ali so vam kdaj virtualno grozili

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.030
11.153
113
Priznam meni se dogaja.

bil je ze Malcom ko je po pmjih grozil, zdaj pa imamo novega osebka z enakim imenom
evil.gif

https://www.alter.si/tabla/showflat.php/Cat/0/Number/632117/an/0/page/0#632117
bonk.gif

kaj pa vaše izkušnje? je tega dosti?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Koji qrac jokaš tu?

In ponujaš njegovo GSM št. če se kdo hoče tepst z njim.

Pokliči ga sam in jih tudi sam dobi po gobcu.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Dal mu je svoj GSM na PM da se bosta osebno pogovorila, sajkek se je pa usral.
hysterical-1.gif

Kajčeš
cool-1.gif

Sej tako ko razmislim, če meni nekdo ponudi GSM da se dobima na sestanku, timater tut če imam 2,15m in 150kg
bi razmislil, danes maš svako-jake budale na cesti. Na srečo jih je takih malo za rač...

In zakaj je zraven nek link o divjaškem motoristu?
confused-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.030
11.153
113
"Lej če se dobiva ti obljubim da te ne bom tepel, samo hočem da mi v obraz rečeš pacient"

LOL

tip prosi, da bi mu en v faco rekel da je pacient. Kdo ima čas?

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.030
11.153
113
spodaj naskrolaj.. hm ni vec, zbrisali so... bom sem nalimal.

"ZDAJ ME PA POSLUŠAJ TI MAJMUN JEDAN. KOMU BOŠ TI GOVORIL PACIENT? A UPAŠ DA SE DOBIVA PA MI REČEŠ V OBRAZ PACIENT? POVEJ KJE PA KDAJ? "

"LEPO SEM TAM POVEDAL SVOJO IZKUŠNJO, IN KAKO SE JAZ PELJEM, TI PA ZAČNEŠ DA SEM PACIENT IN DA NAJ SE UBIJEM? ŠE TO PRILEPI GOR, KMET BREZ LAJFA
DOBIVA PA SE ŠE VEDNO LAHKO ČE ŽELIŠ

xxxxxxxx, PA POKLIČI ČE TI PE KAJ NI JASNO "

pa še kakšno bo padlo...mal mi je znano, tako kot so mi včasih hondaši grozili...
hysterical-1.gif

ja patriot bi lahko šel, on ko ima pištolo
evil.gif

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Huh, zgleda dokaj rasfukan od tega kaj si mu rekel... Eni VL čist preveč resno jemljejo.

Sicer poznam to, tut sam sem bil dokaj rasfukan ko je mhmm objavil mojo sliko z golf palico, sem
po PMjih fehtaril za ip, da bi mu šel se pokazat da mogoče nisem tako kratkorasel, a pol se pomiriš čez kak
dan, vseskupaj gledaš iz svetle plati, sem sliko uporabil na FB in sem bil deležen ful pohval kako obvladam foto šop
smile-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik dkivi pravi:
jaooo,kot da sem padel v vrtec..uaaaa,tršicaaaaaa janezek mi je pa lopatko vzel
hysterical-1.gif

Ja samo eni gredo daleč, nevem če poznaš spletno igro travian, kjer gradiš svojo vas in
se spopadaš z drugimi vasmi z ostalimi slovenci, in tam se povezuješ v zavezništva in klane,
skratka igra na nivoju, vglavnem strategija, kjer se igraš z številkami (višiš št. vojakov, ne pa dejanke vojake
in borbe), torej samo podatki imaš 500 vojakov, napadlo te je 400 vojakov ostalo ti je 44 vojakov,... V tem smislu.

So se pubeci že dobili in stolkli do te mere da so jih par peljali v bolnico...

Žalostno.

