ali so vam kdaj virtualno grozili

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Men jih je že enih par grozilo tule gor. Tud zloglasni asfalter Softiæ je bil med njimi.
cheer.gif

V bistvu so mi smešni taki žešæi net fajterji, sam zdejle me je pa kr mal strah, ko sem vidu, da sem wanted by big Mlakom.
cry12bpy.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.030
11.153
113
če malkomu mamo omeniš, se bo v lj pripeljal in te poiskal.

corleone že ve. kako je s tem :D

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.911
113
meni je tudi softy enkrat nudil asfaltiranje
d055.gif

sem šel iskat na sux ono temo ko se koširu odpelje, pa iskalnik dela samo za 1 leto nazaj
stupid-1.gif
wtf??

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.302
34
48
41
Nekje v naši ljubi kokoški
Hmm kaj pa je pogum? Biti glasen ko si velik in močan z dosti prijatelji?

royko si vse pokazal o sebi ko si rekel če ti upa povedati v obraz. Bodo takrat besede kaj bolj resnične? Nekateri se pač lahko samo na mišice zanašate, nekateri pa moramo celo možgane zagnat.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Citat:
Uporabnik dkivi pravi:
ne omenjaj mi traviana,sem izgubil eno leto RL zaradi te pof**** igre
bonk.gif

Pa še v tistem letu si izdal Alter.....
jezen.gif

joke
tongue-1.gif

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
če malkomu mamo omeniš, se bo v lj pripeljal in te poiskal.

corleone že ve. kako je s tem :D
Najboljš, da se vsi ,ko jim je mlakom kdaj grozil organiziramo pa pridemo skup na njegovo fešto.
grims-1.gif

dkivi

Pripravnik
4. jan 2008
835
0
16
ljubljana
o kamerad,ampak ti res nisi imel sreče z računom,ko ti ga je un šalabajzer čist zjebal
bonk.gif

alterja pa nikol nisem izdal
wink-1.gif

jaz bi se z veseljem takrat vam pridružil,samo shadowsi mi že od začetka niso dišali
uf-1.gif

lep dan še naprej

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
se razlikuje, shizofrenični bolnik je. In z motorjem...vemo kakšna bo usoda, kajneda.

A ti pa misliš, da si merilo lepega vedenja?
bonk.gif

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.809
561
113
42
povsod malo
Men je 1x eden po PM moril, da ve kje živim ker osebno pozna admina na forumu in mu bo dal moj IP in potem pozna šefa na T-2 (pa sploh nisem bil na T-2) in me bo z mojim 40 inčnim (fajn bi blo, če bi ga mel) monitorjem in tipkovnico glavo odpru pa še žalu je mojega psa mam pa kužko pa mojo luliko čeprav sem moški in to kr cel teden in to zaradi tega ker sem citiral ene njegove besede (neki v zvezi s avti je blo pa motoristi) pa jih je potem pobrisal sam v citatu so ostale.
Potem je dobil toplice in je že zelo dolgo mir.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.329
7.371
113
A pa ti boš na otroškem stolčku?

=) Ej sorry mogu sem, pa povej pol kok minut si bil name jezen (vse to počnem le zato da še jaz dobim zastonj za jest =P )

sorry za OFF sam res sm mogu =)

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.137
11.009
113
kod Džej-Zija
Meni je tudi enkrat nekaj javno hotel naredit špago v lapah ali nekaj takega. Pa sem se resno ustrašil, da si bo revež med delanjem špage jajčka nategnil in sem ga pozval, naj mi vsaj s špago prizanese. Ker res nimam apetita kotalečih spolzkih jajčk po pločniku lovit.
evil.gif