jaz imam pa boljše izkušnje z aliexpress v primeru da stvar ne pride.....po pretečenem roku za dostavo, sem vedno dobil povrnjeno ne glede na tacking in zapise.....Po moje je zgolj slučaj. Jaz nidem opazil razlike med eno in drugo platformo, kar se tiče dobave. Ne pred korono, ne med.
Je pa sistem ebaya boljši za reševat težave, če zadevo dobiš ampak ni taka kot je bilo obljubljeno, ali pa je boljši za reševati reklamacije, če stvar ne pride v roku.
Ja, saj pravim: če stvar ne pride v roku je dispute lažji pri aliju, če pa pride, ampak ni taka kot je oglaševano, je pa lažje kaj doseči pri ebayu oz. paypalu.jaz imam pa boljše izkušnje z aliexpress v primeru da stvar ne pride.....po pretečenem roku za dostavo, sem vedno dobil povrnjeno ne glede na tacking in zapise.....
na ebay so me pa gladko odj*** , je na poti čakaj....
Evo.. Ravno čakam na vračilo 142€.
26.12. naročil telefon iz Francije in 28.12. dobim sporočilo, da je na poti. Od takrat nobenega glasu več od prodajalca ali paketa.
Pred iztekom 14 dni kliknem na dispute, počakam 4 dni in sedaj je v procesu vračilo denarja. Upam, da bo danes že na računu.
Jutro,..rabim pomoč.... Preko Aliexpresa sem kupil baterije iz Polske..sicer jih nisem dobil ampak vecji problem je da so mi jih zaracunali 3x. eva bot mi je dala case nr. denar naj bi dobil nazaj v 20 dneh, pa ga nisem.
Ima kdo kaksne izkusnje kako priti do osebe tam da pogleda kaj se dogaja.