Mnenje o ovaduštvu na Alter.si forum

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Jaz tudi mislim, da bi morali najti tistega, ki je takrat v Ciber Caffeju izkoristil moj user, ker se nisem odjavil, in ga primerno kaznovat.
Hmm.
Iz "Mala domača odvetniška pisarna":
Če vas ujamejo pri pisanju sovražnega govora na internetu, se izgovarjajte, da je to v resnici napisal nekdo drug z vašim računalnikom/usernejmom/ipd.

PS: Ma kdo celoten izvod te knjižice ?

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ja zato ker je to pač internet! in je svoboden, SVOBODEN, bolj kot USA!!! ni nadzora, vsak lahko objavlja kar želi! In zato, ker ga ustvarjamo vsi, od največih asov, do ta največjih runkelnov!

Svoboden si, dokler ne kršiš pravic drugih....

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Ne, kaznovan bi moral bit, ker je uporabil moj user brez moje vednosti, kaj je napisal nisem prebral v celoti, ker sem bil preveč šokiran.

Dobrodošel v svetu IP-jev.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
ksz...

Kdor se ne strinja z MX-om na vlak pa na mobisux.
cheer.gif

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Kot berem to debato...sem prišel do zaključka da tukaj ni nekih rasnih problemov ampak je to bolj problem kriminala.

Naj pojasnem....obstajajo slovenci in kriminalci,pa cigani in kriminalci ,pa italjani in kriminalci .......................in tako naprej.

Bistvo je da se vedno jezimo na kriminalce in jih enotno poimenujeno z drugo besedo ....ampak ni pa mišljena tista skupina ljudi ki jo poimenujemo.

Pač ,kjer ste napisali da jih je potrebno odpeljat tiste cigane,romune ..itd...............tam bi morali napisat kriminalce....po moje je tako mišljeno. :D

Saj nam le kriminalci grenijo življenje.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik kripo pravi:

primer:
Od doma pišem post. Vidijo moj IP. Pridejo k meni in me obdolžijo, da sem napisal ta post. Pa rečem, da ga je mama. Evo. Na sodišču obtožnica pade kot bi rekel keks
wink-1.gif

Drži, dober prijatelj je imel zelo podoben primer pred kakima dvema letoma;

Enemu modelu je klepinil babo. Model zanj zve, mu gre na vrata z še 3mi rigliji, mu vrata vlomijo, njega prefukajo ko piksno, poropajo
vredne stvari (laptop, ipod, cdplayer), in odidejo. Model sicer dobi varnostne posnetke iz vhoda, ovadi vse 4 ampak glej ga zlomka,
ima premalo dokazov; na sodišču vsi goovorijo; nisem ga jaz, on ga je, nisem ga jaz on ga je, sem bil zraven ampak mu nisem nič naredil,.. Nakoncu jih odnesejo brez kazni.
smirk-1.gif
Po končani sodbi ga dobijo v eni MB diskoteki in ga na parkingu še 1x nalomijo.
Tak da kaj bodo toemu modelu, ki je to napisal tut nevem. Lahko pa pridem pričat kak sem prizadet ob kraji mojega userja.
Samo ne ta mesec, ker grama na dopust za 21 dni, dvajstega ko imam rojstni dan.