Če bomo prišli dejansko do 14- doze bo to zato, ker se nismo cepili vsi (bolj kot ne) naenkrat oz. v zelo kratkem času. Krivda bo torej na antivaxxerjih.Pri 14-ti dozi se boš mogoče usedel in malo bolj razmislil.
Če bomo prišli dejansko do 14- doze bo to zato, ker se nismo cepili vsi (bolj kot ne) naenkrat oz. v zelo kratkem času. Krivda bo torej na antivaxxerjih.Pri 14-ti dozi se boš mogoče usedel in malo bolj razmislil.
Ti tudi zgleda, da nimaš neke hude zaposlitve.Ti se vžigaš že več kot eno leto. Nehaj že težit cele dneve. Nimaš nič za delat v službi?
Po čemu sklepaš? Poglej koliko jaz dnevno sproduciram postov znotraj delovnega časa. Ne pametuj v tri krasne.Ti tudi zgleda, da nimaš neke hude zaposlitve.
on se lahko javi za štetje, tebi bi še to delalo težaveNajbolje, da se javiš za štetje napisanih postov.![]()
Seveda je. V čipu je shranjena! Podpisale pa so jo rdeče krvničke!
Ti bi lahko šel za učitelja štetja.on se lahko javi za štetje, tebi bi še to delalo težave
wuuu, kak si duhovit. originalen.Ti bi lahko šel za učitelja štetja.![]()
Potlej morajo bit delci v hrani ali pa vodi = zato je bil referendum ?kaki čip, a nisi videl nove teorije antivaxerjev
so ugotovili, da tako majhnega čipa še ni, ki bi ga spravili skozi iglo in sedaj prodajajo novo teorijo, da pri cepljenju dobiš "ferite", ki se potem v telesu sestavijo v čip![]()
Ah, kje pa. Kolega je po petih mesecih od prve doze že tekel po tretjo dozo. S takim tempom bo dobil 14-to dozo že čez 2 leti.Po pravici jim paše da smo tam pol pol, majo vsaj razlog da se med sabo kregamo. Torej bo tole trajalo še ene 20 - 30 let.
Ravno danes sem slišal šalo - Kako bodo cepljeni s sedmimi dozami klicali tiste, ki so cepljeni s 6 dozami?Ah, kje pa. Kolega je po petih mesecih od prve doze že tekel po tretjo dozo. S takim tempom bo dobil 14-to dozo že čez 2 leti.
Znimivo bo potem, ko bodo tisti s 14-timi dozami za slabo epidemiološko stanje krivili tiste s samo 13-timi dozami
Se strinjam. Zato sem pa tekel po tretjo, ker nisem mel časa par dni na bicikel, plus en cuker sem pojedel. Ni bilo drugega kot skočit na enga Pfizerja ...Po moje te doze najbolj sedejo lenuhom, ki mislijo da bodo samo z zdravili in špiki ostali zdravi, ne dajejo pa nič na zdrav način življenja. To je tko po lastnem opazovanju kdo se je najbolj hotel cepiti in kdo najmanj.