Jaz nikjer ne vidim, da bi pisalo da je dostavljeno.OK, še včeraj je bilo na Parcels, da je v tranzitu in da je ta podatek star dva meseca. Danes pa piše, da je bil dostavljen in je podatek še vedno star dva meseca.
Jaz nikjer ne vidim, da bi pisalo da je dostavljeno.OK, še včeraj je bilo na Parcels, da je v tranzitu in da je ta podatek star dva meseca. Danes pa piše, da je bil dostavljen in je podatek še vedno star dva meseca.
Saj, direktno s Kitajske v moj kaselc. Toda za Alie je zadeva dostavljena in končana.Napisal sem ure, ne datume...
Da je jasno, kam je v 5 minutah lahko prišlo...
Ah, no, saj ti piše, pa še jaz sem še enkrat napisal: iz ene Kitajske pošte na drugo Kitajsko pošto...Saj, direktno s Kitajske v moj kaselc. Toda za Alie je zadeva dostavljena in končana.
Dejansko si nepismen glede tega. Nikjer ne piše, da je dostavljeno, ampak da je prispelo nekam na Kitajskem.Zato ker piše po angleško in ne po slovensko.
Pomojem bo kak "moratorij" za take pošiljke (glede na to da pošiljatelj doda tist ddv v ceno)....pač gledalo se bo datum odpreme...
ZA NOBENE NE BO TO MERODAJNO. Kar je seveda vsem z malo pameti v glavi, kristalno jasno.Optimist, za naše to ne bo merodajen podatek.
Ni problem. Saj si imel rok dobave. Pač Kitajcu stisneš dispute in je. Je pa res to malo težje, če ti rok dobave enostransko daljša, kar se na Aliju konstantno dogaja zadnje čase. Bo že .Problem je, ker so se pošiljke očitno spet nekje ustavile. Normalno, če bi danes naročil, bi bilo do srede junija tu.
Ali kaj razmišlja v smeri obračuna ddv, kot to počne za Novo Zelandijo? Zaenkrat nič ne kaže, tudi vprašanje, če bo za vse države v EU.
Zavrnil na carini ali na aliexpress?Če ne bo, bom enostvno zavrnil zadevo