 minut, kakšna čiguma in malo radenske, (bi pač pol čisto belo pili dalje) bi napihal tam od oka 0,80 pa to
sem strogo ocenil.
Z dobrim odvetnikom, ki bo prepričal sodnika v tisto, kar se je res dogajalo bo kolega oproščen zaradi pomanjkanja dokazov.Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Finta je ker ma 0 pik in z ustrezno meritvijo zna sodnika nažicat da mu da 17 pik in last one chance, tako pa pri tej goljufiji
lahko gre po pol leta po novo vozniško. Svinjarija.
A pozelenel od zavisti?Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Ja po starem so mu namerli. Oni balonček je pozelenel.
v enem starem threadu ko smo debatirali na to temo, je bil pa naliman filmček( youtube?) kjer sta mythbusterja jedla makovke in makove potice in se sproti testirala. In je test po določenem času pokazal pozitivno.Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Ja?
Galileo na pro 7 pa so dali modeloma makova semena (tisti posip skratka) z žlico jest, vsak po pol kile (pojej tolko makovk...),
in sta bila na številnih testih negativna. Na tem kompu nimam flasha, zvečer poiščem na youtube oz na pro7.de, majo vse oddaje gor...
Tu nič ne trdim, govorim kaj sem videl na galileo, čeprav spet drugi pravijo da po 2 makovkah si pozitiven.
Citat:
In zakaj misliš da pri uživanju makovih zrn, v katerem so opiati, test nebi mogel zaznat prisotnost opiatov?
Citat:
Ah si naiven. Tudi če je res, kar je pisal ne bo nobenmu nič, razen če niso ožji sodelavci med sabo na smrt skregani in bi špecali drug druzga in s tem tud sebe, saj so bili zraven. Kako naj bi kdo od višjih, ki pošilja na disciplinske sploh izvedel kaj se je dogajalo, če se ta voznik nad ravnanjem policaja ne bo posebej pritožil?Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
lej ce je to res kar si ti povedal pol kot ze receno jih bo ene par slo na disciplinsko. Sam da ne bo na konc tko da je dohtar bil pri njemu pa ocenil da je prevec nabit za strokovca.... Ceprov ce sem jaz dohtar pa da to ocenim ga poslem na urgenco na izpiranje. Aja pa ce je odrejen strokovni pregled se pridrzanje sploh ne sme zaceti. No bomo vidli
Poglej si toleCitat:
Uporabnik malcomX pravi:
Poiščem galilejevo oddajo, tam so malo bol znalci od mitbasterjev, za spremembo tam uporabljajo za teste in rezultate primerne
osebke, v tem primeru zdravnike ki so za take zadeve specializirani.