Ali lahko zaspite z glasbo?

NeGrA

Pripravnik
20. jul 2007
720
0
16
ja js sm prej to ful prakticirala... sm dala timer na 70,80min in se je pol stolp sam ugasnil... zdej je to manj pogosto, ampak vseeno si kdaj pa kdaj zašaltam kak CD predn zaspim. Recimo ob TVju pa ne morm zaspat... da bi dala na timer al pa kej... to mi je sam enkrat ratalo sred popoldneva, sam sm bla reeees utrujena!
Drgač pa ja, muzka more bit... še brez mp3ja grem redko kam!
cheer.gif

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Seveda, to sem počel zelo dolgo. Nekaj časa sploh nisem mogel zaspat, če nisem na glavi imel slušalk. Zdaj že nekaj časa ne prakticiram tega - hvala da ste me spomnili.

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
sm mel obdobje ko sm vsako večer zaspal z slušalkami na glavi, predvajalo pa se je system of a down , metallica, staind &stuff like dat. mi je blo sproščujoče.
stupid-1.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik alcazar pravi:
Če sem fejst zaspan, potem ob rahli glasbi zaspim, ampak se potem ponoči prebudim. Drugače me pa moti. Če imam pa mal % alkota v krvi, potem je pa druga pesem.
grin1.gif
medicinski fenomen, pri nas je alko v %%(promilih) ne procentih%

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik alcazar pravi:
Če sem fejst zaspan, potem ob rahli glasbi zaspim, ampak se potem ponoči prebudim. Drugače me pa moti. Če imam pa mal % alkota v krvi, potem je pa druga pesem.
grin1.gif

Podpis!
cheer.gif

Qmi

Fizikalc
22. jul 2007
1.056
1
38
41
Ljubljana
V času srednje šole sem imel nad glavo radio in nisem nikoli zaspal brez glasbe. Mi je tist skret celo noč cvilil nad glavo
stupid-1.gif

Zdej skor zmerej zaspim v tišini, redki so večeri, ko si pred spanjem prižgem malo radio...na timer itak, da ne špila celo noč
wink-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
jaz bi lahko zaspal sredi diskoteke, tako da mi je vseeno ali muska igra ali pa ne. mi pa včasih malo muske zapaše ob spanju
tongue-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
ja če je dost
nahrung002.gif
pol lahko zaspim tud na wooferju v bachusu, drugače načeloma pa ne uporabljam muzike ko grem spat! raje jo zjutraj 2 uri v napol spečem stanju poslušam...

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
vedno si dam muziko pred spanjem in tudi ko se zbudim se vedno igra:)
drugace pa mi ni problem zaspati tudi v popolni tisini, ne morem pa spat, ce poslusam izkljucno brnenje racunalnika.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Spim v tišini in popolni temi. Muska me načeloma moti. Če mam pa koga zraven pa prižgem radio na izi, ker me moti dihanje v neposredni bližini mene.
grin1.gif

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Seveda ima veliko veze tudi limfa. Mogoče sem malo falil, pri izražanju ima pa sigurno veliko vlogo. Je pa to del študija, tako da iz krnekih virov nisem pobral....saj so knjige pisali dr. katerim je za verjet.

Bom citiral, samo da pridem do gradiva.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Smem vprašati, kaj študiraš? Če karkoli naravoslovnega, te bom poslal nazaj za knjige
smile-1.gif
. Da se pa ne boš preveč sramotil, ti povem samo, da možgani NIMAJO limfnega sistema .

Res limfni sistem je udeležen pri imunskem odgovoru in prenosu tekočin po telesu... ampak povezava s cirkadianim ritmom je kratkomalo smešna.

zajfa

PEPČEK 2007
26. nov 2007
1.022
0
36
Mrzli vrh nad Žirmi
Brez glasbe ne morem spat. Imam celo noč pržgan radio, veste na podeželju v hribih je ponoč tišina, taka, da te rata strah. Če pa nimam radio pržganga me pa resno zaskrbi, ker je mal preveč tišine-miru.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Nikoli nisem mogla zaspati z glasbo, vedno sem rabila mir. Če sem že zaspala ob muski, sem se pa zbudila sred noči, da sem izklopila radio {spomnim se, enkrat so ob 3h zjutraj vrteli Sebastianovo Reci da si za} in se počutila grozno neprespano... Potem, ko je bila spet tišina, sem pa zaspala nazaj kot angelček.

Zraven TVja se je tudi meni že zgodilo, in nedavno nazaj tudi pred učbenikom kar za mizo. Jasno, ko sem se zbudila {zeblo me je} me je vse bolelo in sem šla kar oblečena v posteljo.