Ali zapeljete v polno križišče

Ali zapeljete v križišče tako da ga zapolnete

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Če presodim, da se bo spraznilo, potem ja.
Drugače smo pa na balkanu, če bom jaz pridno čakal, bo pač zafilal križišče un na levi/desni.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.101
3.158
113
Samo ko je na drugi strani prostora za avto da ne naredim gužve, ponavadi večkrat slišim hupanje od zadaj tistih ki jim je to navada.

colos

Pripravnik
12. jan 2008
494
6
18
Sem glasoval, ampak po rezultatih e vem ali sem štekal vprašanje oz. ga drugi niso. Razumel sem naj bi to poenilo, da ko zavijaš levo zapelješ do sredine križišča (sprednji odbijač poravnan s sredinsko črto prečne ceste). Opažam, da večina voznikov zapelje en meter v križišče. Posledično gre lahko skozi interval semaforja samo eno vozilo, lahko bi jih šlo več.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.573
2.619
113
še v SLO - ampak komaj
Nisi razumel. Ni vprašanje zavijanje v levo, ampak kar vožnja naravnost.

In pri nas se rine križišče brez obzira ali se bo lahko prišlo ven (no - enkrat se bo) ali ne. In to povzroča še dodatne zastoje ozr. dodatno upočasni promet.

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
probam ne zapeljati v polno krizisce, seveda se potem kdo zadaj ne strinja in trobi ali kot receno prehiti in on zafila krizisce...
Balkan pac...

sass

Guru
1. sep 2007
5.211
851
113
vedno zapeljem v polno križišče .... .... in potem trobim tistim pravokotno name, ki so zabasali križišče, da ga ne morem prečkati
take malenkosti mi vedno polepšajo turoben deževni dan
evil.gif

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.386
2.561
113
Ja tole polno križišle je problem. Tako kot tisti, ki zavijajo levo zapeljejo v križišče za dolžino svojega avta.
Sem doživel, da sem bil krepko naprej. Križišče se sproti in tip za menoj me prehiti in prične hupati ko pred njim nadaljujem iz križišča.

jekleni

Guru
1. avg 2007
2.516
843
113
A to da z avtom (še bolje tovornjakom) zapelješ čez prehod za pešce in morebitno kolesarsko, se ustaviš ob prometnem toku (tista nevidna stena, onkraj katere začnejo po tebi tolči desna vzvratna ogledala) in čakaš na zavijanje levo šteje ali ne?

Ker če ja, je anketa bogus. VSI to naredijo.