ali so vam kdaj virtualno grozili

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Sajkek, ti itak nisi ravno nek biser tega foruma... Kokr gledam zgodovino, ti prevladaš v izbrisanih postih oz. spamom... Tako da čist zastopm druge, zakaj jim greš tolk na qurac
wink-1.gif
.

Zj nevem, al imaš mogoče kake duševne motnje, pa te na vsake tolk mal zategne (ker kšne poste imaš
zmaga.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.030
11.153
113
hm hm, nobenmu nocem slabga, samo na pravo pot jih skusam spravit, sej veste zgubljene ovce... mejte me za ovčarja.

haha, aja ti si ovca , haha, nakljucje.

ja moja bivsa...ja...lahk bi se kako slikco nalimal :D sam nisem še tolk prasca.

v glavnem... nobenmu ne grozim, zato sem boljši... če pa bo kdo sral pa bom šel na FILOZOFSKO direkt od frizerja

haha

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Limat slikce bivše, ker je ugotovila, da si nesposobn življenja v dvoje in kontroliranja non-stopm je kretenizem... Ampak hey, ti si Sajkek
crazy1.gif
.

Torej na trenutke duševno moten? Hvala za potrdilo
wink-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.411
5.657
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:

ja moja bivsa...ja...lahk bi se kako slikco nalimal :D sam nisem še tolk prasca.

Ne razumem poante......nas hočeš prestrašit z svojo ex???
smile-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Maš 105% prav.

In največja finta ne, da recimo mene vidno ne prenaša recimo softiæ (tu razumem, ker pač nemaram čefurjade), korleone
(tu spet razumem ker sem mu babo pecal 2 leti nazaj) in pa sajsek al kaj je že, za katerega pa niti nevem razloga zakaj me ne more
confused-1.gif

No kakorkoli, komplet ves folk ki me pozna osebno tu gor, al pa je na kakršn koli način imelo z mano opravka (prodaja/kupovanje
preko malih oglasov) lahko reče da sn faca na kvadrat in človek ki ga je fino srečat, pa tut ostali uporabniki vedo da je moj stil lajfa
pač zajebancija in norčevanje samega s sebe, ampak tale model pa najeda brez pravega razloga, in je edini ki nima nekega povoda,
očitno mu gre v nos da sem 18 ur na dan nasmejan in zajebantsko razpoložen...

Zanimivo, ponavadi ljudje ne marajo zadirčnežev in tečnuharjev, kar pa on sigurno je, ker nisem zasledil še enega njegovega posta
da bi sem lao pošalil, nasmejal, mogoče le ko koga kje pwnajo pa se hinavsko smeji,... Nevem, meni se zdi vseskupaj bedno.