Meni je enkrat eden rekel če se dobima, da me kao pretepe. Pa sem mu nato dokazal da bi on mene tepel ker sem mu
preko foruma rekel da je bedak in mu nato še enkrat dokazal da je to res. No kakorkoli je trdil da bo
stal tam pa tam na parkingu sam, sem mu rekel no pol pa opazuj en črn avto ki te bo hotel zbit. Je pol dal mir.

royko

Zelenc'
30. mar 2009
8
0
1
no pa se tu oglasim.
seljak, pardon sajkek, je tako kot je patriot rekel. Posran in upa žaliti ljudi po internetu, zgleda jih nikoi ni dobil ker je prej zbežal. Jaz kar imam komu za povedati mu upam povedati tudi v obraz, in v tisti temi ni imel on kaj pametnega povedati, razen offtopic in žaliti.
Saj pravim najlažje se je skrivati za očali in monitorjem.
Pa noben ti ni grozil ti revček, le zanima me če si tudi toliko pameten brez miške in tipkovnice. Daj pojdi do mamice da te potolaži.
Pa fantič, po mojem bi ti pasalo iti malo v real life, ne da si samo v virtuali, boš morda nekoč tudi videl kako izgleda gola punca v živo, in ne samo na slikah in videih kot znaš.

Lahko je biti pameten preko tipkovnice

over and out....

Nazadnje urejeno:

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.030
11.153
113
klasični egocentrični motorist....zdej ko ni vec hondašev v igri so pa motoristi aktualni , haha

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.911
113
eh pa to ni nič, ni ga čez izbruh typekoshir-ja na suxu. njemu pa se je res odpeljalo ko smo mu povedali da ima grdo hondo in je htel vse pomret na forumu
uf-1.gif

dkivi

Pripravnik
4. jan 2008
835
0
16
ljubljana
ne omenjaj mi traviana,sem izgubil eno leto RL zaradi te pof**** igre
bonk.gif

glede takih izpadov na travianu,sem tudi jaz dobival zanimive ZS,glede na slovnico in način pisanja so bili to kaki 10-12 letniki
evil.gif

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
Citat:
Uporabnik royko pravi:
no pa se tu oglasim.
seljak, pardon sajkek, je tako kot je patriot rekel. Posran in upa žaliti ljudi po internetu, zgleda jih nikoi ni dobil ker je prej zbežal. Jaz kar imam komu za povedati mu upam povedati tudi v obraz, in v tisti temi ni imel on kaj pametnega povedati, razen offtopic in žaliti.
Saj pravim najlažje se je skrivati za očali in monitorjem.
Pa noben ti ni grozil ti revček, le zanima me če si tudi toliko pameten brez miške in tipkovnice. Daj pojdi do mamice da te potolaži.
Pa fantič, po mojem bi ti pasalo iti malo v real life, ne da si samo v virtuali, boš morda nekoč tudi videl kako izgleda gola punca v živo, in ne samo na slikah in videih kot znaš.

Lahko je biti pameten preko tipkovnice

over and out....

Glede na ton v katerem pišeš in na izbor besed, v čem misliš, da se razlikuješ od sajkeka?
smirk-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
eh pa to ni nič, ni ga čez izbruh typekoshir-ja na suxu. njemu pa se je res odpeljalo ko smo mu povedali da ima grdo hondo in je htel vse pomret na forumu
uf-1.gif

koshir je bil šele en junec vrjetno največjega ego-trip kalibra kar jih bo ta forum kdajkoli videl.

Enkrat sem mu napisal, da jaz mesečno tolko zatankam kok je njegov avto vredn (nakladal je kok ma hud in hiter avto),
ni blo 10 min ko sem dobil PM v smislu da me bo razbil ko piksno. V tistem času ga je tut punca pustla zarad enega drugega,
sem mu napisal "ja itak se morma dobit, si mi še dolžen ko sem ti babo speljal"...
evil.gif
Pomoje je vrgel monitor skoz okno...
(baba ga je baje pustla ker se je cele dneve z avtom ukvarjal, ko se ni z avtom pa je visel na honda forumih in kupoval dele
preko a.net in bolhe... Zdaj se je vrjetno že skuliral.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.030
11.153
113
se razlikuje, shizofrenični bolnik je. In z motorjem...vemo kakšna bo usoda, kajneda.

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
S človekom, ki tako življenjsko za res vzame klobasanje s foruma že tako nekaj ni vredu.
rolleyes-1.gif